Aslında tam takım araştırayım dedim fakat beni her alan İnstagram hesabına götürdü. Bu da yeni fenomen olmasından kaynaklıdır herhalde.
Hemen hemen her mizah sayfasında, artık montaj videolarında görer oldu gözümüz😂
#bellapoarch #tiktok #milliebobbybrown #tiktokdance@ stranger__damelio'in paylaştığı bir gönderi (30 Ağu, 2020, 2:49öö PDT)
#bellapoarch #tiktok #tiktokdance #followforfollowback@ stranger__damelio'in paylaştığı bir gönderi (30 Ağu, 2020, 8:36öö PDT)
Benim için sayılı akımlardan birisi oldu. Zaten aktif kullanıcısı sayesinde sosyal medyanın gündemine hızla yayabiliyor tiktok. Bir diğer beğendiğim akım ise #flashwarning adlı benzediğin karakteri yansılama akımıydı. Bunu da eklemek istedim😁😁 En ama en iyisine hazır olun;
Ahahahahhaa xD @sypersedit #flashwarning #flashwarningedit #flashwarning⚠️ #keko #kekolar #bagcilar #tiktok #tiktoktikok @cucuppe #cucuppe #lyrics #lyricsvideo #kahkaha#komikvideo Sypers (@sypersedit)'in paylaştığı bir gönderi (3 Eyl, 2020, 10:07öö PDT)
🎈 . . . . . . . . . . #twinklelyricss #tiktok #tiktokvideos #camilamendes #camila #nendes #rivirdale #flash #flashwarning #like #yorum #twinklelyricss #video Twinkle Lyrics (@twinklelyricss)'in paylaştığı bir gönderi (4 Eyl, 2020, 4:31öö PDT)
Çok iyi ya #akım #flashwarning #fun Mizah.apk (@mizah. apk)'in paylaştığı bir gönderi (5 Eyl, 2020, 9:32öö PDT)
Sizler Bella Poarch hakkında ne düşünüyorsunuz? Sosyal medyanın gündemine oturmayı hak eden bir akım mı?
#kendallakım #tiktok #akımlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer