Bu ikisi de ayrı ayrı irrite edicidir. Bir de mikslenmiş hali var ki "hem geç hem de kısa yazılan cevap" olarak tarihe adını değersiz materyal ile kazıtmıştır. Benim karşılaştığım genellikle mikslenmiş hali; geç cevap verildiğinde eğer o an meşguliyeti varsa geri dönüşte de bunu açıklayıp özür diliyorsa sorun değildir. Tabi burada o kişiye karşı edindiğiniz güven de aşırı önemli. Eğer yazdığınız uzun bir mesaja "sıradan, kalıplaşmış, basic" yorumlar ile iletişimi sağlıyorsa bu da size değer vermediğini gösterir. Her şey karşılıklı öyle değil mi? O halde sizin tutumunuzla eşdeğer bir tutum sergilemesi kadar normal bir durum da yok. Aksi çatışmalar *istisnai durumlar hariç* yaşanıyorsa malum kişiyle iletişim faydasızdır. Kompleks yapmaya gerek yok, anladığı dilden devam edilir...
İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı.
Sohbet ettiğim insan sürekli geç cevap veriyorsa o sohbetten keyif almam ve tekrarı halinde sonlandırırım. Mektuplaşma dönemi geride kaldı, birkaç cümlelik mesajı birkaç ya da birkaç saat sonra atmak seni pek takmıyorum demektir. Cevabım belli.
Arkadaşlar bi konuya açıklık getirelim birisi size geç cevap veriyorsa yüzde doksan o kişi sizi umursamıyordur birisi size yazmak konuşmak istersen iki eli kanda da olsa size zaman ayırır
Bana göre destan yazanlar sinir bozucudur. Ne yaptığımı sürekli soranlar sinir bozucudur. Oturduğumu kalktığımı işediğimi herkese söylemek zorunda değilim. Bazı insanlar mesajlaşmayı gereklilik olarak kabul ediyor sanırım. Tamam insanlara hak veriyorum, karşıdaki insana değer veriyor da mesaj atıyor ama afedersiniz tuvalete gittiğimi de mi karşı tarafa bildirmem gerekiyor veya bir yerimi kaşıdığımı filan. Ben insanların biraz da gerçek dünyaya dönmesi gerektiğini düşünüyorum.
Merhaba. Gizli olmana gerek yok bu düşüncenden dolayı. Ancak çişim var demesen bile en azından işim var diyebilirsin sanırım karşındaki kişi ile akıcı bir sohbet ediyorsan bunu bilmeye hakkı vardır diye düşünüyorum. :)
Gizli olmayı seviyorum çünkü sevgili ülkemizin bazı sevgili insanları bazen hiçbir görüşe saygılı olmayabiliyor, gizlenmek iyi bana göre 😁 açıkçası her şeyimi ve gereksiz şeyleri mesajlarda yazmam çünkü sıkılıyorum ve tercih etmiyorum. Ben buyum
Sen bu isen seni de bu şekilde seven birini bulacağına eminim. Ancak eğer hızlı bir sohbet geçiyorsa aniden çıkan insanla maalesef anlaşamıyorum haber vermek gerekir. Gidip anlatamayacğaın bir şey varsa da güzelce dersin ki işim var. Bunu hak ediyor bence karşı taraf. Özellikle uzun bir şey yazıldıktan sonra tamam aynen falan ya da sadece emoji de hoş değil. Sen oysan Allah yolun bahtını açık etsin :)
Geç cevap vermesine kizmam ama bilerek yaptığına kanaat getirirsem ayni şekilde karşılığını alır. Kısa cevap veren sorunun karşılık cevabını kısa verirse takılmam ama yeterki cevap niteliği taşısin.