AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Baştakinin eseri diye düşünüyorum
Baştakinden önce de böyle saldırılar vardı ama düşünsene bahçeli barış çağrısı yapıyor ertesi gün patlama.
Yazık ya ülkenin geldiği hale bak resmen Türkiye'yi bitirmeye calisiyorlar
Artık umursamiyorum zatne yurt dışına çıkacağım
Ne olarak gideceksin
Okumaya
Türkiye bir şifanur kaybetti desene :) ne okumak istiyorsun
:) yok ya
Hukuk
Wow yakışır. İleride savcı olarak dönüp bizi karakola aldırmazsın değil mi hukukçu şifa :)
Suç işlersen 50yil hapse bile sokarım avukat olucam saygılar
Ülkemizde 50 yıl ceza verecek bir madde yok ama avukat hanım :)
Bu arada ben de yurtdışına gideceğim. Türkiye bir doktor kaybedecek , Avrupa sorunlu bir doktor kazanacak ahaha :)
Madde yok ama istesem ağırlaştırılmış müebbet cezası için talep ederim yani
Ne güzle başarılar dilerim hayatinda
Şu profildeki tatlı kadın hangi suçtan müebbet yememi ister ki :)
Teşekkür ederim. İngilizcem var ama Almanya dil şartı istiyor. Kursa gidiyorum ama Almanca zor. Bakalım nasıl öğreneceğiz
İyi akşamlar
Öğrenirsin ya zor değil
Zor. Kursa çok vakit bulamıyorum normal günlük sohbet kadar öğrenmek zor olmaz ama tıbbi terimler vs konusunda sıkıntı var. Hastalıkların tanısı falan konusu da biraz sıkıntı. O yüzden gitmek için acele etmiyorum. Ama bu ülkeden gitmek şart
Aynen öyle gitmek şart zaten gitmezsek yakında kovarlar bizi ben öyle düşünüyorum ama öğrenirsin ya gunde 20 kelimede ezber yapsan 2 ayda komple almancayi sokmuş olursun
İşte öyle olmuyor. Her günüm rutin değil. Bazen 24 saat nöbet tutup nöbet sonrası evde 12-13 saat uyuyorum. Bazen iş çıkışı arkadaşlarla gidip içiyorum bazen şehir dışı geziler oluyor. Yani her gün 20 kelimeyi öğrenecek veya kursa gidecek zaman yok.
O zaman nasıl ogreniceksin zamana ihtiyacın var gibi
Zamana ihtiyacım var doğru ama hayatımı idame etmek için işimi yapmama da ihtiyacım var, iş hayatı stresli olduğu için arada eğlenmeye gezmeye de ihtiyacım var ama maalesef gün 24 saat ve yetmiyor
Anladım
Anlamana sevindim hangi ülkeye gitmeyi düşünüyorsun peki , Polonya’da hukuk sınavsız ve ücretsiz sanıyorum
İngiltere bide Almanya arasindayim
Almanca veya İngilizce biliyor musun
İngilizce ogreniyorum
Sana tavsiye verimmi
Yeni aklıma geldi
Olur iyi bir tavsiye her zaman kullanışlıdır
İllaki gezilere falan gittiğinde gece bile olsa Almanca filmler izle altyazılı Almanca kitaplar oku bunlara zamanın vardır yaratabilirsin
Şifanur kastettiğim gezileri yanlış anlamış olabilirsin. Geziden kastım, mesela biz Ankara’da yaşıyoruz , iş çıkışı basıp Eskişehir’e gidiyoruz Konya’ya gidiyoruz hafta sonu İstanbul’a gidiyoruz ve yol boyu geyik muhabbet alkol oluyor. Film izlenecek pek bi ortam yok
Evedemi hiç gitmiyorsun hicmi tatil yok 1 gün bilemi geceyi nerde geciriyorsun
Eve gidiyorum elbette ama iş ve ev arası çok zaman alıyor. Ankara’da yaşıyorum ve hastane ile ev normalde 20 dakika olmasına rağmen sabah saatlerinde trafik 2 saat sürüyor dönüş yine aynı. Yolda bir kaza varsa veya bir bürokrat bir kurumu ziyaret etmişse yol kapanıyor bu mesafe 3 saate çıkıyor. Yani haliyle günde 42 hasta ile randevusu olmadan gelen binlerce hastaya laf anlatmayla geçince insanda takat kalmıyor
O zaman sen almancayi boş ver ya napcan zamanı gelince öğrenirsin şimdi düşünme düşüncek zamanın bile yok😂
Aslında sen öğreniyorsan arada paslaşabiliriz diye düşünmüştüm
English öğreniyorum ben
Almanca sevmem bide kaba ya ağzıma yakışmıyor😄
Tamam işte bende İngilizce var belki pratik yaparız.)
Telegram varsa ekleyeyim arada konuşuruz?
