Sabah uyandığımda WhatsApp'a girdim sözleşme bir şeyler yazıyodu bende kabul et dedim. Bugün her yerde WhatsApp' ın son sözleşmesinden bahsediyorlar. Fotoğraflar sohbetler Facebook' ta mı paylaşılıyormuş falan. Sözleşmeyi kabul etmeyenler 8 şubattan itibaren WhatsApp uygulamasını kullanamayacaklarmış. Konuşmalarım paylaşılıyor mu şu an yani var mı böyle bir şey bilgi verirseniz sevinirim🙏 whatsapp sözleşmesi
Güncellemeler
+1 yıl
Süper Soru 🎉 teşekkürler KS
WhatsApp 2021 gizlilik sözleşmesi gelmeyenler ne yapmalı?
Popüler uygulama WhatsApp sözleşmesi 15 Mayıs 2021 tarihinde yürürlüğe girecek ve yapılan açıklamaya göre; WhatsApp, kullanıcı verilerini Facebook ile kolayca paylaşabilecektir. Yeni gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcılar, 15 Mayıs 2021 tarihinden sonra uygulamayı kullanamayacak. Peki bu çok bahsedilen Whatsapp sözleşmesiyle şirket neleri elde edecek;
Kullanıcıların hesap bilgileri, mesajları, bağlantıları, durum bilgileri, i̇şlem ve ödeme verileri, müşteri desteği ve diğer i̇letişimleri, kullanım ve kayıt bilgileri, cihaz ve bağlantı bilgileri, konum bilgileri, çerezler, sizin hakkınızda başkaları tarafından sağlanan bilgileri, kullanıcı şikayetlerinin hepsini kullanma, kaydetme ve paylaşma hakkı olacak.
whatsapp sözleşmesi nedir?
Whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir?
Whatsapp sözleşmesi kabul ettim nasıl iptal ederim gibi bir sürü soru gördüm ya. Whatsapp sözleşmesini kabul ettiyseniz eğer iptal etmenizin yolu yoktur. Whatsapp'ı silip bir daha kullanmamanız tek çarenizdir. Whatsapp'ı silip tekrar yükleyin. Eğer whatsapp ekranıza sözleşme ile alakalı bir içerik çıkmıyorsa anlayın ki Whatsapp sözleşmesini kabul etmişsiniz.
Eğer önünüze sözleşmeyi kabul etmenizle alakalı bir pop up çıkarsa oradan sözleşmeyi kabul etmiyorum diyebilirsiniz. Wp sözleşmesini kabul etmediğiniz taktirde 15 mayıs tarihinden itibaren uygulamayı kullanamazsınız. Whatsapp sözleşmesi iptal etme yolu yok anlayacağınız.
whatsapp sözleşmesi nasıl iptal edilir?
Whatsapp Sözleşmesi Gelmeyenler Ne Yapmalı?
Whatsapp sözleşmesi gelmeyenler sözleşmenin gelmesini bekleme. Çünkü eninde sonunda sözleşmeyi size de gönderecekler. Bu yeni sözleşmeden kaçar yolumuz yok çünkü. Yani ama çok sabırsızsanız dilerseniz wp uygulamasını silebilirsiniz. Sildikten sonra uygulamayı tekrar indirin. İndirdikten ve uygulamayı kurduktan sonra önünüze büyük ihtimalle wp sözleşmesi çıkacaktır.
Whatsapp sözleşmesi nasıl kabul edilir sorusununun da cevabı wp uygulamasındayken önünüze sözleşme ile alakalı bir pop up çıkacak. Çıkan ekrandan uygulamayı kabul ediyorum seçeneğini tıklamalısınız. Whatsapp sözleşmesi gelmeyenler beklesin gelir zaten.
Bakın zaten başka uygulamalar da bunu yapabiliyor. Eğer korkuyorsanız komple telefon vs kullanmayin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende kabul ettim ama en küçük bir olumsuzlukta kullanımını bırakır başka bir mesajlaşma uygulaması kullanırım. Sanırım benim gibi yapacak çok kişi vardır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet zaten whatsApp dünyanın en çok kullanılan uygulama. Bir sürü alternatifi çıktı Viber, Bip vb ama hiçbiri tutmadı. WhatsAppın böyle bir olumsuzluğu yapmaz diye düşünüyorum aksi takdirde rakip uygulamalarına taraftar sağlamış olur.