Haber vermeden görüntülü arayan arkadaşa / sevgiliye tepkin ne olur? O an çalışıyorsun, telefonda işin var ya da herhangi bir sebeple müsait değilsin. Bu yapılan saygısızlık değil midir?
Haber vermeden görüntülü arayan arkadaşa / sevgiliye tepkin ne olur?
Eğer müsait değilsem açmıyorum kim ararsa arasın.. Saygısızlık olarak görmüyorum ben bunu ya samimiyetle alakalı bir durum.. Ama tabi ki haber vermesi daha hoş olur o ayrı konu.. Keyifli akşamlar..
Arkadaşım ise, açamam ve bir not, mesaj yazarak uygun olmadığımı bildiririm. Sevgilim ise, açarım. İş te de olsam, terapi de de olsam, o an beton da döküyor olsam. Dünyayı durdururum... Çünkü bilirim ki benim kadınım aramış ise, beni zorda bırakmak için değil, gerçekten kalbi üşüdüğü içindir... Yaşamı gerektiğin de durdurabilecek nüfuzum, imkanım başka ne işe yarar dı ki... Anlamı olacak ise, böyle olmalı, benim için...
Saygısızlık olarak görüyorum. Çok özlediğin, uzun süredir göremediğin yakınların dışında biriyle görüntülü konuşmak için bir sebep bulamıyorum. Görüntülü aramadan önce mutlaka müsait olup olmadığı ve ne zaman müsait olacağı sorulmalı. Sürekli görüntülü konuşmak isteyen sevgili de çok bunaltıcı olurdu.
Tepki göstermiyorum. Görüntülü konuşmayı sevmediğimi bildikleri için beni nadiren görüntülü ararlar. O anlarda da açmıyorum. Onlar da alınganlık göstermiyor.
Görüntülü aramanın neresi suç ki müsait değilsen açmazsın olur biter terbiyesizlik falan göremedim şahsen Bu kadar ayrıntılara takıp hayatınızı daraltmayın derim iyi geceler
Aşkım bekle diyorum inadına arıyor onun dışında ben birkaç defa aradım reddetti zaten böyle intikam aldı onun dışında gece çalıştığını gündüz uyuduğunu bildiğim için rahatsız etmiyorum
red ettiğim gibi bir daha sormadan bunu tekrarlamasının benim sinir katsayımda büyük bir artış yaratacağını uygun bir dille söylerim ki en nefret ettiğim şey..
Ve iki taraf için de saygısızlık değil ki niye olsun red tuşuna basmak bu kadar zor değil. Canı istemiş aramış, müsait değil cevap vermemiş, doğal bişey.
Habersiz görüntülü arama terörü bitmeli. Evde sürekli saçlar taranmış, düzgün kıyafetle durulmuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben dahil 3 kişilik bir kiz grubumuz var arkadaşlarım ile hergun günde 4 5 defa habersiz görüntülü konuşuyoruz müsait olmayan telefonu açmıyor ya da meşgule atıyor bizde zaten anlıyoruz 😊