İnternet & Teknoloji WhatsApp gizlilik sözleşmesi? _Larviya- Takip Et Xper 5 Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor WhatsApp bu skandal kararından sonra benim gibi hesabını silip telegram ya da başka uygulamaya geçen var mı WhatsApp gizlilik sözleşmesi? Cevapla WhatsApp Soruları Uygulama Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
roetsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hangi uygulamaya geçersen geç zaten verilerin ellerinde. Bunun kaçışı yok. 0 3 Yorumla _Larviya- +1 yıl Öyle veri paylaşmadan olmaz zaten ama WhatsApp öyle verilere ulaşıyor ki istese hayatını kaydırır Yorumla roetsan +1 yıl Önemli bir mevki sahibi değilsen seni hedef almazlar korkma. Yorumla _Larviya- +1 yıl Benim en çok kızdığım nokta bu uygulamayı ab ülkelerine değilde sadece Türkiye ye yapmaları telegrama geçtim kafam rahat WhatsApp yakında biter Yorumla
dafidakkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl henüz silmedim ama silicem uykulu uykulu kabul ettim bi şey 🤦♀️ 0 3 Yorumla _Larviya- +1 yıl Bende uykulu kabul ettim zaten başka seçenekte yoktu Yorumla dafidakkkkk +1 yıl kabul etmeden kapatanlar falan da varmış ama kabul etmeden kullanılmıycakmışş bilmiyorumm Yorumla _Larviya- +1 yıl 8 şubata kadar kabul etmeyenleri WhatsApp şutlayacak Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akşam üzeri geldi, silmeyi düşünmedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanki onların çok umrunda mesajların 0 1 Yorumla _Larviya- +1 yıl Mesajları takan kim bu konu hakkında hiç bilgin yok anlaşılan artık banka hesaplarına kadar bilecek adamlar Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Nolmus konu ne? 1 3 Yorumla _Larviya- +1 yıl Ooo senin dünyadan haberin yok😊 Yorumla Sazimentt12 +1 yıl Anlatta bilelim Yorumla Yüsraaa0813 +1 yıl Kendin araştırmaya ne dersin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi uygulamaya geçersen geç zaten verilerin ellerinde. Bunun kaçışı yok.
Öyle veri paylaşmadan olmaz zaten ama WhatsApp öyle verilere ulaşıyor ki istese hayatını kaydırır
Önemli bir mevki sahibi değilsen seni hedef almazlar korkma.
Benim en çok kızdığım nokta bu uygulamayı ab ülkelerine değilde sadece Türkiye ye yapmaları telegrama geçtim kafam rahat WhatsApp yakında biter
henüz silmedim ama silicem uykulu uykulu kabul ettim bi şey 🤦♀️
Bende uykulu kabul ettim zaten başka seçenekte yoktu
kabul etmeden kapatanlar falan da varmış ama kabul etmeden kullanılmıycakmışş bilmiyorumm
8 şubata kadar kabul etmeyenleri WhatsApp şutlayacak
Tek bana gelmedi galiba bu
Akşam üzeri geldi, silmeyi düşünmedim.
Sanki onların çok umrunda mesajların
Mesajları takan kim bu konu hakkında hiç bilgin yok anlaşılan artık banka hesaplarına kadar bilecek adamlar
Nolmus konu ne?
Ooo senin dünyadan haberin yok😊
Anlatta bilelim
Kendin araştırmaya ne dersin?
silerim