Her akrabamı eklemem kimden hoslsnmadiysam onu çıkartirim genellikle onlar beni eklerler benim kimseyle alakam yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hepsinin Allah belasını versin 1 kere maruz kaldım hemen babama yetirmisti bi orusp. Yüzünden oda siyaset ha tövbe ettim onlardan kimseyi eklemeyecem diye
Amcamın attigim resime yorumu aynen şöyleydi. masallah yegenim yakışıklı çıkmışsın artık evlilik çagında gelmiş burdan birini bulda evlen artık evdekilere selam söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Akrabayı geç tanıdık bir tane kadın sevgilim olduğunu herkese yetiştirmişti hemen yırtık kıskanç paçoz karı işte 😀😏
Senin gibi muhafazakar, ibadetinde bir kıza iftira etmiş 😱😉
Her akrabamı eklemem kimden hoslsnmadiysam onu çıkartirim genellikle onlar beni eklerler benim kimseyle alakam yok
Hepsinin Allah belasını versin 1 kere maruz kaldım hemen babama yetirmisti bi orusp. Yüzünden oda siyaset ha tövbe ettim onlardan kimseyi eklemeyecem diye
Kalmayan var mı
Kimin hesabında akrabası engelli olmayan var 😂
Hayır, kalmadım. Çünkü akrabalarımı takip etmiyorum.
allam iyiki başka sosyal hesabm yok 🙏🏻
İyiki KS canım ks🖤
Düşmanın yakında atıcaksın her zman bi de ekran resmi alıyorlar resimlerimi ah annem taradı cok fena
Ooo yeğenim hiç arayıp sormuyosun kim o yanındaki Sdf😀😀
Hayır zaten bi bura onceden insta falan vardi ama cok kullanmadim
İlk sosyal medya kullanmaya başladığımda 1 gün uğraşıp bütün akrabalarımı engellemiştim Instagram'da kafam rahat o yüzden
Amcamın attigim resime yorumu aynen şöyleydi. masallah yegenim yakışıklı çıkmışsın artık evlilik çagında gelmiş burdan birini bulda evlen artık evdekilere selam söyle
Hepsini engelledim kökten hallettim
Hayır akrabalarım zararsız canlılardır 😄
Akraba mı, benden uzak Allah'a yakın olsunlar
Bırak sosyal medyayı, bi kaç kişi hariç hiçbirinde numaram bile yok, her 6 ayda bir numara değiştiririm o denli dikkatliyim
benim %80’i akrabalarım 😀
O yüzden buraya kaçtım 😃
Kalmadım hayatım boyunca hep onları engelledim.
Hayır hepsini engelledim
Hayır, kalmadım
Evet
Kaldım :)
Hepsinin canı cehenneme
Ben engelliyorum