Veri tabanı mezunuyum bilgisayar dükkan açmak istiyorum ama nasıl olucak onu bilmiyorum veri mezunu olduğum için programla ilgili açmak gibi bir zorunlulugum var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Programlamaya yönelmenizi öneririm. Yok hayır illa bilgisayar tamir dükkanı açacağım diyorsanız da firma kurulumundan sonra Türkiye'de ki distribütörlere bayilik başvurusu yapın çünkü bilgisayarla ilgili sıkıntı yaşayan müşteri geldiğinde gidip parçayı vatan gibi yerlerden alıp üzerine kâr koyup müşteriye satamazsınız.
Pazarlamayı öğrenin, bilin, uygulayın gidip birkaç şirketle (örneğin 1 server 50 clientı bulunan birkaç üretim tesisiyle) senelik bakım anlaşması yaparsanız rahat edersiniz parada kazanırsınız.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbende yapıyorum letgo ve armut uygulaması üzerinden kendine müşteri bulabilirsin ama unutmaki gelen cihazlar 5 6 bin tl civarında fiyata sahip cihazlar olacak ve sorumluluk sende sökerken vs zarar verirsen bu kırıldı kusura bakmayın diyip yırtamazsın önce kendi bilgisayarını söküp yakmayı güzelce öğren ve youtubeden video izle bol bol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılÖnce bir yerde çalışıp tecrübe kazansaydin bebeğem 😏
06 Yorumla- +1 yıl
Kimse tecrübesiz eleman almıyor en azından kursa gidip kendimi geliştirip kendi işimi yaparım daha mantıklı
- +1 yıl
Tabi o da bir tecrubedir. Kariyer hayatında başarılar tatlım 😏
- +1 yıl
Samimiyetine de çok dikkat edersen sevinirim her önüne gelenle bu şekilde konuşma
- +1 yıl
Oldu mu şimdi bu bebeğem. Nasıl olsa hayatımız boyunca hiç karşılaşmayacağiz. Sanal samimiyetten zarar gelmez bebeğem 😏
- +1 yıl
Karşılaşalım karşılaşmayalım bu beni alakadar etmez sana zatn ne desem boş ne demişler "ille edep ille edep"
- +1 yıl
Tamam bebeğem. Tekrar başarılar 😏
hayır yok fakat hardware bilgisine sağlam bir şekilde sahip olman gerekmektedir
03 Yorumla- +1 yıl
Kurslarına gidicem kendimi daha iyi geliştirip öyle başlamak istiyorum
- +1 yıl
Himm bakalım teşekkür ederim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce fizibilite yapman lazım. Git bak PC donanım tamir işleri yapan yerlere araştır bence
00 Yorumla
+1 yılNe mezunu olduğunuzun önemi yok. Ne iş yapacaksınız tam olarak?
08 Yorumla- +1 yıl
Bilgisayarların Genel sorunları ile ilgili
- +1 yıl
Tamir bakım yani.
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
Herhangi bir belge veya sertifika gerekmez.
- +1 yıl
İş yeri açma belgem de var
- +1 yıl
Olur, rahatlıkla açarsınız
- +1 yıl
Inşallah bakalım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim, kolay gelsin
+1 yılHiç deneme 😂😂😂 esekten düşen biri olarak söylüyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Nedenn😅
- +1 yıl
şu an herkes format vs yapabiliyor internetten video açıp bilgisarayin ufak tefek işlerini yapabiliyor çok önemli sorun yoksa evde çözümü buluyorlar pc tamir işinde çok fazla çevren olmalı tanınmış biri olman lazım güven lazım
- +1 yıl
Himm bilemiyorum üni. Okumazsam kendi alanımda biseyler yaparım diye düşünmüştüm yinede teşekkür ederim
- +1 yıl
En iyisi iyi bir yerde işi öğrenmen lazım okulda öğrendiklerine bu işi yapamazsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne