İnternet & Teknoloji Instagramda tanımadığınız kişilerle takipleşiyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Instagramda tanımadığınız kişilerle takipleşiyor musunuz? Cevapla Instagram Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CosaNostraKızı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Takip ederler ama ben takip etmem , 2 3 sohbet ettiğim insanlar ise ederim anca 0 1 Yorumla Soran 10 ay bende edebilir miyim sizi Yorumla
1siyahaşkına Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Sadece tanidgm kişileri takip ediyorum influencer ve sayfalar var takip ettgm 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Tanımadığım hiç kimseyi hiç bir yerden takip etmem. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Instagram kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 95% 10 ay Kimler kimler gönderiyor ama kabul etmiyorum 0 2 Yorumla Konusanpenguen 10 ay Şu an kaç istek var? Yorumla Misakisaki 10 ay Saymadım ben silmekten bıktım çünkü. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Takip ederler ama ben takip etmem , 2 3 sohbet ettiğim insanlar ise ederim anca
bende edebilir miyim sizi
Sadece tanidgm kişileri takip ediyorum influencer ve sayfalar var takip ettgm
Tanımadığım hiç kimseyi hiç bir yerden takip etmem.
Instagram kullanmıyorum.
Nevet ama sonra çıkarıyorum
Hayır geçtik o işleri
Kimler kimler gönderiyor ama kabul etmiyorum
Şu an kaç istek var?
Saymadım ben silmekten bıktım çünkü.
Hayır
Hayır
Evet
nickin ne