Kan alınırken damarını bulamayıp bir kaç defa denediyse zorladığı için olmuş olabilir ya da damarda patlamış olabilir. Geçerde geçmesi zaman alır geçmiş olsun🙏
1 aya ancak geçer. Ben kan aldırırken 2 -3 kere bu duru yaşadım. Hatta daha kötüsünü yaşadım. Kan alırken damarı patlatmış onun için kolunuza bu görüntüyü vermiş. 1 ay sonra geçer merak etmeyin.
Çok kötü olmuş, damar yolunu bulamayıp patlatmışlar. Babanneme de öyle olurdu, bebek iğnesiyle yaparlardı ne yapılacaksa. Korkma geçer ama dedigim gibi biraz fazla kötü olmuş yine de sağlık ocağına da olsa bir görün. Geçmiş olsun💕
İğneden sonra pamugu fazla bastırmadıysan deri altında akan kan morarmaya devam edebilir ya da iğneyi yapan doktor damarı bulacağım diye deriyi yırtabiliyor ondan dolayı da kan deri altından akmaya devam edebiliyor çok morarma oldugu için 1 ayı bulabilir geçmesi
Koluna baskı yapmadığın için damar kanamış ve deri altına kan oturmuş. Tekabülen 20 ile 30 gün arasında geçer. Ağrı vardır fakat şişme olursa kanama durmamış olacağından doktora gitmen gerekir. şu an da pek sakıncalı bir durum varmış gibi görülmüyor.
Damar yolunu bulamamış bir güzel mahvetmiş çok kötü olmuş ama yaa buz koy ara ara masaj yap buzdan sonra kan dağılır morarma azalır için rahat etmezse doktora git ama birşey yapabileceklerini sanmıyorum
Damarı patlatmış sende kana verdikten sonra iyice bastırmadıysan olağan şey. İyiki yaz mevsiminde değiliz, benimde öyle olmuştu ve avm deki sivil polisler çevirmişti.