Birçok farklı sosyal medya platformu var ve hemen hemen her gün, biri mutlaka biriyle tanışıyor. Çoğu zaman bu tanışmalar sırasında (güven sorunu veya kişisel herhangi bir sebep nedeniyle) profil fotoğrafı gizli olanlar, sıra tanışmaya geldiğinde doğal olarak fotoğraf paylaşımına başlıyor. Peki, karşı taraf seni gördüğü halde kendini göstermeden hayalet moduna geçerse ilk düşüncen ne oluyor?
Sosyal medya tanışmalarında taraflardan biri fotoğrafını göstermediği zaman genelde ne düşünüyorsun?
Sosyal medya tanışmalarında hiçbir şekilde güvenmem kişiler kendi fotoğrafını değil başkasının fotoğrafını veya internetten bulduğu sahte fotoğraflarda gönderebiliyor, O yüzden her zaman için canlı bir şekilde görüntülü konuşmayı tercih ederim ama karşıdaki kişi bunu kabul eder mi ya da yapmak ister mi bilemem zaten istemeyen bir insan varsa Çok fazla üzerinde durmaya gerek görmüyorum.
Sosyal medyadan tanışma yaşamam. Ha diyelim ki yaşadım fotoğrafımı göstermiyorsam; 1) evliyimdir gt korkusu yaşayacak kadar umursuyorumdur kocamı 2) çirkinimdir meymenetsiz sıfatımı gösterirsem eleman kaçar diye ezik benliğimle köşe bucak kaçıp göstermiyorumdur nursuz cemalimi 3) ünlüyümdür ; normal bir tiple konuşasım tutmuştur sıfatımı göstersem tanınabilirim. Yaptığım edepsizlikler ya da konuşmalar yayılabilir. İfşa olurum. 4) Aşiret mensubuyumdur beni keserler fotoğrafımı attığımı görürlerse 5) Sevgilim vardır onun dışında fanfinifinfon yapıyorumdur ama foto işine gelince iş yine kçım yememiştir ki bu ilk seçenekler ilişkilindirilebilinir. 6) Elemanı beğenmemişimdir kendime de bayılıyorumdur ulan bu çirkin sıfata bu güzel yüzümü mü göndereceğim boş ver git şeklinde düşünüp göndermemişimdir. Narsist bir pislik ve seçiciyimdir.
Eğer karşı taraf kendini göstermezse kesinlikle bir halt karıştırıyordur ya da tam aksine kendine güvenmeyen bir pchin pekidir. Tahammülüm yok böyle şeylere benim.