İnternet & Teknoloji Sosyal medya hesaplarınızın şifresini yakınlarınız ile paylaşır mısınız? Soziopath Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Abi, kardeş, sevgili vb kişilere sosyal medya hesap şifrelerinizi paylaşır mısınız? Sosyal medya hesaplarınızın şifresini yakınlarınız ile paylaşır mısınız? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nda0107 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet benim 3.268 takipçili olan hesap şifremi 6 kişi biliyor çünkü onlara her zaman güvendim arkadaşlarım her şeyim güvenim sonsuz 0 0 Yorumla
ceylinÇkObİLiYo Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır ben paylaşmam, ama isterlerse onlar benimle paylaşsın xd 0 0 Yorumla
ad_solitary Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Bir defa sevgiliye vermek gibi bir aptallık yapmıştım. Daha da yapmam. 0 0 Yorumla
bnbnbnbnbcx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevgilim hariç kimseyle paylaşmam sevgilime verme sebebim de güven ortamı oluşturmak için 0 0 Yorumla
sanadiyorumlo Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Paylaşmam çünkü arkadaşlarım özelini bana anlatacağı derdini paylaşmak istediği zamanlar oluyor ve bu benim özelim sonuçta hem arkadaşlarım hem kendi özelimin kimsenin bakmasını istemem, şifremi vermem 0 0 Yorumla
hakank41 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Öyle bir hata yaptım. Ulan az daha eskort oluyorduk. Ulan bi baktım yaşlı amcalar yazıyor. Lan dedim ne oluyor? 0 0 Yorumla
Ruhhaliimbunalıım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevgilim/eşim hariç paylaşmam. 0 0 Yorumla
imalostgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu konuda güvenebileceğim hiç kimse yok 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. paylaşmam. 0 0 Yorumla
maviyolculukk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sosyal medya kullanmıyorum sadece KS var en rahatı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet benim 3.268 takipçili olan hesap şifremi 6 kişi biliyor çünkü onlara her zaman güvendim arkadaşlarım her şeyim güvenim sonsuz
Hayır ben paylaşmam, ama isterlerse onlar benimle paylaşsın xd
Bir defa sevgiliye vermek gibi bir aptallık yapmıştım. Daha da yapmam.
Sevgilim hariç kimseyle paylaşmam sevgilime verme sebebim de güven ortamı oluşturmak için
Paylaşmam çünkü arkadaşlarım özelini bana anlatacağı derdini paylaşmak istediği zamanlar oluyor ve bu benim özelim sonuçta hem arkadaşlarım hem kendi özelimin kimsenin bakmasını istemem, şifremi vermem
Öyle bir hata yaptım. Ulan az daha eskort oluyorduk. Ulan bi baktım yaşlı amcalar yazıyor. Lan dedim ne oluyor?
İki gözüme bile güvenemiyorum artık.
Sevgilim/eşim hariç paylaşmam.
Sevgilimle evet başkasıyla hayır
Bu konuda güvenebileceğim hiç kimse yok
Hayır benle mezara gidicek.
Sevgilimle hayır ailemle evet
Yok olsa da vermem
Hayır
Hayırrr.
paylaşmam.
Hayır
Hiç bir şifresini hatırlamayan ben🤭