O kadar para verip Mediatek işlemcili telefon almak akıl kârı değil. Mediatek işlemci ısınma sorunu yapar, çok şarj yer. Bu telefonun tek artı özelliği amoled ekrana sahip olması. Onun için de kadar para vermeye değmez.
Kullandığı alet herkese güzeldir. Ona Lara vermiş almış sonuçta. Bir şekilde kendisini iyi hissetmesi lazım. Objektif yorum yapan telefon inceleme videolarına bakarsan daha sağlıklı bilgiler elde edebilirsin. YouTube tan kendi bütçen ne kadar ise o fiyat aralığında en iyi telefonlar olarak arama yaparsan sana yardımcı olacak bir sürü video bulabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O kadar para verip Mediatek işlemcili telefon almak akıl kârı değil. Mediatek işlemci ısınma sorunu yapar, çok şarj yer.
Bu telefonun tek artı özelliği amoled ekrana sahip olması. Onun için de kadar para vermeye değmez.
Var mi bir tavsiyen
Bir kac yerde okudum yorum oo çok süper harika cart curt
Cezbetti
Kullandığı alet herkese güzeldir. Ona Lara vermiş almış sonuçta. Bir şekilde kendisini iyi hissetmesi lazım. Objektif yorum yapan telefon inceleme videolarına bakarsan daha sağlıklı bilgiler elde edebilirsin.
YouTube tan kendi bütçen ne kadar ise o fiyat aralığında en iyi telefonlar olarak arama yaparsan sana yardımcı olacak bir sürü video bulabilirsin.
Youtube bir açılsa neler izlicem de😄 o kadar gidik telefon
Saol yardımın icin bakayım ben biraz daha
Hadi ya😅
Realme nin telefonlarının güzel olduğunu biliyorum. Xiaomi ler de öyle
Bakarım şimdi nasıllarmış
Teşekkürler
Rica ederim
Yeni yeni piyasaya giriyor galiba Ara ara görüyorum bu telefonu ama nedir ne değildir bilgim yok fiyatları makul olmalı sadece
Aldım aldim 🤭
Kaça aldın peki
Teknosa 4 bin
Çok vermişsın be hatun
Onun yerine 2300 TL gibi bir fiyata
Redmi Note 8/Pro baksaydin keşke
Çok güzel telefon
Arkadaşım kullanıyor
www.epey.com/.../
Bak mesela mukayesesine
Kartla almistim fark koydular 400 tl 😬 emaannn kaç yıldır kullanıyorum az borca girim dedim rahat battı da 😆
Tek fark piksel yogunluguymus gerisi aynı
4 bin + 400 vade farkı
Toplamda 4.400 TL
Öyle mi
Hahaha
Bence de öyle olmuş
Ben de nikine aldanıp
Bu garı pek ketum sandiydim :)
Bin liradan fazla Fiyat farkı var arada ama
Kamera farkı
Batarya farkı da var...
Yok yok 3.600 üstüne 400 TL fark eklendi 😁 sus da kendmi teselli edim
Hahaha
Taam taam sustum hadi :)
O değil de diğerlerine baksana
Günaydın. Kardeşimde ax7 var o bile çok performanslı çıktı bataryası harika işlemcisi güzel donma kasma olmadı kaç aydır bence alabilirsin.
Çift kameraymış fiyatı da düşük bakarım detaylarına
Teşekkürler
Rica ederim.
Oppo Reno 2Z kullanıyorum, memnunum. F/P ürünü tavsiye edebilirim.
Valla dün aldım oppo reno
Hangi modeli aldın bir sürü reno modeli var 😄😄
Reno 3
Son seri vardı birde epey pahalıydı
Hayırlı olsun, güle güle kullan 🙂
Teşekkür ederim :)
Ben de oppo alacaktım SAR değeri diğer telefonlara göre çok yüksekmiş, o yüzden vazgeçtim.
Çok ısınıyor diyorlar oppo için
Hadi ya
Valla alcaktım ben de vazgeçtim
Başka tel aldın mı peki
Samsung a20 aldım
Tesekkurler
Rica ederim
Beeeeen kullanmiyorum
Menmun musun nasıl telefon
Kullanmiyorum dedim 😀
Allah seni 😂
İphone kullan
Şarjı cok çabuk bitiyor evde var eski telefona geri döndüm. kullanmam yani android iyi ya
Hee ozaman Samsung serilerine bak
evet war
Menmun musun
Bütçe nedir
3 3.5 bin civari
Ciomia yönelir misin
Xiomia reno mu?
Diğer modeller
kullanmadım