İnternet & Teknoloji Dışarıdan yemek söylerken en çok hangi App'i kullanıyorsunuz? BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Dışarıdan yemek söylerken en çok hangi App'i kullanıyorsunuz? Yemeksepeti Getir Yemek Trendyol Yemek App kullanmam, direkt ararım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dışarıdan yemek söylerken en çok hangi App'i kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cellincall_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eb çok Getir ve TrendyolGo. Son günlerde daha çok TrendyolGo çünkü sürekli kupon veriyor. 0 0 Yorumla
ImpossiblePrincess Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl genelde yemeksepeti. ama bazı restaurantların direkt kendisini arayıp da sipariş veriyorum. 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Direk arıyoruz bazen de eşim gidip kendi alır yakın yer. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ya direk telden ararımYa da söylememSoğuk oluyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Yemeksepeti ve semt kebapçısı 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Restoranın kendi sitesini 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 917 cevap paylaştı. Getir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eb çok Getir ve TrendyolGo. Son günlerde daha çok TrendyolGo çünkü sürekli kupon veriyor.
genelde yemeksepeti. ama bazı restaurantların direkt kendisini arayıp da sipariş veriyorum.
Direk arıyoruz bazen de eşim gidip kendi alır yakın yer.
Ya direk telden ararım
Ya da söylemem
Soğuk oluyor
Telden arayıp söylüyorum okuduğum yerde app falan yok
Nerde indirim orada ben.
Yemek Sepeti derdim önceden olsa.
Yemeksepeti ve semt kebapçısı
Restoranın kendi sitesini
Hangisinde indirim varsa
Yemek Sepeti
Getir yemwk
Getir yemek