LG marka cep telefonlarını nasıl buluyorsunuz? Kullananan var mı? Sizce Samsung mu yoksa LG mi? LG ise hangi modelini almalıyım, en iyi LG telefon hangisi? Samsung ise hangisini almalıyım?
Cevabın nedir?
En iyi LG telefon hangisi?
Burada Samsung diyen insanların kesinlikle hiçbir şey bilmediklerini söyleyebilirim. Apple markasından sonra dünyada en çok satan marka Samsung fakat dünyada en çok teknik servise giden yani en çok arıza veren telefon markası, yaptıkları malın arkasında durmayıp kullanıcı hatası denilip geri yollanan telefon ki birde telefonda hiçbir sorun olmadığını size söylediklerini de dillendirmek istiyorum.
Yani adamlar dolaylı yönden yalan söylüyorsun diyor işte Samsung böyle bir telefon markasıdır. LG'den bahsedecek olursak uzun zamandır ismini duymuyorduk ve çıkardığı amiral gemisi LG G2 ile ismini duyurmayı başardı ardından tekrar bir amiral gemisiyle dönüş yaptı LG G3'ü tanıttı ve LG G3 2014 yılının en iyi telefonu seçildi.
LG G3 LG G3 dünyanın ilk Quad HD ekranına sahip telefonu yani bu demektir ki 1140x2560 bir ekran çözünürlüğü ki bunu Samsung LG G3'den daha sonra Note 4 ile piyasa sundu yani ilk LG yaptı Samsung her zaman ki gibi çaldı.
Kameradan bahsedecek olursak LG G3 de 13 MP bir kamera mevcut diyeceksiniz ki şu an çoğunlukla zaten bütün akıllı telefonlar bu civarlarda lakin LG G3 bu sensörü destekleyen optik imaj sabitleyici sistemi sayesinde rakiplerinin önüne geçiyor. LG G3'teki bu sistem fotoğraf çekerken kamera titrese bile görüntünün net çıkmasını sağlıyor. Ayrıca sahip olduğu lazer destekli odaklayıcı cihazın netleme hızını önemli ölçüde artırıyor. Lazerli fokus sistemi gece çok karanlık ortamlarda bile doğru netleme yapabiliyor. LG G3'ün kamerası 4K çözünürlükte video çekebiliyor. LG G3 farklı renkte iki LED flaşa sahip. Bu flaşlar özellikle gece çekimlerinde birlikte devreye girerek daha doğal bir ışık yaratıyor ve fotoğrafların daha güzel çıkmasını sağlıyor.
LG G4 Sana LG'de yaşayacağın tek sıkıntının ısınma problemi olduğu söyleyebilirim doğruya doğru telefon ısınıyor. Eğer hala telefon almadıysan biraz daha bekle 29 Mayıs'ta LG'nin yeni amiral gemisi G4 al derim. G4 en iyi LG telefonu olacak.
31 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan ordan mk aldim 5 senedir guncelleme gelmio sakin lg almayin
En İyi Cevaplar
Tabiki de Samsung.
Ama İlla kore malı diyorsan, kimse kusura bakmasın Sony Ericson kalitesine hiç biri gelemez.01 Yorumla
Lg ile Samsung u bir utamasın samsung diyenler bir bak hiç bişe bilmeyen cahil insanlar anca sayıları okurlar araşdır dünyanın en kaliteli telefon markası ödül alan isim lg dir ve lg dünya standartlarındaki en iyi parçaları kullanarak telefon yapar samsung ise kendi ürettikleri ile yani kötüde olsa kendi malı iyisini kullanmayıp dışardan almaz samsung kalite degil özelllik duruşludur kolay kullanım felan zaten herkes bilir şuanki lg 4 hem samsung s6 hemde aplee s6 dan çok daha iyi bir kez lg nin kameralar düşük numaralanıp kaliteli lens kullanılır samsung kalitesiz lens ile mp sel yükseltmeye çabalar dene git bir lg g2 ile s5 kamerasını özelliklerini karşılaşdır lg nin yerini hiç biri tutamaz
20 Yorumla
+1 yılSamsung yazılımları daha iyi...android tabanlı...samsunga bak bence. Hangi özellikleri arıyorsun o da önemli. İyi bir telefon istiyorsan Samsung al derim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
+1 yılnote 3 ağır bir telefon ama ekranı ve özellikleri gayet iyi camı oldukça sağlam note 3 sağibiyim memnunum kapları daği çok iyi ama nazik bir telefon değil kaba ve büyük zevkine göre bakmanı tavsiye ederim galaxy s4 mağlesef almanı tavsiye etmem biraz bekleyip s5 alabilirsin. Lg g2 kimileri sorunsuz ve güzel kullanırken kimileri sorunlu ve mutsuzlar kimisi lg logosu kopuyor kimisi ekranda turunculuk cıkıyor dedi kimisi ise sorunsuz bir şekilde sapa sağlam kullanıyor saydığın telefonlarından note 3 ya da s5 derim lg de alabilirsin ama lg kimisi sorunlu diyor kimisi sağlam.
02 Yorumla- +1 yıl
Note serisi iyi ama kaba duruyor söylemek isterim cebime sığdırmam ayrı bir dert oluyor ama telefon çok kullanışlı gerek ön kemarası gerek arka kamera ile gerçekten iyi üstelik note 3 fiyatı son günlerde iyice düştü alıcaksın note tavsiyemdir.
+1 yılYıllar önce kısa süreli bir LG telefon kullanımım olmuştu. Satış sonrası desteği en berbat, teknik servisi bulunmayan, ikinci eli beş para etmez bir markaydı o zamanlar. Geçmişten gelen bir antipatim var o markaya karşı. Gerçi şimdiki durumu hakkında bilgi sahibi değilim fakat mutlaka ilerleme vardır.
123 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler fikrin için :)
- +1 yıl
Rica ederim, şimdiden güle güle kullan :)
Gizli Soran+1 yıloff alabilckmiyim bilmiyorum babamı ikna etmem lazım :(
- +1 yıl
Aslında o telefonu daha ucuza bulabilirsin, Teknosa genelde piyasa fiyatının biraz üzerinde satıyor ürünleri. Taksit seçeneği ve biraz babaya yapılacak naz üstesinden gelir :)
Gizli Soran+1 yılbabama pek nazım işliyceğini sanmıyorum :D hımm biraz daha mı beklesem ya :/
- +1 yıl
Neden? :D Beklesen de fazla düşmez fiyatı, hangi ildesin ya da yakınında hangi mağazalar var? Alternatif yerlerde piyasa değerlendirmesi yapabilirsin
Gizli Soran+1 yılmmm şöyle ki bana telefon aldığından üzerine 1 yıl 3 ay filan geçti ama ben akıllı telefon istiyorum şimdi diycek ki daha yeni almıştım bende diycem ki akıllı telefon istiyorum oda annemin verdiği tyepkiyi verecek " o akılsız mı " :D manavgat malesef :/
- +1 yıl
Haha :D Bu bozuldu, eskidi, kötü, kaç yaşına geldim falan gibisinden isyan et ve biraz nazlan mutlaka eninde sonunda bir sonuç alırsın :) Antalya'yı o kadar detaylı bilmiyorum =\ Bimeks, Darty, MediaMarkt gibi ulaşım sağlayabileceğin farklı yerler varsa da gözden geçir..
Gizli Soran+1 yılya çok eğlenceli bir ailem varda böyle eğleniyoruz işte :D ama bozulmadı yalan söylemek istemiyorum ya suçluluk duyuyorum sonraa :) öyle yaparım artık yardımın için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Gayet güzel "O akılsız mı" :D En iyisi sen sadece yeni telefon almak için niyetlendiğini belli et ve baskı kurmaya başla bir an önce :) Rica ederim tekrandan..
