Merhaba, Bundan tam bir yıl önce Konami internet sitesi bir Türk hacker tarafından hacklendi ve sayfaya şunlar yazıldı:Peki sizin sinirlenince yapabileceklerinizin sınırı var mıdır?
Konami'nin bir Türk hacker tarafından ele geçirilişinin 1. yıl dönümü! Sinirlenince yapabileceklerinizin bir sınırı var mı?
Ben internet kafede usb'yi kasaya takıp oyunların yükleme dosyalarını atıyordum. Bilgisayar'a wwe, need for speed: mos wanted ile underground, spiderman, counter strike ve crysis'i yüklemeyi başarmıştım. 😂😂 ilk kez bilgisayarım olmuştu fakat ne internet ne de oyun vardı. Bilgisayar'ın kendi oyunlarını oynaya oynaya kart oynamayı bile öğrenmiştim. 😀 artık sıkılmıştım.
Sinirlerim çok büyük olur herkes böyle söyler bana sen bu sinirle fazla yaşamazsın diyorlar yani sinirlerim çok olursa mars ve güneşi birbirine bağlarım donra sonra bir yumrukta başka galaksilere parçalarına böler atarım
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Konami'nin bir Türk hacker tarafından ele geçirilişinin 1. yıl dönümü! Sinirlenince yapabileceklerinizin bir sınırı var mı?