Yok teşekürler sevgilimde biliyor zaten öğretir o bana:)
Ah demek bir sevgilin var :) peki o zaman ısrar yok
Evet teşekkür ederim:)))
Bir şey sorcam sana
Bazı erkekler niye böyle hani msla diyoki senin kalbini kırarım hani niye böyle kendini bok sanan erkekler dolu burada
Şansıma küseyim o zaman :))
O konuda bir şey diyemem ben kalp doktoru değilim. Dahiliyeciyim ben. Genelde iç hastalıklara bakarız :) ishaldir, mide bulantısıdır falan. :)
Kalptende bilginiz vardır hocam düşüncelerinizi aliyim
Pekiii, uzmanı değil ama yorumunu söyleyeyim. İnsanlara biz cesaret veririz , sınırları biz çizeriz. Ancak biz izin verirsek bizi üzebilirler. Franz Kafkanın bir sözü bu olayı özetliyor ve bize pek bir şey bırakmıyor aslında. Kafka diyor ki “beni üzecek gücü sana verdiğim için kendimden özür dilerim” :) yeterince açık mıdır avukat hanım
Çok iyi söz kafkayi sevmeme rağmen bu sözünü niye hiç duymadım neyse teşekkür ederim zar zor yardım ettirdim kandjsnd
Birisi size kalbini kırarım dediği anda ona vermeniz gereken cevap şu olmalı ; evet sen benim kalbimi kurabilirsin bu cesareti ben sana verdim ve ben senden istediğim anda alırım, sana verdiğim şansı , kalbimi kazanmak için çırpınan insanlardan birine öyle bir veririm ki senin kalbin paramparça olur. :) bazen bunu demek lazım şifa hanım, demeniz gerekiyorsa hemen diyin
SS aldim
Güzel cevap
İyi bakalım. :) ben de önyargılı olduğumu anladım önceki profil resminizde baya şımarık , ben ne istersem o olur pozu var diye düşünmüştüm. Ama sohbetiniz iyi geldi önyargı için kusura bakmayın
Sende yapma bari neyse şaka maka önemli değil ya herkese göre değişiyor ppm ön yargı çok var olabilir insanlık hali :)
Ankara’daki kasvetli hava insanı pek şenlendirmediği için insan ön yargı yapmaya yer arıyor, kusura bakma 🤣
Denizsiz bir şehirde psikolojiniz nasil
Oldukça kötü. Psikoloji nasıl düzeltilir biliyor musunuz? Biliyorsanız ihtiyacım olan kişi olabilirsiniz
Hayat böyle hep iyi olucak değilizkimseyi takma ve önemseme umursamicaksin insanları dünyada tek sen varsın gibide yasamicaksin ama dünya senin yani mutlu ol her şey senin elinde en önemlisi güçlü olucaksın güçlü durmazsan hep yenilirsin
Aslında tüm sorun güçlü olmakta , insan güçlü olurken çok düşmanı oluyor. Ve düşmanlarım da kuyumu kazmaya çalışıyorlar tüm bu pislikten kurtulmak için işte ülkeden gitmeyi düşünüyorum
Düşmanlarınla savaşmaya ne dersin?
Evime 3 saat uzaklıktaki bir hastaneye sürüldüm akp li olmadığım için. Bu düşmanlar ile nasıl savaşılır. Her şeyi ele geçirmişler
Nasıl yani neden böyle bir şey yaptilarki bu ne sacmalik
Pratisyen başhekim olunca ülkenin hali bu. Benimle görüşme taleplerim reddedildiği için gittim şikayet ettim evrak kayıta. Kaydı aldık dediler kayıt sisteme işlenmemiş , bunun üzerine 184 ü aradım illa intihar mı edeyim dedim, kapıya ambulans gönderdiler 😀 bu ülke bir şaka dostum gidebiliyorsan bir saniye bile durma bu ülke insanın ruhunu bitiriyor insanın hayallerini bitiriyor
Ambulansmi ahahahha
Ya yurt dışına çıkarsin merak etme
Evet ambulans geldi, ben de hadi bakalım gidelim dedim. Aldılar götürdüler, beni hastaneye bıraktılar ama doktor bi havalı bi kendinden bezmiş , ne yapcaz diyorum bekleyeceksin diyor. Mesleğimi bilmiyor. Bi sedyeyle yatırdılar bekle dediler tamam dedim. 3 saat sonra bi psikiyatri geldi bir kaç soru sordu cevapladım. Bana diyor kanlarına bakalım 🤣😀😀😀😀😀 o öyle söyleyince hastaneden ayrıldım. Ben günde 100 kişinin kanına bakıyorum sen kandan psikolojik tespiti neye göre yaptırsın feritin düşükse? Albümin düşükse? WBC düşükse? Ha tamam teşhis şu mu diyeceksin? Ülkenin eğitimi de berbat. Bir şey öğrenmeden mezun olmuş intiharın eşiğinde olduğunu düşündüğü kişiden kan almak istiyor :)
😄komedi
O sırada 2017 de torpille işe girmiş torpille yükselmiş ilk okul mezunu kadın beni arayıp x bey hastaneye gelmediniz hakkınızda tutanak tutulacak , elinizde bir rapor var mı diyor. Lise mezunlarını küçümsemiyorum ama nedir bu?
Aa bende lise mezunuyum alındım💋
Pardon çok pardon
Öpücüge deydi elim 😄bunu aticaktim
Gerçekten yanlışlıkla oldu
Yanlış anlamayın lütfen
Şifanur Freuda göre dil sürçmesi yoktur bilinçaltı vardır , öptün işte öptüm de 😀
Neyse iyi geceler
Küstü.)) pekiii iyi geceler alıngan avukat
Daha kim neden yaptı üstlenen olmadı
Malum örgütün yaptığı çok açık. Neden yaptıkları da açık. Bahçelinin sözlerinden sonra yapılan bu eylem bence şu demek ; Öcalan meclise gelip konuşursa bile, bizim için bir anlamı yok.