İnternet & Teknoloji Acill Yardimci olun. Yanlışlıkla organlarımı bağışladım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor E-nabizda dolaşırken yanlışlıkla organ bağışını aktif hale getirdim. İptal etme yok diyorlar :( Acill Yardimci olun. Yanlışlıkla organlarımı bağışladım? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Coolumsu Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 672 cevap paylaştı. Bu saatten sonra Afganistan bile senin için daha güvenli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bedava veremem baba. Amerikada 500.000 dolar veriyorlar sağ böbreğe Yorumla
Songül56 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Lan naptın? S.çtın kankaaa. Kalp böbrek falan ne varsa kurtarmaya bak artık. 1 0 Yorumla
dervisan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Öbür tarafta sıfırını veriyorlar zaten iyi yaptın karışma 1 0 Yorumla
commander2934 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ayvayı yedin zorla alırlar haberin olsun 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapma usta Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun kalp böbrek göz kulak hepsini alırlar 1 0 Yorumla
Julietinixiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Toprağın içinde çürümesinden iyidir. 1 0 Yorumla
brutussendemi Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ahahchjwjfkdjfkwjkwofek ciger saglamsa ben isytm 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Mangal gibi. Veriyim bir parçasını saglamken :) Yorumla brutussendemi +1 yıl Jfjejfje neyin derdine dusmus mnyak ya git lan kalp falan ne varsa kurtarmaya bak Yorumla Soran +1 yıl Saka yapiyom. Moral olsun diye. şu an mood zaten 0 Yorumla brutussendemi +1 yıl Yalnız ben şu an farkwttim orda organ bagisi falan degil de bariz benimle evlenmek istyn kiz var mi diyor jdjejd boy kilo yer yas hepsi mevcut jdjd Yorumla Soran +1 yıl Beni bulan kendi bulur. Alfa erkegiz biz 😏😁 Yorumla brutussendemi +1 yıl Jfkekf oldu bro iyi gecler Yorumla Soran +1 yıl Bb. Sanada Yorumla
NanoTech Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl İyi yapmışsın slk bunun kötü yanı yok mnk cahili 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu saatten sonra Afganistan bile senin için daha güvenli
Bedava veremem baba. Amerikada 500.000 dolar veriyorlar sağ böbreğe
Lan naptın? S.çtın kankaaa. Kalp böbrek falan ne varsa kurtarmaya bak artık.
Öbür tarafta sıfırını veriyorlar zaten iyi yaptın karışma
Ayvayı yedin zorla alırlar haberin olsun
Yapma usta
Gitti guzelim organlar 😟
Geçmiş olsun kalp böbrek göz kulak hepsini alırlar
Birazdan ambulans kapında olmuş olur..
Toprağın içinde çürümesinden iyidir.
Ahahchjwjfkdjfkwjkwofek ciger saglamsa ben isytm
Mangal gibi. Veriyim bir parçasını saglamken :)
Jfjejfje neyin derdine dusmus mnyak ya git lan kalp falan ne varsa kurtarmaya bak
Saka yapiyom. Moral olsun diye. şu an mood zaten 0
Yalnız ben şu an farkwttim orda organ bagisi falan degil de bariz benimle evlenmek istyn kiz var mi diyor jdjejd boy kilo yer yas hepsi mevcut jdjd
Beni bulan kendi bulur. Alfa erkegiz biz 😏😁
Jfkekf oldu bro iyi gecler
Bb. Sanada
Oradan ben denedim olmadı ki
İyi yapmışsın slk bunun kötü yanı yok mnk cahili
ben 1.70’e takıldım şu an dlwmdğwdöaisa
Dikkat et kendine.
Abi... sana çok kötü bir haberim var.