google destekli değil yani whattsap ve benzeri uygulamalar güncelleme geldiğinde içindekiler siliniyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum telefona apk bir şey indirmedim ama bilgisayarda böyle bir şey olmuyor
Dışarıdan uygulama dışı kaçak goggle yuklersen bu dedikleri durum olabilir. Her android guncellemesinde yeniden kaçak goggle yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
çevremde çok xiomi kullanan var örneğin arkadaşımda mi 8 var instagram snap gibi uygulamalardan video piksel piksel ve donarak gidiyor telefonu hor kullanan biri de değil yazılımsal problemleri 3 arkadaşım söyledi
Kamerası benim için önemli ve rami yüksek olursa iyi olur çünkü çok hızlı uygulama değişiyorum ve çok oyun oynuyorum ve kasma problemi aldığım bir telefonu uzun süre kullanıyorum 4 yıl gibi hemen kasma yapmamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Poco f2 pro 256 gb 5 g.. Bu cihaz çok iyidir.. Ama keseyi açman gerekir.
Alternatifi ise redmi note 9 pro 128 gb veya poco x3 nfc 128 gb olabilir.
Xiomi düşünmüyorum yazılım problemleri çok
Duymadım bunu hiç... Ben de huawei düşünüyordum da onun da goggle engeli var.
Huawei i bende düşündüm google’ı problem etmedim ama bu gün her güncelleme geldiğinde silip baştan yüklemen lazım dediler
Nasıl yani? Neyi silip tekrar yüklüyorsun?
google destekli değil yani whattsap ve benzeri uygulamalar güncelleme geldiğinde içindekiler siliniyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum telefona apk bir şey indirmedim ama bilgisayarda böyle bir şey olmuyor
Dışarıdan uygulama dışı kaçak goggle yuklersen bu dedikleri durum olabilir. Her android guncellemesinde yeniden kaçak goggle yüklemek zorunda kalabilirsiniz.
kaçak google yüklememde apk uygulama indiririm diye düşünmüştüm
Bence sen dedigim modelleri düşün. Yazılımla bilgili söylentiler bence dedikodu. Eşime 8 ay önce aldım. Sorunsuz kullanıyor
çevremde çok xiomi kullanan var örneğin arkadaşımda mi 8 var instagram snap gibi uygulamalardan video piksel piksel ve donarak gidiyor telefonu hor kullanan biri de değil yazılımsal problemleri 3 arkadaşım söyledi
Var tabi
Örnek verebilir misin?
Özellik olarak nedir? İstediğin bir detay var mı?
Kamerası benim için önemli ve rami yüksek olursa iyi olur çünkü çok hızlı uygulama değişiyorum ve çok oyun oynuyorum ve kasma problemi aldığım bir telefonu uzun süre kullanıyorum 4 yıl gibi hemen kasma yapmamalı
Yurt dışı kullanırım dersen mi 10 pro alabilirsin.
Yurt dışından getirtebiliceğimi
Düşünmüyorum ve xiominin çok yazılım problemi var
Ama oyun performansı iyi o modelin.
Sadece oyun performansı için almıyorum ama 😊
Reno 4 en mantiklisi
Su ve toz dayanıklılığı yokmuş :( 3700 indirimde dedi ama bilmiyorum sanki daha iyileri varmış gibi geldi a51 de çok kasıyormuş sanırım
A51 daha sonrasinda sikijti yaratir suya tiza dayanikli olsun istiyorsan xiaomi poco x3 alabilirsin
Xiomi düşünmüyorum yazılım problemi çok