Simdi daha önce benim instgram hesabım calındı sonra ben baska kişilere mesaj attım alınması için falan yazan oldu neyse kapanmıs hesap kim nasıl kapattı bilmiyorum polise de gittim şikayete ondan herhalde simdi o kisi yazdı bana hesabın kapanmıs iban atayım diye yoksa bu hesabını da kapatcam dedi bana simdi tc foto gözükmeden kapanmaz diye biliyorum kapatırmı ya cok korkuyorum
Benim instayı vereyim. Kullanmıyorum.. İnan bunlar çok önemsiz şeyler.. Mesela ben bu site dışında sosyal medya kullanmıyorum. Çok rahatım. Dondurunca ne olur bilmem ama o kişi tekrar seni görür, daha sorma yani
Instagram ayarlar bölümünden gir orda gizlilik vardır işte iki faktörlü kimlik doğrulaması yazar ordan yapabilirsin ya da eğer bana güveneceksen ver ınsagram hesabını bana 3 dk sonra tam korunaklı şekilde sana iade edeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kapatır kapatsın, önemli mi?
Tekrar açarsın. Sakın para verme.
Ya kapatmak kolaymı
İnternette hiç birşey zor ya da imkansız değil. Burası Web alemi
Hesabımı dondursam Bi süre ama ya acamazsam sonra
Benim instayı vereyim. Kullanmıyorum.. İnan bunlar çok önemsiz şeyler.. Mesela ben bu site dışında sosyal medya kullanmıyorum. Çok rahatım.
Dondurunca ne olur bilmem ama o kişi tekrar seni görür, daha sorma yani
Ya verde kac takipcin var yeni hesapla onu kandırıyım diyom o hesabımı sansın diye
Takipçi mi 😄
15 kişi sanırım.. Belki 10dur
Bir kızdan para istemek şerefsizliktir ban göre inanma öyöe itlere
Açarsın ya öyle itlerden korkma
Hyr olmaz acamam
Şikayet et. KVKK ile tehdit et. Özel konusmalarini mesajları okuması helede paylasmasi büyük suç artik
Dedim polise gitcem nere gidersen git diyo
Kvkk ile ilgili maddeyi göster. Çok büyük para cezası var
Telefon numaran kayıtlı ise onay istet
Kvvkk ne ki
Kişisel verilerin korunması kanunu
Evet beni tehdit etti demi parayı vermezsen kapatırım diye
www mevzuat gov tr/mevzuat? MevzuatNo=6698&MevzuatTur=1&MevzuatTertip=5
Madde 6 ya bak boşlukları nokta ile doldur
Tehditlerin ekran görüntüsünü al. Savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum de. Bir avukat ismi ver. Bundan sonra muhatap olacağın kişi bu de.
2 faktörlü kimlik doğrulaması falan yap çalamaz hesabını
Nasıl yapılıyor tarif edemezmisin
Çalıp oyle mi kapatabilir
Instagram ayarlar bölümünden gir orda gizlilik vardır işte iki faktörlü kimlik doğrulaması yazar ordan yapabilirsin ya da eğer bana güveneceksen ver ınsagram hesabını bana 3 dk sonra tam korunaklı şekilde sana iade edeyim
Veremem de numara dogrulamasımı var
Var kardeşim o da var
Tamam sadece numara dogrulaması demi orda o cıkıyo
Sms doğrulaması var onay kodu var iki faktörlü şifre belirleme var versen hesabını kale gibi yaparım da senin güvenine kalmış
Şifre geliyo tele zaten onu diyon demi
Uygulama indirme de var onumu indircem
Burdan yardımcı olamıyorum özelden mesaj at numaramı vereyim whatsaptan görsel olarak anlatayım sonra engellersin beni
Bana para hesabını kapattırım diyen kişinin hesabını kapatıyım
Olur
Serhat. bey01
Önce nakitimi isterim
La kapanırsa kapansın.
Yav altı üstü hesap kapansın nolcak
Hyr bida acamam kapatamaz demi
kapatamaz
ona polise gideceğini söyle
Dedim nere gidersen git dedi
hep öyle derler gitmezsem şerefsizim de dik dur emin ol bak nasıl geri vites atar
Ya nasıl kapatamaz
kapatamaz merak etme
Nasıl yapamaz ya dimi tc ve foto olması lazım demi
tc olsa da yapamaz
yapamaz iste cahil cahil konusma
ben korurum hesabını
Inanma
Dondurma