Bir zamanlar Finlandiya merkezli Nokia marka cep telefonları ülkemizde çok popülerdi. Sağlam gövdeleriyle günümüz telefonlarına kıyasla çok daha dayanıklı olan bu telefonlar hâlen daha sorunsuzca çalışmakta.
Kanada merkezli BlackBeryy marka cep telefonları da genelde çok tuşlu olurdu. Nokia'ya nazaran daha naif ama bir o kadar da albenili.
ABD merkezli Motorola da bir zamanların popüler cep telefonu üretici firmalarındandı. Ancak firma, daha sonra Çin merkezli Lenovo tarafından satın alındı ve ''Motorola'' yazılı telefonlar tarih oldu.
Almanya merkezli Siemens'in genelde ev telefonları ülkemizde yaygın olsa da önceden cep telefonları da oldukça popülerdi.
Japonya merkezli Sony Ericsson ve Panasonic de Türkiye'de vitrinlerde yaygın telefon markalarındandı.Ancak tüm bu markalar çoktan tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı. Peki sizin en favori markanız hangisiydi?
Nokia
Motorola
Blackberry
Sony Ericsson
Panasonic
Siemens
Diğer.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir zamanlar popüler olan ama artık üretilmeyen telefon markalarından hangisi favorinizdi?
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Neredeyse hepsini elime almışlığım kullanmışlığım vardı. Ülkemizde Nokia aşırı yaygındı ki bende severdim yılan oyununu falan oynardım. Sony Ericson cihazımın antenini sökmüşlüğüm var tabi cihaz bozulmuştu ve severdim kendisini böyle hareketli öpücük atma falan vardı.
Ama çoğu insan çok elit durduğundan ve genellikle güvenlik üst düzey diye Blackberry almak istemiştir ki kullandığımda çok sevmiştim.
İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı.
BlackBerry hala üretim yapıyor ve çok güzel telefonları var. Türkiye içi satılıyordu en son ithalatçı firma ile artık oda bitti galiba Siemens c55 telefon efsaneydi biz kullandık Siemens adamdır artık üretim yapmıyor Sony Ericsson dediğiniz durum farklı Sony ve Ericsson 2 ayrı firmadır proje olarak birleşip tek çatı altında telefon ürettiler sonra ayrıldılar zaten Nokia hala telefonda zirve olmasa bile alt yapı 5g ve telekomünikasyon devi olmaya devam ediyor bu konuda tek rakibi Huawei. Nokia 1 adım daha öndedir Panasonic ise sizlere ömür zaten
Samsung e250 hayranıydım keşke bu android ios çıkmasaydı onlar elimizde olsaydı. Medya da zaten görüyoruz android ios kullanmak ta avantajı falan yok tehlike barındırıyor hatta medyalar ciktigi günden bile verdiler meydana..
Bir kac model var favorim föeseldeki 3310 takoz ben daha cok Nokia 8310 Schirocco Arte Motorola v3i Samsung d900i di sanırım evde hala koleksiyomda Cok iyi cepte hic yer kaplamıyor
Microsoft Nokia Lumia efsane telefonlar ama uyğulamaları berbat hale sokdular oda uygulamaların iyi olmamsı yüzünden yeniliklere kapalı artık o telefonlar
Nokia n99 kesinlikle. Daha doğrusu popüler sayılmazdı ama aşırı iyiydi. Dokunmatik, TV var, radyo var, sesi 2+1 ses sistemi gibi, internete bağlanıyordu falan.