12 Nisan sosyal medya terörüne Türk Polis Teşkilatı'ndan açıklama geldi! Ne düşünüyorsunuz?

Emniyet güçlerimiz bizleri korumak için sanal bekçilik de yapıyor, bu yüzden ben buradan teşekkür ediyorum, teşekkürlerimi sunuyorum biz kadınları koruduğunuz için...❤

Olay 12 Nisan gününü meşru bir şekilde kendilerince ilan edip 12 Nisan 'ın yani bugünün kadına cinayet ve tecavüz günü olarak adlandırılmasından buralara kadar geldi. Kimisi kara mizah dedi kimisi böyle mizah olmaz..

Ben de diyorum: Irz ve ölüm oyuncak değil! Bu kara mizah değil!

Bunlar mizah değil!
Şeyda Erdoğanın storysinden
Şeyda Erdoğan'ın story'sinden
Instagram mizah, edit sayfası storysinden
Instagram mizah, edit sayfası story'sinden
🇹🇷Türk Polis Teşkilatı sesimizi duydu ve o dengesiz kişilere haddini bildirir bir genelge yayınladı!
12 Nisan sosyal medya terörüne Türk Polis Teşkilatından açıklama geldi! Ne düşünüyorsunuz?

Polislerimiz bizi koruyor, içimiz rahat olur umarım😊, o tag'ları açan kişilerin birçoğunun IP adresi ve kimlik bilgilerine ulaşıldı ve soruşturma başlatılacak🙃
Haydi buna da mizah deyin bakalım. Sen ne düşünüyorsun KS'can? #TPTsoruşturma #12Nisan #benkendall
12 Nisan sosyal medya terörüne Türk Polis Teşkilatı'ndan açıklama geldi! Ne düşünüyorsunuz?