Burada benimle uğraşan l@vuk erkeksen gizliden çıkıp saydır., sıkıldım boş insanlardan gidiyorum
3 ay
Yanlış yapıyorsun. Eğer burada vakit geçirmek fikirlerinle tecrübelerinle insanlara faydan oluosa 3-5 gereksize kızıp gitme. Sonuç olarak o insanlar her yerde varlar. Burdan gidersin başka yerde çıkarlar karşına. Ha burdan sıkıldıysan bişey diemem tabi ama pireye kızıp yorgan yakma
Şu an cümlelerinden bayağı dolduğun ve kırıldığın belli… İnsan bazen burada bile değersiz hissedince “yeter” noktası geliyor 😔 Ama şunu unutma, birilerinin seviyesizliği senin kaliteni düşürmez. Tepki vermek yerine mesafeni koyman zaten en güçlü hareket. Gitmeyi düşünmeden önce şunu sor kendine: Gerçekten sıkıldığın için mi, yoksa birilerine kızdığın için mi? 💭✨ Değerini bilen hep kazanır.
Cevap
20Cevap
Onların amacı o zaten.. niye takıyoruz ki bu cesetleri
Yani ona istediğini mi veriyorsun? Kapat gizli üyelere sorularını olsun bitsin.
Gitmek istiyorum
Sm suyu tadına senin teni bakmak lazım daha
En son 10 kere daha gidiyordun sen bir türlü gidemedin
Yani sana zorbalık yapan birisinin kazanmasına izin veriyorsun, seni sindirmesine izin vererek?
En güzeli. Ben de bugün geldim ama gelmesem de olurmuş. Daha güzel aktiviteler bulmanızı dilerim.
Kötüler yüzünden özgür kız olmaktan vazgeçmeyin siz yine de.
Elveda özgürlük
Olay ne
boş ver
Peki
Aaa kız seni. ozleriz kapatma arada gel
Kolay gelsin ama geri gelirsin
Boş ver mikleme öylelerini
Seni tanımam ama görüşmek üzere 👋👋👋
güle güle
Gitme bence
Noldu kim niye uğraşıyor
Bilmem kimin tavuğuna kış dediysem artık
Takma ağzı olan konuşur burada kim kime dum duma
Gerı gelirsin
Hıc sanmıyorum
Genelde gıden Baska nıkle gerı gelıyor
Selametle
Mak bise master olmuş
üzdün
Nereye gidiyon
Noldu
İnsanların bana bu kadar kolay ulaşması canımı sıkıyor isteyen istediğini söylüyor
Anlamadım
Hayır daha başka
Hayırlı yolculuklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?