Instaniz herkese açık mı? Bu konudaki düşünceleriniz neler? Tanımadığınız kişilerin özelinizi gormesi tehlike doğurur mu ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Benim resimler herkese acik, ama bazisi yer bildirimlerinden nerede hangi mahallede oturdugumu falan soruyorlar :D
04 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte bazen açık kimlik ve mekan vermek, tehlikeli mi sence kadınlar için özellikle?
- Soran+1 yıl
Doğru aslında cinsiyetin pek önemi yok, bazen kadınlar daha tehlikeli olabiliyor :)
En İyi Cevaplar
tanımadığım kişilerin takip isteğini kabul etmem. sadece gereksiz buluyorum
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kişisel gazete. Bazen içini dökmek kendini ifade etmek iyi geliyor sanki, ne dersin?
Takip edebilirler sadece kedilerimin fotoğrafını paylaşıyorum.
00 Yorumla
- +1 yıl
aklıma eserse belli olmuyor bana keyfime göre :D
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben de öyleyim yaa bugün etsem mi. Acaba takipçi mi kassam belki ilerde işime yarar reklamım olur dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 680 cevap paylaştı. Ediyorum fotoğrafçılıkla uğraştığım için reklamın kötüsü olmaz 😃😃
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet reklam amaçlı. Benim de ilerde reklama ihtiyacım olabilir şimdiden kasmaya başlasam mi :)
Instagram kullanmiyorum. Ozel ise ozel kalmali bilgilerim :)
00 YorumlaŞu son günlerde rus çıtırlar takip etmeye başladı neyin peşindeler anlamadım zaten Rusya ile aramız iyi değil beni barış aracı olarak mı kullanacaklar acaba eğer öyleyse gönüllüyüm bu işe 😁
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kullanmiyorum 5yil once kullanirkende kimseyi takip etmiyodum :D merak etmiyorum ilgi disimdaki insanlari D: :D
00 Yorumla Tabi ederim, takip ede ede öğrenecekler
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Neyi öğrenecekler?
İnternet & Teknoloji konusunda 641 cevap paylaştı. Benim profil açık, herkes takip ediyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Her önüme geleni etmem.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Tanıdıklarını yani sadece?
- +1 yıl
Evet %90 öyle
- +1 yıl
sosyal medya hesabım yok olsa tipine bakardım :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sekilcisin yani :)
- +1 yıl
bence herkes için aynı fotoğraftan karekter yansımıyor sence öyle değil mi
- +1 yıl
ederim ama yazarmıyım bilmem
00 Yorumla - +1 yıl
Eğer ortak arkadaşımız varsa kabul ediyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Evet ederim, zaten amaçta bu.
00 Yorumla - +1 yıl
pek kulanmıyrm
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagramda tanımadığınız kişilerin sizi takip etmesini kabul ediyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar