Selamlar,
Her insanın ilişkiden farklı beklentileri vardır. Bazı kadınlar huzur ve mutluluk beklerken. Bazı kadınlar ise maddi yönden tatmin olmayı istiyor. Bu konuda kimseyi yargılamam ben. Eğer erkek arkadaşının maddi durumu iyi ama cimriyse. Kendisi ile bir konuşma yapmakta elbette fayda var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanım benim seven erkek düşünür yapar. Yapmıyorsa bi sorun vardır. Biz kızlar ufak hediyelerden bile memnun oluruz seviniriz. Bazı kalın kafalı erkekler bunu para yemek gibi görür ama ben senin ne demek istediğini anladım. İnsana bi çikolata alırsın bi oje alırsın mutlu olur düşünüldüğünü hisseder. Sevgiyi göstermenin yolu maddiyat değil diyenler olmuş ama o da bir yoludur. İnsan sevdiğinden parasını sakınmaz. Tabiiki paranın tamamını sana harcama zorunluluğu yok fakat ufak tefek hediye almak süpriz yapmakta bi sorun yok bence benim gözümde.
00 Yorumla
Kimse kimseye para harcamak zorunda değil. Ayrıca bir insanın sevgisini, değer verdiğini maddiyat ile değil, maneviyat ile ölçersin. Yani biri sana çok para harcıyor diye seni seviyor, değer veriyor olmuyor. Eğer öyle olsaydı eskortlar dünyanın en çok sevilen ve en çok değer gören kadınları olurdu. Değer veren erkek zor zamanlarında yanında olan erkektir. Sana karşı sadık olan erkektir. Bir hata yaptığında anlayış gösterebilen erkektir. Seninle evlilik düşünen erkektir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğe para harcarmak demek değildir. Git tüm paranı harca veya milyonlarını ser. Kız onunla zaman geçirmek istiyor. Ona değer verildiğini görmek istiyor. Seven sevdiğine para harcar. Bunun bahanesi yoktur. Bir kıza bir demet çiçek 💐veya bir kutu çikolata 🍫 dahi alamıyorsa. Özel günlerde hiç para harcamayacaksa. Hiç sevgili yapmasın bence. Kızın bunu istemesi hakkıdır. Bu kadar pintileşmeyin lütfen en sinir olduğum şey.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSöyleyin tabi ki
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar kıza çok yüklenmeyin ben onu anlıyorum benim de bı erkek arkadaşım vardı. Asla para harcamazdi. Bu demek değil ki bana para yedirsin. Bı gül bı çiçek bı anahtarlık vs vs maddi değeri olmayan şeylere ilgisi yoktu. Burada amaç erkeğe para harcatmak değil. Erkeğin karşısındaki genç kızın gönlünü hoş etmeyi bilmemesi onu mutlu etmek istememesi. Zaten ondan lüks mekanlar pahalı hediyeler istemiyoruz. Dediğim gibi buluşmaya gelirken 15-20 TL ye bir gül alması karşısındakini inanılmaz mutlu eder. Kimse bir tane gülüm oldu diye sevinmez. Beni düşünmüş aklına gelmişim beni mutlu etmek istemiş vs vs olay bu.
Soru sahibine gelirsek
*sana değer vermediği için mi harcamiyor
*Sana yatırım mi yapmıyor
*Seni sevmediği için de olabilir
En kaba erkek bile sevdiği kadını mutlu etmek ister. İlla çok parayla değil. Eğer ki seni önemsemiyorsa yol yakınken dön.112 Yorumla
Soran+1 yılAmca yürü git işine ya ahaha
Soran+1 yılPinti erkekler kudurmayin hic
- +1 yıl
Arkadaşlar simariklilik bı durum değil. Zaten altın yüzükler pandoralar iPhonelar istemiyoruz.
Ben kastettiğim karşısındaki kişiyi düşünerek ufak da olsa bı şeyler yapmasıdır.
Benim erkek arkadaşım islartaya gider gelirken gül suyu vs
Anteoe gider gelirken Antep fıstığı
Mardin'e gider yöresel başörtüsü
Bazen buluştuğumuzda peceteden gül yapar
Kahve içeriz tabağında ki lokumu ben yiyim diye bana verir.
Farklı yemek yedigimiz zaman kendi yemeğinden bana yedirir.
Burada amaç para harcatmak değil. Soran arkadaş da eminim bunları istiyordur. Küçük bı saç tokası yolda aldığı bı çikolata bile yeter...
Ama anlayan kim..
