Merhaba ben oppo cihaz olarak reno 3 pro almak istiyorum sizce alınır mı? ya da oyunlarda yüksek fps desteği sunan başka bir oppo cihaz varsa öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum cevap verenlere teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oppo A74 kullanıyorum kimseye tavsiye etmem donma problemi kısa süre sonra başlıyor ve ekran kilidini acsanda kararma devam ediyor can sıkıcı sorunları var
Oppo bozuk herhalde kimisi 5 senedir kullanıyorum tık etmedi diyor kimiside kasmadan telefonu açamıyorum diyor
Valla durup dururken donuyor bekliyorsun ama en çok ekran kilidini açıyorsun ekran hala karanlık bir kaç kere aç kapa yapıyorsun bu arada tabi sinirlerin zıplıyor ani bir WhatsApp ya da yazışman ya da resim çekmen gerek olmuyor telefonda üstelik 14 aylık falan araştırırsan bu söylediğim sıkıntıların çok olduğunu göreceksin Şikayetvar da bakabilirsin
Evet böyle sıkıntılar oluyor maalesef ama oppo nun her cihazında olmaz bence Sen aldığından beri mi böyle yoksa 1-2 sene kullandıktan sonramı ortaya çıktı
Onu bilmiyorum da ben 3 senedir oppo reno 4 lite kullanıyorum, gayet memnunum
Kasma felan oluyor mu bazıları şarjı çok hızlı tükenir ve kaşar diyor
Hiç kasmıyor, sadece telefonun hafızası çok dolarsa ve telefon çok yorulunca olabiliyo nadiren. Şarjı da fazla kullanınca çabuk bitiyor.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler bayan
Rica ederim
günah yavrum su canım telefonlara para verıyosunuz ne gerek var allah aşkına?
Ben 5 bine aldım abi yıl başından önce işimi görüyor bencede o kadar para vermek gereksiz telefonlara adam iphona 50 bin tl veriyor buda işin başka boyutu
akılsızsa napım. bende bes yıldır note 8 mı 9 mu ne kulanıyorum ınanılmaz ıyı rahatta. aldıgımda 2500 tl dı ve en dusuk telefon fıyatı 2000 tl dı ozamanlar. yanı gerek duyma o parayla motor al nebılım altın al bırıktır. yanı ne gerek var. bılım adamı degılız ıs adamı degılız. aklını kullan avrupada ınan kulandıkları telefonu gorsen şaşırırsın. adam gerek duymuyor.
Onlar iphonun son serilerini kullanıyorlar abi ama orada ucuz adam 2 3 haftalık parasıyla iphone sahibi oluyor note 9 da güzeldir sağlam cihazda abi ben note 9 alacaktım piyasada temizini bulamadım elimdeki cihazı aldım sıfır kasko falanda yaptılar ama dediğiniz gibi 15 20 bin TL çok sırf oyunu daha iyi oynamak için bir cihaza o kadar para verilmez bilgisayar olsaydı neyse
aynen oyle al laptop kulan ya da masa ustu al canavar gbı ıslemcı ekran kartı al değsin bare. öbürtürlü kıcının altına koy yere dusur ypk bılmem ne ne gerek var
Dumanlamı haberleşelim?
sen dumanla haberleş kardeşim. bir uygun telefonla haberleşiyoruz kapıtalızme karşıysan boyle durursun ayakta. almıcaksın
Abi sen komünist misin
evet
İyi Ben kapitalistim
bu devam et sen kardeşim. sıkıntı yok. herkes istediğini yaşasın.. hayat senin. zülüme devam
Abi ciddi komünist misin şakasına sordum ya bende komünistim
koministim. ama bu bildigimiz komnizm değil galobal kominist. sosyal, hukuk, herkesin bir oldugu herkesin özgür ama kımsenın hakkını çalmadığı cezaı yaptırımın ağır olduğu. düşüncenin suc olmadığı başkanda olsan çöpçüde olsan sekız saat çalısıcaksın ve tum gelır bır yerde yonetılıcek halk parayla ıs yapmıcak. evlerın arabanın. heryerın yırmı dort saat acık oldugu fakırın zengının olmadıgı. herkes zekasına ve yetegıne gore ıs yapmasını. gercekten islamı islam gibi insanı özgür şekilde yaşamayı o gunah bu gunah degılde bırbırıne yardım eden hayatın zor oludugu bılıp ınsanlar bırbırın haygtını zora sokmıcak sekılde duzen olmayı. evsiz işsiz hıc bır ınsan olmayacagını. kendı kendıne yetebılen tarım sanayı olabılmeyı kıt kaynakları en verımlı sekılde kulanmayı. ve bır baskan varsa en halktan gızlı olmadan korkutmadan acıklamayı gezmek ısteyen heryerde ozgurce gezmeyı. yıllık ızınınde adam gbı tatıl yapmayı. evlenene ev esya vermeyı. sorun varsa bırının degl herkesın sorunu olmasını. hedef ınsan oldurmek degıl nasıl yasatabılırım olmalı. tecavuzcu tedavı edılmelı baktık olmuyor dıger ınsan ıcın ya sınır dısı edılmelı ya da oldurulmelı. agır ama olması gerekn budur ya tovbe eder ınsan olur. ya da topraga gırer hıc olur. bırımız hepımız bır.
