Güzel yemek yapıyorum bu konuda eğitimim var. Pasta üzerine blog tarzı bir şey istiyorum öneriniz var mı nasıl takipçiye sahip olabilirim
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayal et, güzel şeyler üret. Ama herkesten farklı olup güzel şeyler ortaya çıkarmaya bak. Göze hitap eden, içeriği, anlatımı düzgün paylaşımlar yap. Sonrasında da takip sayını yükseltmeye bak. Gerisi gelir.. 🌸
00 Yorumla
Yemek kanalını açıyorsun 10k takipçi elde ettikten sonra restoranları gezip hesabın olduğunu ve haftada 3 öğün yemek karşılığı reklamlarını yapacağını söylüyorsun karnın da gözün de doyar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
edit yapmassını öğren görselliği ön plana çıkart kelimeleri teker teker kelimeleri yemeden konuş biraz dekolte biraz makyaj biraz güler yüzlü olman yeterli
10 YorumlaDurmadan diğer sayfaların altına "güzel yemek tarifleri için sayfama göz atabilirsiniz" vs. tarzı şeyler yaz, bence işe yarar 🙆🏼♀️
00 Yorumla- +1 yıl
Doğru etiketler planlı ve zamanlı paylaşımlar la zamanla takipçi kazanabilirsin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
YouTube dan önce İnstada içerik üretmeye başla sayfanı tanıt, takipçilerin olsun sonrasında YouTube a geçersin.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
merhaba benım de sayfam var bırkac fıkır var verebılırım keske eskısehırde olsan beraber yemek yapsam cok ıstıyorum boyle bır arkedeşş cansınız yemek bılenler bende aşçıyım
10 Yorumla - +1 yıl
Cok pasit pratik yemekler herkez anlasin turk te ingiliz de rus ta anlayam kitle artikca is kurma sansin artar
00 Yorumla Kolay ulaşılabilir pratik yiyeceklerle. Birde şu bıçağın kesme sesi falan olursa terapi gibi oluyor.
00 YorumlaRezil hareketler yapsan yeterli milletimizin hemen ilgisini çekersin;)
00 Yorumla- +1 yıl
Önce bi aç gerisi gelir
00 Yorumla - +1 yıl
Çok iyi olur para kazanırsın
00 Yorumla - +1 yıl
aç kardeşim
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnstagram'da yemek kanalı açmak istiyorum. Nasıl yaratıcı içerik üretebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İnstagram'da Yemek Kanalı Açmak İçin Nelere Dikkat Etmek Gerek?
Bunu fırsata çevirmek ve tabii ki daha fazla para kazanmak sizin elinizde. Paylaşımlarınızda kullandığınız ürünler, araç gerek için sponsorlar arayın. Bunu yapmak için önce belli bir takipçi ve etkileşim sayısına ulaşmanız gerektiğini unutmayın. Önünüzde uzun bir yol var. Hemen başlamak için ne bekliyorsunuz?