https://www.sondakika.com/haber/haber-balkondan-tayt-calip-koklayan-sapigin-ilk-vukuati-14925241/

Bu benim zaafım, hastalık olduğunu düşünüyorum demiş ve adam evli. Muhtemelen çocuğu da var. Bu adamın dışarı salınması, aile hayatı kurması, çocuklara sözde ebeveynlik yapması normal mi yani şimdi? Gerçekten midem bulanıyor artık. Başka kadınlarınkini de çaldığını itiraf etmiş üstelik. Hasta masta değil kendisi de olmadığını biliyor. Yine de biliyor ki bu ülkede sapıktan çok kız suçlanır rahat rahat ötüyor. Bir kadın evliyken giydiği renkle bile yargılanırken tayt hırsızı sapık mizah unsuru haline geliyor. Bugün çamaşırlar için koca göbeğiyle 2 sandalyeyi üst üste koyup üstüne çıkan adam yarın bu yetmeyince evde yatan rastgele bir genç kız için de aynı şeye yeltenebilir. Kimseyi fetişiyle yargılamak da değil bu. Çamaşır koklamak istiyorsan satan tonla kadın var al ya da karınınkini kokla EVLİSİN YA HANİ. Allahın cezası pis sapık.
Merhaba 🙋♀️
Tünaydın.🌸
Bugün TV haberlerinde de izledim bu sapık haberini..
Güldürürken bir yandan da insanı düşünmeye sevk ediyor bu haberler gerçekten..
Bazı arkadaşlar sormuş ya bu niye temizi kokluyor bu ne saçmalık diye..
Bende şöyle bir mantık yürüttüm..
Evlere girip kirli sepetinden kirli çamaşırı alamadığı için, adam ipteki temiz çamaşırı koklayarak kendini tatmin etmeye çalışıyor..
Gayet hijyenik ve sağlıklı bir sapkınlık içinde koklamak zorunda kalmış 🤣
Aslında onun ayağındaki boxer çıkırtıp burnunu dayamak lazım bakalım bir daha kadın çamaşırı koklamaya cesaret edebilecek mi?
Ayrıca niye hep bu sapkınlıklar erkeklerden çıkıyor..
Mesela ben hiç balkondan erkek pantolonu çalıp koklayan bir kadın haberi hiç duymadım bu zamana kadar.. niye ama niye 🤣
Giymiyorum artık giymekte istemem zaten. Hani psikolojik rahatsızlık adı altında bize bazı şeyler için anlayış ve empati empozesi yaptırıyorlar ya bundan sonra ne empati ne de anlayış kardeşim. Herkes gitsin tedavi mi olacak yoksa kendi gibisini mi bulacaksa bulsun. Çünkü biz artık bıktık. Şu Marsta hayat bulundu ya ne sevindim ama keşke gidebilme imkanımız olsaydı. Zira dünya yaşanılacak bir yer olmaktan çoktan çıktı.
Yıkanmış, temiz çamaşırdan ne kokusu almayı bekliyorsa artık 😂
Küçük de olsa hırsızlık söz konusu. Bir tarafın mağduriyeti var. Serbest bırakılmaması gerekirdi diyeceğim ama tayt çaldı diye devletin hapishanesinde bedava yemek yemesin yani. Tazminat cezası verilseydi bari. 😂 Çaldığı 60 tayt için tayt başı 60 liradan 3600 lira bağış cezası verilse. Kızılay vb. yerlere 🤔
Cevap
67Cevap
Şarkıcı Sophia nın yaptığına ne demeli
Konserin de iç çamaşırını çıkarıp seyirciler den bir gönüllü istedi ağızını aç diyip işedi🤢
Sapığın cinsiyeti olmadığı gibi makamı olmuyor çirkini de yaşlısı da yakışlıklısı da olmaz.
Sapıklık bizim toplum da bazı olayları aşağılamak için beğenmediğimiz eylemlere verdiğimiz bir isim.
Sapkınlık ise her İnsan da bulunan iç güdüsel eylemler
Çoğu insan sapkın ve sapıktır sadece gizli tutarlar
okurken midem bulandı gerçekten bu adama insan diyebilir misiniz hala gerçekten
içgüdülerinin ve hormonlarının esiri olmuş aklını kullanamayan biri
hayvanların bile yeri geldiğinde bir otokontrolü var
bu kadar da azgınlık olmaz
alın inceleyin hormonlarını belli ki çok yüksek biraz düşürün kendine gelsin aklı açılsın
Aslında temiz taytta ne kokusu alacak ki. Toz deterjan ve yumuşatıcı kokar.
Atsan içeri bir sürü masraf. Zaten dolmuş hapishaneler yer yok. Suçu ceza ile bu şekilde çözemeyiz, rehabilite şart.
Bence bu adam uzun süreli psikolojik tedavi cezası verilmeli ve masrafıda kendi karşılamalı.
Sopa cennetten çıkma, bir çok suçun cezasını bence insanlara döverek vermeli :) yani günümüz mahkemeleri bunları karşılamıyor, şeriat diye bağırıyoruz korkmayın bunlardan, hırsız mı yatır falakaya :D kaç defa hırsızlık yapabilecek, çevreye rahatsızlık mı veriyor yere çöp mü atıyor yatırın falakaya bakın kaç defa çöp atabilecek
falaka diyorum güzel cezadır diyorum, tabii daha ağır cezalarda kırbaçta kullanılabilir, boşuna dememişler dayak cennetten çıkmadır diye dize getiremeyeceği suç yoktur bence
Ankara dünyanın en tuhaf şehri... Gardaş diyip kavga çıkarıyorlar... Bön bön bakıp ne bakıyorsun diye dalaşıyorlar... Yollarda arabayla magandalık yapana gık demeyip kendi halinde yürüyene dikleniyorlar... Bir de tayt sapığı çıkınca Ankara'ya tüy dikilmiş oldu...
Yarın birgün bu adam birine taciz eder, tecavüz ederse en az bu adam kadar bu duruma rağmen "adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı" kararını veren savcı, hakim, polis amiri kim varsa o kadar hatta daha bile fazla suçludur.
Tecavüzlerin Tacizlerin Çoğalma Artma Nedeni Çok Belli O Kafasına Buyruk Giden Cahil zihniyetler olduğu sürece maalesef bu tecavüz Pisliklikleri zor son bulur İstediğimi giyerim ne haddiyle ya İsteyen istediğini giyer ama Mahrem yerlerini acamazsin toplumun ahlakını Kimseyi zinaya sokmaya hakkınız yok Çağdaş ülkeymis bunu diyen tecavüz neden bitmiyor demesin
Hahaha geri*ekalı yokluktan ne yapacağını şaşırmış ayrıca yıkanmış tayt temiz kokar deterjan kokar çok güldüm ya bir de serbest bırakıyorlar bunu yapan yarın gerçeğinde yapar ya tecavüz eder tacizde eder
Deterjan seviyor belkide😅
Bu yapmacık adalet sisteminden ne zaman kurtulursak o zaman tacizci , tecavüzcü , kadına yönelik siddet , sapik vs. Herşeyden kurtulacaz. Balık baştan kokar baştakinden kurtulursak bu pisliklerin hepsinden kurtuluruz 😎
Cinsel açlık böyle artmaya devam ederse daha fazla sapık türeyecek.. Bunlar bitmez. Avrupada da vs var böyleleri ama onlarda 1 varsa bizde 1000 var.
Cinsel açlığın afrikası olmanın sonuçları.. Umarız da bir gün hepsi tükenir de yok olur.
Kızlar Bir Adım Öne
Az önce başka bir soruda da gördüm, bir de öncekiler şikayet etmemişti demiş 😬
Buradaki insanların da pek farkı yok açıkçası. Adalet olması gerektiği gibi işlemediği için suç oranları epey arttı, önüne geçilmesi gerek acilen.
İşte adamın aklı fikri demek ki kadın kokusunda sarıklı şeytanlar öyle diyor ya 9 yaşında kız ile evlenilir diye..
Bu sapiklar yüzünden dişariya yanliz çikamiyoruz Rabbim korusun 🤦🏻♀️
KS hesabı var mıymış ya bi telefonunu kontrol etsinler
KS de hesabı olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Dışarda giymiyorum hayır. Evde ya da spor salonunda
Yıkanmış tayt deterjan kokmaz mı ya 🤔 adamın deterjana karşı zaafı var ama farkında değil mi yoksa 🤔 Allah ıslah etsin ne diyelim ki🤷
yıkanmış temizi niye koklar ki bi insan? hmmm Ariel kullanıyor bunlar, bunlar da OMO tercih etmiş falan...
yeni yıkanmış deterjanın neyini kokluyor ki deterjan kokuyordur ilgi çekmeye falan çalışıyor herhalde utandım gerçekten adamın adına
Yaa ne güldüm bu adama elin yeni yıkanmış yumoş kokan taytını napcan dayı😂😂
Sapıklıkta nirvana toprak başına
Yarım saattir onu düşünüyorum deterjan kalitesini ölçüyor galiba xd
Bu köpeği ulus meydanında neden sallandırmıyor şu adaletimiz? 😒😑
Sapık herif. Erkek olmaktan utanıyorum artık.
Yaptığı en ağır şekilde cezalandırılsın ona lafım yok fakat bu ülkede genelevler kapatıldıkça bu olaylar artmaya devam edecektir maalesef ülkemiz cinsel açlığın Afrikası konumunda ben mesela her hafta gidiyorum yetmiyor fakat yapacak bir şey yok en azından nefsimiz köreliyor rahatlıyoruz bir nebze olsun.
Yeni genelevler açılmalıdır böyle gittikçe bu olaylar artmaya devam eder.
Yıkanmış taytı neden koklar ki sapık diyoruz ama sapıklığınıda tam yapmayı bilmiyor gibi
Fetişist işte. Yapacak bir şey yok. Bunun tedavisi yokmuş. Başkalarının eşyası olduğu için sorun 😄
Nalet girsin onlara. Ne zaman kurtuluruz bilmiyorum. Umarım bir gün topluca yerin dibine girerler.
giymiyorum :d sadece spor yaparken giyerim yoga filan evde yani
Bu tip sapıklar tedavılık hastalar beyınde sıkntılar var
Böyle insanlar tedavi edilmeli bir şekilde düzelme yoksa hapsi boylamalı
Olayın mağduru tayt, kadınlara ne oluyor ki anlamadım. 😏
Kadın taytı kilodu caliyor ya hani.
Dayı sırf bir tayr koklamak için koca göbeğine bakmadan, karım çocuğum vat rezil olurlar demeden iki sandalyeyi üst üste koyup üstüne çıkan bir adamın sapkın fantezisisin daha ileri gitmeyeceğğnin ve evlere girip daha vahim şeyler yapmayacağının garantisini verebilir misin? Hani kimsenin fetişini yargıladığımdan değil de adam evli ya hani karısınınkileri koklasaymış. 17 yaşında kız çocuğu yani kelli felli adam yani.
Herif sapık ama taciz falan yok tam olarak. Hırsızlıktan ceza alabilir ama
Gülünecek bir olay olmuş ama diğer taraftan da ortada bir rezalet var
Adam kalite kontrol yapıyor belki de günahını almayın
birşeyi giyerken bin defa düşünüyorum bu sapıklar yüzünden
ne alaka canım illa ağzımi bozduruyorsunuz
bu sitenin ahlaki değerlerini neyse
Sapıkları, katilleri serbest bırakmak yerine hayvan gibi taş ocaklarında ağır işlerde çalıştırarak ömür boyu bırakmayarak.
Yıkanmış taytın nesini kokluyor onu anlamadım. Sapık resmen.
Yeni yıkanmış tayt nedir IQ. Deterjan kokusu mu seviyormuş.
Bana zararı yok herkes tepki göstermiş adam hasta demek ki bilinçli yapmıyor benim sutyenimi koklamasi rahatsiz etmez beni
Olaya bak dayi naptin senya valla dayinin hayati bitti kizin piskolojisi gitti degermi k. m. a
Türkiye den taşınmanın vakti gelmiş te geçiyor bile
bizde bunlara kazık saplayalım o zaman bu da bizim hobimiz
Çalmaktan ayrı ceza yaptığı sapıklıktan da ayrı ceza alması gerekir adaletin olduğu bir ülkede !
siyasi, ünlü, sanatçı vs. birinin kızına yapılsaydı aynı durum, müebbet hapis yatardı ama ülkenin adaleti olmadığının en açık göstergesi.
Bunları hadım etmek ve cinsel isteksizlik iğnesi yapılması gerekiyor. Hayvanlara yapıldığı gibi. Gerçi bunlar hayvanlardan daha aşağılık...
bu ulke hukuk adalet yok ise sapık hırsız ya da suçlu olmaktan neden korksun ki millet
Benim fosforlu turuncu sütyeni de bu kokluyo heralde kayıplarda
Serbest bırakılma olayını anlayamiyorum bari boynuna bacağına tasma falan takın
Hiç bir zaman ama gerekli cezayı verebiliriz bitmezler ama azalırlar
ya çocuğuna bak ya lan yıkanmış tayt şey kokarmı hiç bukadar mal adam ya
yüzü gözü hürmetsizliğine bir erkek yurdunda beslenirdi aslında 😜
O hakime ve buna küfür edersem hesap iptal edilir sen anladın onu
Dinen bı kac tane sapıgı recım edildikten sonra kimse curet edemez
Bu haberden sonra kizlar tayt giymez galiba
Ne şerefsiz insanlar var ya
sorduğu soruya bak
tayt giyiyor musunuz diyor
Hayır giymiyorum tarzım değil.
Yıkanmış tayt deterjan kokar slakmı o
aynısını düşündüm ben de
Deterjan seviyordur belkide , 😅
hepsini salin bana hadim edeyim
😂😂hadımcı geldiiii
Yıkanınca koku kalmaz ki, neyi kokluyor anlamadım?
Yumuşatıcı kokusunu içine çekiyor hanımefendi 🙂
Tayt bahane, yumoş şahane 🧸
Evet hanımefendi yumos kalitesi her zaman farklıdır
@Konya_Beyefendisi42 adam sapık ya ne yumuşatıcısından bahsediyorsun
Gayette haklı, yıkanmış kıyafet yumuşatıcı kokar. Adam koku için koklamıyor mu? Ama kokmuyor? 🙂 Sapık olduğunu biliyoruz ama saçma geldi
🙂🙂
Bir hukuk ülkesi olmadığımızın resmi kayıtlarından birisi de bu. Her zaman savunmuyorum fakat bazı konularda tek yol şeriat !!!
ne demek serbest birakildi ya su gevseklige bak
cidden ya yorumlari okuyunca uzuldum cogu kisi şakaya vurmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?