Bencil açgözlü anlayışsız dagayilari kapatılsın
Soran+1 yılAynen ya katılıyorum
Soran+1 yılEmek versin yeter ki parasinda degilim
- +1 yıl
İlgili değer kıymet bilen bı erkek maalesef zor yetişiyor. Bulursan zaten bırakamasın o da seni bırakmaz.
Ama eğer beklediğin ilgiyi sevgiyi ve emeğin karşılığını alamıyorsan yol yakınken vazgeç bu sevdadan. Ben öyle yaptım. Allah'ıma çok şükür mutlu bir ilişkim var
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir partner olarak jest bekliyor olman çok normal insan düşünüldüğünü değer verildiğini görmek istiyor bunu da bazen maddiyata bağlıyoruz ne yazık ki ayrılmak yerine sen ona öncü olabilmek için hediye al karşındaki bir öküz değil ise mutlu edilmek istediğini anlayacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizden varya bi B, ok olmaz afedersin bide Pintilerle işimiz yok diye eklemiş. herkes meselenin pintilik olmadığını biliyor Hiç kusura bakmada Bizimde sizin gibi eskortluk yapanlara hiç ihtiyacımız Yok senin yaptığın şeyin eskortluktan bi farkı yok Erkekler rus övunce kuduruyorsunuz ama bu gidişle hepiniz eve tıkılıp kalırsınız. Adamda zaten gerizek, alı apta, l bi abaza olduğundan hala devam eden bi ezikmiş neyse ki kurtuldu
222 Yorumla
Soran+1 yılSensin eskort ne alaka eskortlukla
Cevap sahibi+1 yılBaya bildiğin eskortluk Paran var eskirt yanında paran bitti eskort gitti. Paran var sen ordasın para bitince sen yoksun Aynı dalavere ikiside aynı kapıya çıkıyor Sen genel evi olmayan bir eskortsun o kadar
Soran+1 yılParasi varken harcayacak mk uzatma iste
Cevap sahibi+1 yılPara iki arkadaş arasında bile konuşulmayan konudur Biz misafire gittimizde bile açda olsak alçal gönüllü davranır Almayayım tokum deriz. Onur gurur denen bir şey var Sen dilenciliğe çıkmışsın Yüzsüzün tekisin Bir ortama girdiğin görgüsüzlük yapan aç gözlü insanlar gibisin ayıp ayıp insan kendine bunu yakıştırmaz Ar damarı varsa Biz kızın mütevazi olduğunu kanaatkar olduğunu görelim zaten içimizden gelir bir şey ısmarlamak Tabi oda yeri gelir eli cebine giderse Ben fakir değilim durumumda iyi ama para peşinde olduğunu anladığım an yol veririm benim Sahte sevgiye ihtiyacım yok sizin gibi görgüsüzlerede 5 kuruş koklatmam
Soran+1 yılSacmalama mutevazi olduk da yarandik mı harcamiyor iste ayrildim ben de
Cevap sahibi+1 yılİyi olmuş 👏👍 kurtarmışsın onu sömürlürmekten
Soran+1 yılKarisizliktan ölün emi ahaha
Cevap sahibi+1 yılNediye ölücez 🤣 sorun zaten eskirt bulmak değil etraf onlarla dolu Tabi anlarsan
Soran+1 yılEskortu sevgiye tercih ediyorsan secim senin yallah
Cevap sahibi+1 yılDeminden beri neden bahsediyorsak a, q , abtalı anlamıyor. Sen ve senin gibilerininde bundan bi farkı yok aynı şey
Soran+1 yılSensin ak abtali git eskorta bize bulasma ne tamam ye
Cevap sahibi+1 yılSiz ve eskortlar aynısınız masa koy arabanın anahtarını cüzdanı Dilediğini yaptır. Oda yalandan seni seviyorum desin Siz bi Objesiniz ve bizde sizi böyle satın alıyoruz. Paranın kölesi olmanız işimize geliyor. Tasmanızı takmak bize kolay
Soran+1 yılIstediginizi yaptiramazsiniz sen kadinlari obje olarak gördüğün icin oyle saniyor olabilirsin araba cuzdan bizde de var size kalmadik merak etme bedava eskort arayisinda sana basarilar
Cevap sahibi+1 yılÇokda güzel yaptırıyoruz Çokta güzel yapıyorsunuz paranın oeşinde bi aç gözlüye yaptıramayacağın şey yok Kabarık bi cüzdan koy butun onur gurur kalmaz ayaklar altına alırsınız sen boyle analtmya devam et karsina boyle birisi cikinca mendil gibi sumiurup atilcaksin zaten 🤣
Soran+1 yılAynen ananda oyle yapıyormuş
Cevap sahibi+1 yılAnasına bak kızına al demişler. Tam sana göre bi laf Seni böyle yetiştirmiş demek ki 🤣 numarasını at merak etme 2 katını veririm
Soran+1 yılPintilikten oluyorsun be yürü git işine para icin olursun sen git tek basina ye paralarini aman harcama sevdigin icin
Soran+1 yılÖlüyorsun pintilikten
Soran+1 yılBenim annem uni mezunu senin çarıklı anana benzemez
Cevap sahibi+1 yılMütevazi ve Kanaatkar olduğunu ispatlasın Bişi demesine gerek yok benim gönlümden geçer zaten Ama senin gibiyse 5 kuruş koklatmam
Soran+1 yılHep öyle derler
Cevap sahibi+1 yılSadece demiyoruz Yapıyoruz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl tabii ki. Adam senin gibi birisinden kurtulmuş olur. Birisine içinden geldiği için hediye alınır. Emin ol burada kimse kudurmuyor, sevgili olmak demek sürekli senin için para harcayacağı anlamına gelmiyor. Artık bu algıyı yıkın. Senin gibi paragözler yüzünden hepimizi genelleme içine alıp laf yapıyorlar. Acıyorum sevgiline inşallah en kısa zamanda senin gerçek yüzünü görüp tekmeyi basar ve kurtulur.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAğzını topla. Allaha şükür kimseye yalakalık yapacak kadar düşmedim. Seni haklı bulmayan bir hemcinsin olunca hemen yalaka diye yapıştırıyorsun. Burada kimse senin y*arım akıllı sevgiline yalaklık yapmaz.
Soran+1 yılSevgilin olunca sen bisey aldırmazsin sukredip oturursun
Cevap sahibi+1 yılBenim al dememe gerek yok zaten. Kendisi içinden geldiği için yeteri kadar hediye alıyor.
Soran+1 yılBenimki almiyor sen sansliymissin
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin için para harcamak değilde gerektiği zaman senden para esirgemeyen bir şekilde olmalı. Tüm para harcama amacı sen olamazsın ama gezmek yemek içmek ufak tefek hediyelerden de kaçmaması lazım.
10 Yorumla
+1 yılAyrıl da adam kurtulsun senden diyeceğim ama adamda mazoşist sanırım. Aynı benim ilişki. Eşim de zamanında hep lüks yerler isterdi giderdik. Keşke o zamanlar ayrılsaymışım aklım başıma gelseymişte.
10 Yorumla
+1 yılMaddi gücü varsa ve bunu yapmıyorsa, belki de odundur. Görüşlerden anladığım kadarıyla ilgi ve düşünüldüğünü görmek istiyorsun. Bu konuda çok haklısın.
Bence siz birbirinize uygun değilsiniz. Bu ilişkinin sonu yakındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaslar bende sevgilimden hediye istedigimi ve ucuz olmasindan biktigimi soyledim. Erkeklerin gorusunu görunce sasirdim acikcasi. Mesela sevgilim kendine en pahali seyleri alir, durumu iyidir ama bana gelince nerde ucuz bir sey onu almak ister oda ben zorla hediye istedim diye. Biz 2 yildir beraberiz yaklasik ciddi de dusunuyoruz hadi bunu da yorumlayin.
00 YorumlaSenin gibi aç gözlüler olduğu sürece kadınlarda genelleme yapılıp hepimize aynı cümleleri kullanmalarından bıktım. İşte görüyorsunuz beyler bunun gibilerle sevgili olup da sonra kadınlar söyle kadınlar böyle diye sallamayın..
42 Yorumla- +1 yıl
Knk ayrıl da adam senin gibi birisinden kurtulsun. Kendin acaba hediye alıyor musun adama? Sen harcama yapıp eğer o yapmıyorsa haklısın ama sen hep beklenti icindeysen iyyyy senin gibiler evlerden uzak olsun.
10 YorumlaKimse kudurmuyordur emin ol çünkü insan sevdigine hediye alır. Sevdiği kişileri mutlu etmeye çalışır. Seni hiç mutlu etmeye çalışmıyorsa ortada ya bir sevgi yoktur ya da o sevgiden kocaaamann bir sorun vardır
01 Yorumla
+1 yılAy midem bulaniyor senin gibi kızlardan. Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde dur ya.
38 Yorumla
Soran+1 yılKendi ayaklarimin uzerinde durmadigimi nerden biliyorsun
- +1 yıl
Ozaman neden sevgilinden para beklentisindesin. Onu çözmüş değilim. Sana para vermek zorunda degil
Soran+1 yılPara mi istiyorum dedim para harcasin istiyorum diyorum
- +1 yıl
Neden para harcasin?
