WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmesem kullanmaya devam edebilir miyim? Pasif hesaplar Ağustos ayında silncek diyorlar doğrumu?
Cevabın nedir?
Mehmet Burak Torun Takip Et
Sosyal Medya - https://www.dailymotion.com/video/kRojtO9SbiGrhbwTukF80 Yorumla
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Önceden her şey saklıydı fakat şimdi bilgilerinizin güvenliği tehlikeye girecek diye düşünmeyin, çünkü bunlar önceden de Server da drive da depolanan belgeler. O zaman fark ne kullanmaya devam edeyim derseniz fark şu; Önceden bilgileriniz güvende deyip her şeyimiz açıktaydı bilgi ellerinde fakat kullanamıyorlardı, fakat şimdi alenen bize bir sözleşme imzalatıp maddelerinde bilgileri istediğimiz gibi kullanırız diyorlar. Yani önceden de güvensizdi ama kullanamıyorlardı şimdi ise güvensiz olduğu kadar kullanabilecekler, yani ellerinde resmi bir sözleşme var ve bu sözleşme ile bilgilerimiz sadece güvensizlik boyutunda tehlikede değil kullanılma ve paylaşıma boyutunda da ciddi derede de tehlikede. WhatsApp sözleşmeyi Türkiye'de kullanmayacak diye bir haber çıktı bunların üzerine fakat tüm dünya ülkelerinde kullanılan sözleşmeden Türkiye'nin muaf olması sizce olduğu gibi bence de anlaması güç ve riyakar gözüküyor. Selamlar.
33 Yorumla- +1 yıl
Avrupa ülkeleri muaf...
- +1 yıl
@Grininellitonu35 türkiye de birkaç gün önce muaf edildi
- +1 yıl
Biri düzgünce açıklamış sonunda👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
Bildiğim kadarıyla kullanabilirsin, fakat WhatsApp bu sözleşmeyi sık sık karşına çıkarıcak ve en sonunda WhatsApp ı eskisi gibi kullanamıycaksın, seni bir çok özellikte mahrum bırakıcak, en sonunda da hesabın kapatılacak fakat hesabını tam olarak kapatmıycaklar. Yani sözleşmeyi kabul ettikten sonra tekrar kullanabiliyorsun eski hesabını.
10 YorumlaZamanla kısıtlayacak. İlk haftalarda sohbet bölümüne erişim sağlayamayacaksın. Bildirim panelinden dönüş yapacaksın. Diğer haftalarda aramalar sesli görüşmeleri kısıtlayacak. Ondan sonrasına zaten kullansanda boşa. Ancak rekabet kurulu bu sözleşme türkiyede geçerli olmayacak dedi. Bunun yerine telegram var. Yıllardır kullanıyorum. Whatsapptan kat ve kat daha iyi
00 YorumlaWhatsApp sozlesmesinden korkuyorsan haliyle Facebook insgram silmen gerekir cunku hepsi ayni kisiye ait bisey olmaz ya olduysa zaten bu saate kadar oldu 😂
10 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar korkacak ne var en fazla sexting mesajlarımızı show tvde izleriz iki gün sonra unutulur zaten 😂
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç komik degilsin yaa 😁💃
Önce sözleşmeyi okumanı tavsiye ederim. Bir şeyin ne olduğunu bilmeden kabul etmemeni öneririm. Kararı sen ver.
00 Yorumla- +1 yıl
Kabul et. Bu sözleşmede yazanlar 5 sene önceden yapılıyor zaten
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yanı
- Soran+1 yıl
Ne yLiluyo5
- +1 yıl
Şimdi o korktuğunuz yeni kurallar çoktan kullanılıyordu
- +1 yıl
Birkaç gün önce avrupa ülkeleri gibi türkiye de sözleşmeden muaf edildi. haberiniz olsun...
00 Yorumla Sözleşme geldi mi sana?
Bana gelmedi daha da12 Yorumla- Soran+1 yıl
Bana da gelmedi haber olarak geldi pasif hesaplar ağustosta silecekmiş
Öyle bişey yok ya devamke
00 Yorumla- +1 yıl
Kullanamazsın diye biliyorum.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır kullanabiliyor musun Ama Ağustos'ta silinecek miş hesaplar bana öyle bir bildirim geldi haber olarak o yüzden doğru mu diye sorayım dedim
- +1 yıl
Hmm bilmiyorum maalesef.
- +1 yıl
Kabul edin geçin ya bir şey olmaz
00 Yorumla Bence bu bir kandırma olayıydı en başından beri
00 YorumlaEdersin
00 Yorumla- +1 yıl
Rocktürkü , sözleşme iptal edildi diye biliyorum
00 Yorumla Ben kabul ettim bile
00 Yorumla- +1 yıl
Saçma ya yok öyle şey bence
00 Yorumla Kabul etme yaa ben etmedim no problem
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır silinmez
00 Yorumla Edemezsin
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bi'Bilen Mehmet Burak Torun sesli yanıtlıyor: WhatsApp gizlilik sözleşmesini kabul etmezsem kullanmaya devam edebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi