3 senedir Xiaomi kullanıyordum memnundum ama artık kafayı yemeye başladı kapanıyor donuyor ama sanırım güncellemeler geldikçe olmaya başladı başka marka düşünüyorum oppo da iyi diyorlar genelde
Xaomi de dandik oppo da. Abicim Samsung dener misin lutfen. Cinlilerden bi kere hata yapmissin yeter. Bi abi sozu dinle lutfen. Parayi vope atacagina mantikli yere yatir. boş ver boylr abidik gubidik, cin de 2kurusa uretilip arkasinda durmayan msrkalari. Para kolay kazanilmiyor git duzgun bir marka al. Alirken de yarin satarken de rahst edersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka Samsung muadili urun al, pisman olma.
Oppo mu kullanıyorsun
Hayir, cin mali kullanmani tavsiye etmiyorum. Bilindik guvenilir marka almani isterm
3 senedir Xiaomi kullanıyordum memnundum ama artık kafayı yemeye başladı kapanıyor donuyor ama sanırım güncellemeler geldikçe olmaya başladı başka marka düşünüyorum oppo da iyi diyorlar genelde
Xaomi de dandik oppo da. Abicim Samsung dener misin lutfen. Cinlilerden bi kere hata yapmissin yeter. Bi abi sozu dinle lutfen.
Parayi vope atacagina mantikli yere yatir. boş ver boylr abidik gubidik, cin de 2kurusa uretilip arkasinda durmayan msrkalari.
Para kolay kazanilmiyor git duzgun bir marka al. Alirken de yarin satarken de rahst edersin.
Doğru söylüyorsun general Mobile tavsiye eder misin
Hayir etmem
A55 Al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!