İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Genel olarak bu kürdistan muhabbeti, yaratılan mağdur bir algıya dayalı olarak yayılmakta. Bu salak algıyı bizim salaklarda yiyor, ben onlara pembe g*tlü diyorum. Çok güzel yiyorlar bunlar.
İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı.
Anonymous iyi bir grup değil... burada seven insanlar dusmanimin dusmani diyerek bsevdiler, ama temelde temiz bir gruo değil. Ayyıldız team ile de epey sıkıntı yasadi diye hatırlıyorum
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi biri olmaya bilirler. Ama onların bir hayranı olarak söyleyeceğim tek şey milletin yanında yönetime karşı dik durdukları için hayranım. Çünkü bizim Türkiye de hacker var ama hiç biri yönetime karşı hiç bir şey yapmıyorlar. Sürekli site hesap hack başka icraatları yok
Hayran olunacak baska birini bul. Bixim yönetime ben de hayran degilim, yalniz bu hackerlar senin benim iyiligim için kafa tutmuyor onlara... hackerlar yönetime bir sey yapsa nolacsk? Hacker hayrani olan salaktir... cunku bunların işi yasadışı iş.. beyaz sapkali olsa o ayri... o yüzden mazeretin berbat... kendi yonetimimizi biz seçeriz biz.. elim Kürdistan destegi yapan hackerina mi kaldik..
Slogan tam PKK slogani, besledigi yer ayni, sanki bizim yönetime Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınin iyiligi için kafa tutmuş... yahu pkk neden kafa tutuyorsa bunlar da o yüzden.. kendinuze hayran olun, uyanik olun... sevmedigin yonetimin dusmani diye onune gelene sarilirsan ya terörist cikar ya da baska bir sey..