Soran+1 yılDegerimi bilsin bildirsin
- +1 yıl
Hiç mi bir şey almiyor sana
- +1 yıl
Bir çikolata anlarim ama karşıdakinin sana servet dökmesine gerek yok. Hayat şartları belli günden güne kötü oluyor Türkiye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy ne kasmışlar ya. Gayet haklısın bunu istemen gayet normal insan kendisini değerli hissetmeyi onun için birşeyler yapılmasını ister tabiki de
10 YorumlaBunu kullanma, ama hiçbir şey almadığını, daha doğrusu hediye almadığını ifade et. Çünkü bunlar ilişkinin ilerisi için göstergedir
00 YorumlaSenin gibi çıkarcı kadınlar bedava veriyorum dese işim olmaz. Sen al hediye asosyal
03 Yorumla
Soran+1 yılSanami kaldim dede
+1 yılYa aslında benim için bir seyler yapsin beni degerli hissettirsin demek istemissin yanlis bir sey yok sadece soyleme tarzin yanlis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kafaya bak sanki senin sahibin sende kölesin karnını doyuracak henüz evli bile değilsin ister alır ister almaz
00 Yorumlabu şekilde söylersen senin para için neler yapabileceğini tahmin bile edemez algısına girer. sen zaten ayrıl. ama başka nedenden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle dedin ve o da ayrılmamak için yalvardı ise tencere kapak olmuşsunuz bize laf düşmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki sen paragöz ve açgözlü bir kadınsın. Bence söylemelisin, senden kurtulsun, açgözlü, para aşığı kadın!!!
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Evlenmeden para mara isteyen kadını ben istemem. Gitsin otobüslüğe devam etsin derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sadece bu sebeple olmaz başka mazeretler de olmalı? Böyle çok kuru kuruya oluyo
00 YorumlaBence parası olduğu halde hiç hediye falan almıyosa ayrıl çekilmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. yani erkekte bir şeyler yapmalı evet ama başlıkta yazdığın çok yanlış anlaşılmaya müsait
00 YorumlaSöyle şimdi bende merak ettim. Ne olur acaba
01 YorumlaBu ne kadarlık ilişki ki bu kadar rahat ayrılma var
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabi yani koskoca 250 ge vajinanız var bir zahmet para harcasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöyle benimde cimri sevgilim vardı 15 gün dayandım ayrıldım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılbencede ayrıl senin gibi paracı kızdan kurtulsun adam
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayril hemen ayril mutlaka ayril zavalli adam senin gibi bi degisikten kurtulur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için para niye harcıyor onu anlamadım. Pintiyse bilmem ama senin için harcama yapmak zorunda değil
29 Yorumla
Soran+1 yılZorunda
Cevap sahibi+1 yılNiye o zaman sende ona mesela oral yapmak zorundasın?
Soran+1 yılDegilim
Cevap sahibi+1 yılOda sana para harcamak zorunda değil
Soran+1 yılZorundaa
Cevap sahibi+1 yılSende oral seks çekmek zorundasın
Soran+1 yılDegilim ya sanane
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. De tabiiii bedavaya anasını babasına vermismi
10 YorumlaAynen, Üzerine fiyat etiketini de yaz, ona göre ayırsın bütçesini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılığını verirsen ben bile senin için para harcarım 😉
10 Yorumla
+1 yılAyrılda adam kurtulsun senden
40 Yorumla
+1 yılSen onun için harcaďin mı ki
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabikide
- +1 yıl
Ozaman sevgi yok sende
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. kaç para harcarsa ayrılmazsın
10 Yorumla
+1 yılParalı asker sevmiyorum iyi ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye maddiyat girdiyse geçmiş olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl, çocuk senden kurtulur
11 Yorumla
+1 yılAynen bulunmaz hint kumaşısın
00 YorumlaDirek söyle senden kurtlulsun
00 Yorumla
+1 yılSen söyle oda onursuz değilse senden ayrılsın
00 YorumlaO senden ayrılır söylersen, muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılNe istiyorsan soyle ki karsidaki bilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmış olursunuz.
00 Yorumla Güzwl bi hediye olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence, adamın senden kurtulmaya ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılNe hediyesi istiyorsunki
00 Yorumla
+1 yılKarsiliginda senden cinsellik vs isteyebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen ona harcıyor musun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle kız djsjs
11 Yorumla- +1 yıl
Pintilik yapmasın o zaman ay ne şanssızmışsın be çekilmez böyle adam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen paragözsün bırakır gider seni
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılır fkfkfkdkdndndns
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen snaa para harcarım
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir karar. Bedava seks yok.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi olur
00 Yorumla
+1 yılSöyle de kurtuldun senden bi an önce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl da der geçer
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne