LG G5 kullanıcısıydım 3 ay önceye kadar kendisi hala yanımda tâbi artık bayrağı Xiaomi note mi lite 10 a devretti. Kendisiyle iyi günümüz kötü günümüz geçti son zamanlarda batarya problemi yüzünden yollarımızı ayırdık. Kenarda yatmakta kendisi
Bundan 5 yıl önce sahip olduğum 2. telefondu ama babam 2. el almıştı ve az biraz ısınmasın kapanıyordu hemen Modelini unuttum. Kamerası da güzel değildi
fangoria | İnternet & Teknoloji konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
lg g2 efsaneydi çekilmelerine üzüldüm
0|0
0|0
SporcuMan18013 | İnternet & Teknoloji konusunda 94 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım vardı. G3 modeli sanırım Samsungun S3 mini gibi çok tutulmuş bir modeliydi ve bu cihazla iyi bir kitle yakalamıştı Lg markası için fakat sonraki çıkan cihazlarının fiyasko olduğunu duymuştum ve genelde cep telefonu dünyasında eğer bir şeylere öncülük edemezsen yavaş yavaş silinmeye başlıyorsun.
Örneğin Apple bir çok yazılımsal yeni özelliklere sahip oldu Siri gibi. Samsung keza birçok güzel kendi uygulamasını geliştirdi. Huawei kamera anlamında yapay zekayla beraber dev adımlar attı. Sony şirketi bir dönemler su geçirmez hatta su altında fotoğraf dahi çekebilen cihazlar geliştirmiştir fakat Lg tuhaf tasarım denemelerinden başka bir şey ile gündeme gelemedi ve sonunda cep telefonu dünyasından adeta silindi.
Telefon değilde iki markanında monitörlerinin toptan satışını yaptım. Telefonlarını bilmiyorum ama monitörlerle ilgili lg ilk günler bozulursa bozulur, bozulmazsa geri dönüşü çok azdır. Samsung ise programlanmış gibi bir müddet sonra arızalara başlar. Lg ürünleri teknik yenilik samsung kadar katamaz ama tasarım olarak samsung'dan herzaman bir iki adım öndedir.
0|0
0|0
PetroSexual | İnternet & Teknoloji konusunda 441 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hiç kullanmadım, kullananlardan da iyi geri dönüş almadım. LG G4 çok meşhurdu bir ara ama deli gibi ısınıyordu mesela.
0|0
0|0
Portakal-Çiçeğii | İnternet & Teknoloji konusunda 121 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
LG marka telefon kullandım ve arızalı çıktı pişman oldum bu marka telefon aldığıma telefon pazarından çekilmesi isabet olur
0|0
0|0
münzevibirisi | İnternet & Teknoloji konusunda 65 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
G4 kullanmıştım bir ara. Hayatımın hatalarından birisiydi.
En İyi Erkek Görüşü