İnternet & Teknoloji Instagram da hiç ummadığınız kişiler sizi takipten çıkıyor mj? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Allam yarebbim neyse hiç umrumda diiilll Instagram da hiç ummadığınız kişiler sizi takipten çıkıyor mj? Cevapla Instagram Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zaten 105 kişi var çıkmıyorlar onalr da öyle geçinip gidiyoruz 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Az olsun öz olsun Yorumla Düzbirisi +1 yıl Yani bir ara şişirme sisire 500 yapmıştım bana göre değilmiş 😂😂😂 Yorumla
yıkıkamaitalik Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Ama bir daha takip edemiyorlar işte çünkü kabul etmiyoruz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biz de çıkıyoruz Yorumla yıkıkamaitalik +1 yıl Boşver ne halleri varsa görsünler Yorumla
intoyouintoyou Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evet takipçilerden de çıkarıyorlar söyleyince diyecekleri bir şey yok 1 0 Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl o kişilerin kafasına muz atasım var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Totomuzu yesinler Yorumla SKaragöz +1 yıl benimki kıymetli ben yedirmem Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
SenBeniBitirdin Takip Et Xper 6 Yaş: 67 , eic 94% +1 yıl Umursamam gidene niye gittin mi diyim😅 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bakmıyorum bile 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. konuşma tarzına bakılırsa haklılar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimde beni sevmek zorunda değil, ama reel hayatta da benle isleri olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zaten 105 kişi var çıkmıyorlar onalr da öyle geçinip gidiyoruz 😂😂
Az olsun öz olsun
Yani bir ara şişirme sisire 500 yapmıştım bana göre değilmiş 😂😂😂
Ama bir daha takip edemiyorlar işte çünkü kabul etmiyoruz
Biz de çıkıyoruz
Boşver ne halleri varsa görsünler
Evet takipçilerden de çıkarıyorlar söyleyince diyecekleri bir şey yok
o kişilerin kafasına muz atasım var
Totomuzu yesinler