Yemek paylaşım uygulaması 43 milyon dolar yatırım almış da ne güzel bir uygulama diye aklımdan geçerken size de sorayım dedim. Yemeğinizi bir uygulamada paylaşıp puanlamak ister miydiniz?
Ya zaten yemek paylaşma uygulaması değilmi bu Neyi ayıp olacak Zenginim param var deyip durumu kötü olanlara nispet yapılacak bi uygulama değildir diye düşünüyorum İllaki uygulamayı gösteriş için kullanan da olur da asıl amacı nispet yapmak değildir Taktik falan bile size mantıklı geliyor da yemek uygulaması mı sizin için nispet olucak Bu kadar önyargılı davranmayın bence
Çok istedigim bir sey cekim yapmak ama iste malzeme yok ortam yok bakmak icin kullaniyorum pinteres var orada çok güzel yemek fotograflari var onları görünce içim gidiyor malzemeleri alsam onlar kadar degil ama yine cekimler yapacan
Kendime has yaptığım bikaç yemek var, ama nispet olsun diye hiç paylaşmadım. Görgüsüzlük olur diye, ama böyle bir uygulama varsa amacına hizmet etmiş olur tabiki de🙂
Orası sadece yemek paylaşımı ile ilgili olacağı için sonuçta herkes paylaşacağı için sorun olmaz. Yani canı çeken ama paylaşacak yemeği olmayanın o uygulamaya ağzı sulansın diye gireceğini düşünmüyorum.