Hayatta vermem. Telefonu eline alınca olanca gücüyle kaçmayacağı ne malum? Ayrıca ya sakıncalı yerleri ararsa telefonumdan? Polis gelip baskın yaptığında, kime nasıl derdini anlatır insan.. Boşversenize bana kalırsa kimse vermemeli. Zaten nüfustan çok telefon var ülkemde.. Telefonu olmayan yok gibi..
İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı.
Dün birisi istedi vermedim. Kaybolup gitse onu mu arayacağım. Tipini de beğenmedim zaten. İsim yoksa kendi elinle ver, arkasından koş. Gitsin büfeden arasın bana ne?
Bi keresinde izin vermiştim çok ihtiyaci olduğunu ve acilen ailesine ulaşması gerektiğini söylemişti telefonu verdim ve o şahıs telefon numarasini yazmişti o telefonu kafasinda kirana kadar dövmüştük arkadaşlarla olan telefonuma olmuştu o gunden bu güne kimse telefonuma elini süremez.
Uzunca bir süre süzerim, giyimine bakarım, olurda koşarak kaçarsa yakalayamam 😂. Eğer iyi birine benziyorsa veririm. Evet arkadaşlar görünüş her şeydir
Bu risk'e girebileceğimi düşünmüyorum. Sonra alıp kaçacak telefonumu, koştur peşinden bir daha.. Kimseye pek güvenim kalmadı.. Direkt vermiyorum demem de, dakikam sms'im yok üzgünüm derim geri çeviririm.
Aman abi benden bundan sonra telefon istemesinler , semtte önüme çıkıp telefon etmek isteyen kim varsa ya torbacıyı arıyor ya illegal koşturuyor😂 Artık vermiyorum.
Şahsen vermem 😊başıma geldi aslında tam öyle olmadı arkadaşım birini aricam dedi telefonumdan verdim sonra ne mi oldu aradığı kişi benim çocukluğumu elimden aldı ecelim oldu
İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı.
Başıma çok küçükken gelmişti böyle bir olay Allah'tan yardımsever birilerine denk geldim. Ondan sonra kim telefon istese yardımcı oluyorum yani yaşanan zorluğu az çok tahmin edebiliyorum.