Gizli Soran+1 yılevet kadın haklı o akılsız mı :D off zorlu bir süreç beni bekliyor :(
- +1 yıl
Bunun kafa basmıyor artık, bunadı iyice dersin aile konseptine uygun olarak :D Takma kafana, fiyatı da uygun aslında, yüksek fiyatlı seçmemişsin. Olumlu da geçebilir bu süreç :)
Gizli Soran+1 yılya aslında çokta gerek yok ama sanırım depresyona giriyorum saçlarımı kesmek yerine tel değiştiriyorum farklılık istiyrum :) hımm olumlu babam disiplin sahibi dediğim dediktir desemm :D
- +1 yıl
Ne kullanıyorsun ki şimdi? :) Arada farklılık iyidir, elindeki telefon da pek yeni sayılmaz aslında.. Süpermiş, alırım dedirtebilirsen kesin alır demek ki :D Kendimi Pollyanna gibi hissettim, ne kadar olumluyum :D
Gizli Soran+1 yılevet pollyannam benim :) samsung chat 527 kullanıyorum :( evet insanı bir nebzede olsa düşündüklerinden uzaklaştırıp farklı uğraşlara sürüklüyor, ahhh onu dedirtene kdar sence kaç takla atarım :D
- +1 yıl
Kullandığın telefona baktım da zeka damlıyor, maşallah pek bir akıllı duruyor :D Şaka bir yana o klavyede yazmak zor olmuyor mu? =\ O senin yeteneğine bağlı, babana nazını geçirebilirsen ve ağzın iyi laf yaparsa kaparsın telefonu :)
Gizli Soran+1 yılaa tabi tlefonum zekasından geçilmez :) ya telefon bir bozulcak şimdi kalcam ha :D hayır ya çok rahat oluyor başta garipsiyorsun sonrasında alışıyosun (: yaaa ben vazgeçtim çok mutsuzum :P
- +1 yıl
Çok alay ettik telefonla, gerçekten bir bozulursa onu da ararsın :D Dokunmatik klavyede daha rahat ediyorum ben, normal klavyeli telefon hiç kullanmadım =\ Telefonu isteyip istemediğine bir karar ver bence artık :D
Gizli Soran+1 yılevet ya cici telefonum o benim ekranını değiştiriyorum değişiklik oluyor :) benim bundan önceki dokunmatikti bunu alınca iyiydi ya bir sorun yaşamadım (: yaaa arkadaşımla konuştum dedi ki bana gerek yok telefon değiştirmene bir sorunu mu varda telefonu değiştiriyosun diye kanıma girdii abiii :(
- +1 yıl
Dokunmatik üşengeçlik yapıyor bende, sonra alışamıyorum öyle :D Kullandığın telefon ile almayı düşündüğün arasında aslında bayağı fark var. Vazgeçme sakın, azimli ol :)
Gizli Soran+1 yılbırak sen onu bırak :D evet farklar varda telefonu sadece mesaj ve konuşmada kullanıyorum ama oda var bunu düşününce arkadaşımı haklı buldum (: aklımı çeliyosun yaa :D
- +1 yıl
O zaman daha alt bir telefon modeline de geçiş yapabilirsin tek amacın değişiklik olsa :) Bence almalısın, gayet güzel telefon. Daha üstün özelliklere sahip ve kullanımı rahat :D
Gizli Soran+1 yılçok kötüsün nasıl kanıma giriyosun yaa :D dur ben bir daha bakayım bir ya off :D
+1 yılBunlardan www.phonearena.com/.../8347,8148,7969 birisini alabilirsiniz. Samsung'u tavsiye etmiyorum. LG G3 alacak olursanız 32 gb'lık olanını alırsınız. 16 gb'lık olanında 2 gb ram var.
02 Yorumla- +1 yıl
Birşey değil.
