Paletli dozerimi bağış olarak geçici olarak o bölgeye verdim iyimi etmişim?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dozerini yardıma gönderecek kadar yüce yürekli ve bu reklam fırsatını kaçırmayacak kadar tüccar kafalı arkadaşım. Küçük büyük imkanı dahilinde her türlü yardımda bulunanları burada senin nezdinde alkışlıyorum. Zaten amaç da alkış toplamak değil mi, yoksa neden sorasın, kim kalkıp da "yok ya iyi etmemişsin desin, veya dese geri mi çağıracaksın" Neyse yaaa öyle veya böyle ciddi katkın olmuş alkışı da hak etmişsin belki de ben abartıyorum. Sağ olun var olun... 👏👏👏
hiçbir ekskavatör sahibi paletli makinasına dozer demez
yıllardır harfiyatçılarla çalışırım her 10 harfiyatçıdan 10u da dozer dersem 'stir git anama mı sövdün' der bana. dozer demeseydin inanırdım.
gerçekse ve verdi isen allah razı olsun desteğin için teşekkürler
yalansa eğer soru sormak ve duygularımızı hiçe saymak ise Allah kalbine göre bir yaşam nasip etsin
Buradaki ayak takımları ne anlar dostum ya boş ver 😂 Helal olsun sana
🙂😃👍Sağol kardeşim
Evet iyi olmuş siz yapı iyiliği ileride önünüze çıkacaktır
Amin inşallah 🤲🙂
Cevap
12Cevap
Evet iyi yapmışsın
Her ürüne ayrı ayrı ihtiyaç duyuyorlar ve ihtiyaç yetersizliği nedeniyle sıkıntı çekilmemesi adına çok iyi yapmışsınız
Öyle tabiki
Adam sanki hasesabını açık açık paylaşmış da reklam etmiş diyorlar, mümkünse sizde reklam edin
Adamsın adamsın ya da kadınsın ama sonuçta insansın helal olsun
Sağol kardeşim eksik olma 🤲☺️
Hiçbirsey eksik değil sıkıntı yok kardeşim benim geçmiş olsun bu arada yinede dusunmen yeter güzel kardeşim 👍☺️araç Maraşta
Eyvallah kapımız açık size
Eksik olma sağol kardeşim biliyoruz 👍☺️
Çok güzel bir hareket tebrik ederim saatini parayla kiralayan insanlar varmış duydum çok ayıp
Kotu etmissin denilse olsaydik tuh be dermiydin iyi yapip yapmadığını bilemiyormusun
İnsanlık olarak çok iyi etmişsin ancak o dozerin anasını belleyeceklerdir orada
İyi etmişsin tabi ki
Şükür olsun 🤲☺️
Herkes bağışlayamaz. Olumsuz konuşana aldırma
Öyle tabiki sağol güzel dusuncen yeter ☺️
eyi etmişin gardaş
Geçici bağış mı geçici kullanım mı?
Dozer yerine kato deseydin inanırdım
kepçe daha doğru olmazmıydı
Kepçe halk arasında aynı bu arkadasın dediği gibi genel bir ad. Boom kısmı oldugu için kepçe diyorlar.
bende katoyu vinç olarak adlandırdım da neyse bize ne 18/24 yaş arası internetten çekilen bir fotoğraf oldukça seviyesizce
Öyle tabi hangi sınıf ehliyet kullanıyor bunu diye sorsak google amcadan bakar. Neyse oyle mutlu oluyor demek ki
:D :D :D :D
He bunuda reklam etmişsin çok güzel
Evet
Teşekkür ederim 👍🙂
İyi yapmışsın
Şükür bol Dua yeter 🤲☺️
İyi yaptın
Allah kabul etsin
Evet
Helsl lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?