Ben normal komünstim siyasettende iyi anlarım ama ilk defa global komünist diye bir şey duydum ben seni ilk başta siyasal islamcı sandım
islam siyaset değil asla ama insanlar hep kulandı maalesef. insanlara inanma özgürlünü bile bırakmadılar. oysa kuranda anlatığı herkese dir ama herkes kendine çevirdi. normal koministte aynıdır üç aşağı beş yıkarı. ama benım devletcılık mıletcılık vb seye ınancım pek yok. bütğn dunya lafa gelınce bızım ama gıt bakalım ıstedıgın bır ulkeye gıdebılırmısın? madem özgürüz madem dünya bizim neden gidemeyiz neden yaşamayız. onun gibi düşün. ve her ülke yıne yonetılıcek ama ulkelerden bırcok temsılcı olup dunya nımetlerınden her ınsan yararladıcak. bır ekmek varsa ya hep bırlıkte ac kalıcaz ya hepbırlıkte yıcez.
Ben dindar bir insan değilim ama dini o kadar sömürdüler ki özellikle malum tek adam hala ona inananlar var adama Allah diyorlar sinir oluyorum
onlar müslüman filan değil zaten. büyük ihtimal ilimanitinin maşası. insanları koyun ettiler. neler donuyor su dunyada. aslında tek kotuluk ıcımızde onu yenebılsek sorun kalmıcak.
Abi ben oppo telefon almayı düşünüyordum vazgectim şimdi Rusya'ya gidip Stalin'e bir fatiha okuyacağım
hahaha oda ıyı. ınan fatıha ya herkesın ıhtıyacı olucak. sırayla gidiyoruz. telefon istediğini al. ama anlatmak ıstedıgım paramalum degerlı bırsey ve zaman kötu bu ulke sekız yıl cıkamıcak krızden hersey zam zam gıdıcek yarın oburgun bırbırıne gırıcek bır pırınc ıcın yanlıs polıtaklaar yuzunden. daha fayda lı sey al. oyuzden dedım normal telefon al. gerısını altına yatır neolur neolmaz
ıphonedan şaşmayın
Katılıyorum böbreği olan herkes iPhone sahibi olabilir
Güzel cihaz arkadaşım çok memnun
Oppo kötü ya. Redmi alabiliyorsan iPhone al.
Ben iPhone 7 kullanıyordum 3 hafta önce gidip redmi 10 pro ya geçtim pişman oldum sıfır aldım kasmadan bu yorumu zor yazıyorum oppoya o yüzden geçmek istiyorum
Valla ben iPhone 8 plus kullanıyorum. Gayet iyi ilk çıktığı zamanlar almıştık. 3 kere bütün parçaları değişmiştir ısınma olmasa gayet iyi. Redmi yi öyle bilmiyordum.
Reis övdüğün iphonun bataryası günü çıkarmıyor vivo kullanıyorum iphone 14 pro max getir bu cihaz kadar şarj tutmaz 2 günü çıkarıyor 5000 mahla pahallı ve çok eksik bir marka apple bana göre en önemlisi batarya ve fiyattır oppoyla vivodan iyiside yoktur bu iki dalda
Yani şarjı yetişmiyor evet ama ben sürekli evdeyim ztn sen sürekli dışarıda olursan evt dediğinde haklısın.
Bende redmiyi böyle bilmezdim ben sıfır almama rağmen şu an kasıyor benim kuzende oppo reno 5 lite var 2. El aldı 3 senedir kullanıyor tık etmedi bu güne kadar
Düşün ev kafana çöktü depremde Allah göstermesinde o batarya ne kadar önem arz ediyor biliyormusun reis herzaman bataryasi verimli cihaz tercih etmeli benim telefonumda deprem modu bile var bu türev cihazların hepsinde var ama muazam ozellik ekran kapalıyken mahsur kalmişsan yan tuşa basili tutup fener açıyorsun ve denedim 1 hafta boyunca yanar öyle ekranı açmazsan müthiş bir teknoloji belki oyun oynatmıyor elimdeki cihaz kamerasıda iyi değil diyelim ama zor durumlarda işime çok yarayan bir cihaz iphonu olanlar depremde yardım çağırmadılar mesela çoğu şarj bitmesi yüzünden yardım gelememesinden dolayı vefat etti
Kankam Hatay’da rönesans rezidansın girişinin tam karşısında oturuyordum. Deprem günü oradaydım. şu an Yayladağı’nda (Hatayın bir ilçesi) bir köydeyim. Harbiden hiç öyle düşünmemiştim. Çok haklısın.
Reis bence düşük özellikli de olsa iyi bataryalı Bir cihaza geçin deprem hâla devam ediyor durmuş değil Allah tekrarından korusun geçmiş olsun
Sağol reis.
Sende sağol reis Allah gani gani yardımcınız olsun tekrardan
Oppo iyidir alınır
Alınır
Alınır