+1 yılSony Xperia kirpiklerini bile gösteriyor kamerası yüz kusurunu filan yok ediyor 7 lensi şarjım 2 gün gidiyor z2 benimki kaçırma al derim ve beyazını al bence suyun içinde bile çekim yapıyorsun lg 1 yıla hemen bozulur
03 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bana güvenebilirsin abla :)
- +1 yıl
Çok hafif şık ve zarif
www.itusozluk.com/image/nokia-5110_517257.jpg
harika telefon tavsiye ederim. üstüne para veriyorlar :D02 Yorumlahepsi birbirinden güzel artıları eksileri var birbirine göre 1700 e her modelin son çıkanından büyük ihtimal alabilirisin performans sıkıntısı kesinlikle yaşamazsın o yüzden en çok hangisinin şekli hoşuna gidiyorsa onu al tavsiyem o yönde
04 Yorumla- +1 yıl
genelde iyi çıkıyorlar şahsen benim tercihim samsung s5 olurdu kasa olarak metal veya çok sert cam gibi olanları sevmiyorum her an çizilecekmiş hissi veriyor elden kayabilir vs bunun gibi kendine göre artı eksilerine bak ayrıca performans açısından hiç endişe etme hepsi iyi kamera z2 iyimiş mesela
- +1 yıl
burada var birçok fiyat seçeneği
www.akakce.com/.../...-s5-16gb-fiyati,2004662.html
+1 yılLg g2 nin ekranının süper olduğunu söylüyorlar kamerası güzel ve s4 ten daha iyiymiş bence g2 almalısın
04 Yorumla- +1 yıl
çoğu kişi lg için iyi düşünmez samsung desem hemen zaten bende öyle düşünyordum dersin ama lg gerçekten başarılı bir telefon yapıyor son zamanda ve kaliteli olduğu söyleniyor
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılsamsung alacaksan note al. çünkü s serisinden çok daha iyi. ama bana sorarsan htc al derim. hem tasarımı güzel hem internet için daha ideal
03 Yorumla- +1 yıl
htc one ın kamerası gayet iyi zamanında kullanmıştım. almanı tavsiye ederim
LG telefon kullanıyorum nasıl mı buluyorum bilmem ki işe yarıyor işte kendi isteğimle alınmadığı için bir de dokunmatik olduğu için pek sevmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden lg telefon kullandım geçmiş yıllarda akıllı falan yoktu tabi ozaman şimdi o lg yi annem kullanıyor yıllardır hiçbişey olmadı ki ben çabuk telefon bozarım
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsağlam diyorsun yani teşekkürler canım :)
LG'ler güzelde o kadar göz önünde olmasına rağmen hala piyasası yok. Telefonda bir arıza oldumu bi ton uğraşman gerekiyor. Parçalarını kolay bulamıyorsun falan. O yüzden Samsung derim ben..
00 Yorumla
+1 yılSamsung'u tek geçerim Lg'ye karşı hatta nokia ve s.ericsson'a karşıda ;)
00 Yorumla
+1 yılİphone den sasma derim bagimlilik yapiyor gercekten.
02 Yorumla- +1 yıl
Apple canm kirma beni👍😜
+1 yılalabilyosan i phone 5 al
sonra xperia z serisinden hangiisne paran yetiyosa
sonra lg g3
sonra htc m802 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
-----yıllıktakifotograf teknolojik danışmanlık hizmetleri-----
xperia z2
lg g3
bozuldu mu? tel
hesabim kapanmis ya 🙈🙉🙊05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamsung Not2 kullanıyorum çok memnun durumdayım. Fazlasıyla iyi. Bundan iyisi not3 olur tabi ki :) Aman ha gidip not 3 neo almayın.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeo kesinlikle tavsiye etmiyorum. Alıyorsanız not 2 ya da 3. Başka marka önermiyorum bile. Hem kullanış hem özellik olarak hepsini 4 e katlar.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şunuda ekleyim Apple kesinlikle almayın. Tamamen göz göre göre kazıklıyorlar.
Al iPhone bitsin gitsin işte. Macera arama hiç sony vs diye.
01 Yorumla
+1 yılsırasıyla , note 3 g2 , s4 ama kullanıcıya göre de çok değişiyor. fiyat yelpazen ne?
04 Yorumla- +1 yıl
note 3 büyük gelebilir , birazda bu paraya göre pahalı gelebilir. note 3 neo alma , ben olsam 1100 tl civarı lg g2 alırdım. bu üç cihazdan. ama kesinlikle alma diyebileceğim bir telefondur iphone 5 veya 5s. note2 den geçtim iphone 5 'e çok pişmanım.
- +1 yıl
note 2 biraz büyük gelebilir eline.
Çok kaliteli telefon 2 sene kullandım taki Iphone alana kadar.
00 Yorumla
+1 yılLg g4 Beat kullanıyorum ıphone falan almam artık harika hiç donmuyor ekran kalitessi mükemmel ötesi phone a o parayı vereceğine g4 al keyfine bak
00 YorumlaG3 alabilirsen süper olur ama g2 de süper telefon çok iyi ve parasını hak eden telefon xperia da güzel tabi ama samsung cop
04 Yorumla
+1 yıllg g2 yi kimse beğenmiyor samsungda çok adi bir telefon i phone al derim
01 Yorumla
+1 yılIphone al derim 5s yurt dışından getirebilirsen daha ucuza bile gelir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben az buçuk samsung da kullandım xperia da iphone da en iyisi bence iphone apple işini biliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılXperia z2 havuza bile giriyorum :))) tavsiye ederim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilemicem ama hiç değilse su deydi su aldı bozuldu derdim yok :) ama ben memnunum şu an hedefim ultrası :)))
Cevap sahibi+1 yılAynen
Öyle :))
+1 yılG2 kullanıyorum memnunum tavsiyem ederim paran varsa NOTE 3 iphone 5s öneriyorum
01 Yorumla
+1 yılSony den şaşma derim. Sağlam eyere düşsün bişey olmazz. Kamera güzel. Sony Xperia Z felan bak Z1 bak
07 Yorumla- +1 yıl
canım en güzeli git media market büyük mağazaya hepsini tek tek incele.
- +1 yıl
marka önemli değil diyorsan General Mobile Discovery al derim herkes memnun.
- +1 yıl
benim bir arkadaşım da vardı askerde gayet memnundu.
note 3 sağlam telefon pişman olmazsın
01 Yorumla
+1 yılLG çöp tabiki de Samsung
00 Yorumla
+1 yıl1700 lirayı bana ver, beni güvercin olarak kullan
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı. bu soruda kıyaslama bile hata tabikide samsung
00 Yorumlalg g2 cok memnunum tavsıye ederım
01 Yorumla
+1 yıltip ve özellik olarak çok güzel telefon markası
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılMüthiş derecede saglamlar
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkullandın m ı ya da kullanıyor musun ya da kullanan yakının mı var :)
- +1 yıl
Bir zaman arkadaşım kullanmıştı hala cebinde belki 6 sene olmuştur , telefonlarının işlevselligini bilmem ama cok saglamlar ve sarjları iyi gidiyor .
Gizli Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
vakitin varsa iphone 6 yı bekle
02 Yorumla
+1 yılS4 tabikk. Samsung mu lg mi sony mi
05 Yorumla- +1 yıl
Mantikli 1 yildr kullanym. Kac kere dustu tas gibi saglam. Kullanisli. Harika yani
- +1 yıl
Note 3 m s4 mu. Note3 al o zamam. Hatta 200 daha koy s5 al
+1 yılAl işte birini hepsi aynı işi yapıyo
01 Yorumla
+1 yılLG G2!
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yıllg prada 3 kullanıyorum
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmenmun musun peki?
Cevap sahibi+1 yılmemnunum gayet hoş ve şık
Gizli Soran+1 yıltavsiyen için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsamsung candır gerisi yalan
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılfikrin için teşekkür ederim :)
+1 yılSamsung tabikide
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.. gönül rahatligiyla tavsiye ederim
+1 yıliPhone 5s
01 Yorumla
+1 yılS4 Mini almalısın.
02 Yorumla- +1 yıl
S4 fazla büyük.
iphone
01 YorumlaLg g3
02 Yorumlalumia 1520
02 YorumlaAndroid al derim.
01 Yorumla
+1 yılSony Z2
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılNokia 3310 :D
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > LG marka cep telefonlarını nasıl buluyorsunuz? Samsung mu LG mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler