Üç marka arasında kararsız kaldım. Yeni çıkanlara şans vermeli mi Samsung gibi klasik olarak devam mı etmeli? HTC mi Samsung mu LG mi telefon olarak hangisi daha iyi?LG mi Samsung mu HTC mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
HTC mi Samsung mu LG mi telefon olarak hangisi daha iyi?
Bu üç telefondan şu an için en iyisi Samsung, satış rakamlarından kendini belli ediyor. HTC ve LG zamanında çok başarılı telefonlar çıkarttı fakat şu an piyasada çok fazla güçlü oldukları söylenemez hatta LG, satış zararından dolayı telefon üretimini durdurma kararı almıştı.
Samsung
Samsung, eskiden beri android telefon sektörünün başını çekiyor. Akıllı telefonların ilk çıktığı zamandan itibaren cirosunu arttırıyor. Her bütçeye uygun telefon satışı ile müşteriyi çekmeyi başarıyorlar.
Samsung telefon
HTC
HTC, android telefon üretiminde eskiden çok daha kuvvetliydi. M serisi telefonlarında Boom Sound özelliğiyle büyük satış başarılarına imza atmışlardı. Akıllı telefonların hızlı gelişimine ayak uyduramadı ve diğer firmalardan geride kaldı.
HTC telefon
LG
Birçok elektronik cihaz üretiminde gayet başarılı olan LG, telefon üretiminde de bir aralar öyleydi fakat HTC gibi LG de akıllı telefon gelişimine ayak uyduramadı. Çok fazla zarar etmeye başladığı için telefon üretimini durdurma kararı almıştı.
LG telefon
Yani HTC mi Samsung mu ya da LG mi Samsung mu telefon olarak bence karşılaştırılmaz, aralarında en iyisi Samsung'dur.
HTC ya da LG arasında tercih yap Samsung a hiç girme gerek yok :) Ha illa Samsung alacağım diyorsan son çıkan telefonlarına bak. Onların özellikleri güzeldi. Ama bana sorarsan HTC derim.
elimde HTC M8 var on numara beş yıldız telefon benim için tasarımda çok çok önemlidir Samsung da tasarım yok malzeme kalitesi bana göre Samsung un düşük bu sebeple HTC M8 ve LG arasında tercihini yap bak olasılığını %50 düşürdüm şimdiden :D
Samsung bence. Ben galaxy s5 kullanıyorum çok da memnunum yani :) Sen hangi özellikleri istiyorsun o önemli. Gerçi pek farkları yok ama Samsung telefonların kamerası bana daha güzel geliyor.
SAMSUNG al derim kesinlikle. Gerçekten güzel telefon. Yıllardır kullanan arkadaşlarım var daha sorun yaşamadılar. Bir de telefona bir şey olduğu zaman parçalarını kolaylıkla bulabiliyorsun.
Teknik analiz yaparsak aradaki farki goreceksiniz. Lg, Samsung vs. Diger markalar gun g2cmiyor ki yeni bir modeli cikmasin. Hal boyle olunca eski telefonlarin fiyati dusuyor guncelleme almaz oluyor vs vs. Ama htc 1 telefon cikariyor 3 sene sonra anca yenisi cikiyor laf olsun die demedim androidin iphone u diye. kisacasi nerde cokluk orda... olay bundan ibaret.
Google nexuslari uzun zmndir piyasada var ztn :-) kullanip memnun kalmayan gormedim he elindeki cihaz ne dersen elite google nexus 7 ye bir goz atmanizi tavsiye ederim
htc gereksiz pahalı... samsung desen her modeli aynı... lg desen gercekten on numara telefonlar üretio... lg g2 kullanıorum... tel nerdeyse horon edicek o derece yav:)
bundan önce de s3 kullanıordum... knock code die bir özellik var bildigin parmak iziymiş desenmiş kaydırarak açmaymış onları unutuosun... başlı başına bir devrimdir knock code..
Bu markalar dışında da yorumum yapayım ama, dayanamadım :)
Sony'nin bahsi geçmiş; ekran kalitesini incelediğimde LG'den, Samsung'tan çok daha başarılı geldi bana, (HTC ile kıyaslamadım hiç) parlaklık olarak olsun, görüş açısı olarak olsun daha fazla tatmin etti.
Ayrıca sağlam kullanımda bile 3 güne kadar uzayan şarj süresi ve oldukça güzel bir güncel Android desteği de var. (Bu günlerde Android L gelmek üzere)
Dolayısıyla genel olarak, marka bağımsız yorum yaparsak da, Sony'yi öneririm ısrarla :)
Ödeme ne şekilde olacak? :P Burada mı kullanırsın, paket mi olsun? :P
Sadece memnuniyetimi belirtmek istemiştim ben; umarım yanıltıcı bir şey değil de faydalı bir öneri olur; tamamen sebep olmasa da senin için en doğruyu seçmende faydası dokunur sadece... :)
Rica ederim android tabanlı markalar siralamissin benim elimde htc one M7 var eğer ki bir lg ya da samsung bu telefonun stabilitesine ulaşırsa bedava veririm karsimdakine :) ayrıca ekran demissin bir arastir full hd 486ppi derecesine sahip bir ekran daha yok :) quad falan olması lazım M7 için konuşuyorum :)
En İyi Cevaplar