Türk bandıralına yapılan saldırı sonrası TurkHackTeam Yunanistan'ın; merkez bankası ve özel bankalarının erişimlerine yarım saat boyunca aralıksız engel koydu.Ayrıca; Ulaştırma Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Sahil Güvenlik, diğer devlet kurumları ve otellerin sitelerine erişim kapatıldı. Bankalara düzenlenen faaliyet ile maddi zarar verildi. Henüz yeni başladık uyarısı verildi. Teşekkürler, #TEAM.
TurkHackTeam Yunanistan'a siber savaş açtı! Siber saldırılar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Öncelikle gemi hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. ACT gemisi çok vukuatli bir gemi. AKP mardin Mv'nin akrabasına ait olduğu belirtiliyor. Gemide uyuşturucu taşıdığına dair Yunanistan bilgi verilmiş, Yunanistan da Türkiye'ye bilgi veriyor. Yunanistan gemiyi çevirip kontrol etmek istiyor ama gemi izin vermiyor ve kaçıyor kaçınca Yunan sahil güvenlik, ateş açıyor. Gemi İskenderun'a kaçıyor. Sabah ekipler arıyor ama bir şey bulamıyorlar tabi. Zamanında bu ACT gemileri yurt dışından kaçak yollarlan yemen e obüs topu taşıdığına dair bilgiler de var. şimdi asıl meseleye dönelim. Son 10 yılda çevremizde tek bir tane komşumuz kalmadı, bir taraf ta savaş var, savaş olmayan taraflarda da düşman besliyorlar. Dünya git gide küçüldüğü bir zamandan diğer devletlerle düşmanlık besleyip hamasi hareket etmek, kendini dışlanma istenmeyen konuma getirmek anlamsız. Hele ki sınır komşunuz olan devletlerle. Sırf uyuşturucu tacirleri için yunanlarlada ara bozulacaksa devlet aklı kalmamış demektir.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
57
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tht daha çocuk, yapmışlar ama şöyle birşey var. Ben bu ise 14 Yaşında başladım. Ve emin olki bir çok hakaret sitesi vb bir çok site çökerttik. Reklam bize yakışmaz ama TR de hacker nedir bilinmezken öncü olduk. Grup adı sorgulaya bilirsiniz CW - akıncılar
Duymuştum sanırım ama buda birşey banka işlenlerini kitlediler parasal zarar vermişler. Bazı kimlik bilgilerini hacklemişler. Dur bakalım ya daha iyi şeylerde olur ama özü unutmamak gerek.
Özü unutmaktan ziyade ülke saldırısı yapmak üzücü, çünkü bu konuda düşünceler farklı, devlet kurumlarına yapılan saldırılar anında etkisini gösterir mesela bankalar 26 dk devredisi kaldı bugün, bilmeyen yoktur Yunanistan maddi durumu batakta, ülkemizde de olduğu gibi acil ilaç almak gerekebilir, paranız yok atm ye gittiniz para cekemuyirsunuz ya da eczanede pos çalışmıyor, buna benzer durumlar düşünülmeli, yoksa dünyada hacklenmeyecek site yoktur.
Mikrosoft'un Win 10 dosyaları hackendi yeni güncelde olcak sürümlere kadar. Geçende fidye saldırısı dilllere destan. Son yıllar gerçekten tehlikeli oldu.
Ayyıldız Tim grubu var Dünyanın en iyi hacker gruplarından zaten kişisel olarak en iyisi bizde diyemeyeceğim ama Anonymous a da savaş açmıştı zamanında
Siber savaş günümüzde oldukça yaygın hale gelmiş durumda. Türkiyedeki hack teamler de dünyadaki popülerliği oldukça fazla olan timler. Normal savaştansa siber saldırılar daha yıpratıcı bana göre.
İlgi duyduğum alan olduğu için mutlu oluyorum bu tarz haberleri görünce.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öyle bir sistemimiz var ki kendi üyelerimiz dahi 10 dk dan fazla online kalamıyor çünkü sürekli ip değiştrip adresi yeniliyoruz. doğal olarak üyeler çıkış yapmış oluyor :D
En İyi Cevaplar