İnternet & Teknoloji Instagram da hiç ummadığınız kişiler sizi takipten çıkıyor mj? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Allam yarebbim neyse hiç umrumda diiilll Instagram da hiç ummadığınız kişiler sizi takipten çıkıyor mj? Cevapla Instagram Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zaten 105 kişi var çıkmıyorlar onalr da öyle geçinip gidiyoruz 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Az olsun öz olsun Yorumla Düzbirisi +1 yıl Yani bir ara şişirme sisire 500 yapmıştım bana göre değilmiş 😂😂😂 Yorumla
yıkıkamaitalik Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Ama bir daha takip edemiyorlar işte çünkü kabul etmiyoruz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biz de çıkıyoruz Yorumla yıkıkamaitalik +1 yıl Boşver ne halleri varsa görsünler Yorumla
intoyouintoyou Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evet takipçilerden de çıkarıyorlar söyleyince diyecekleri bir şey yok 1 0 Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl o kişilerin kafasına muz atasım var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Totomuzu yesinler Yorumla SKaragöz +1 yıl benimki kıymetli ben yedirmem Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
SenBeniBitirdin Takip Et Xper 6 Yaş: 67 , eic 94% +1 yıl Umursamam gidene niye gittin mi diyim😅 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bakmıyorum bile 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. konuşma tarzına bakılırsa haklılar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimde beni sevmek zorunda değil, ama reel hayatta da benle isleri olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zaten 105 kişi var çıkmıyorlar onalr da öyle geçinip gidiyoruz 😂😂
Az olsun öz olsun
Yani bir ara şişirme sisire 500 yapmıştım bana göre değilmiş 😂😂😂
Ama bir daha takip edemiyorlar işte çünkü kabul etmiyoruz
Biz de çıkıyoruz
Boşver ne halleri varsa görsünler
Evet takipçilerden de çıkarıyorlar söyleyince diyecekleri bir şey yok
o kişilerin kafasına muz atasım var
Totomuzu yesinler