Sosyal medya yeni akımla çalkalanıyor! Yeni akımı başlatan Bella Poarch hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sosyal medya yeni akımla çalkalanıyor! Yeni akımı başlatan Bella Poarch hakkında ne düşünüyorsunuz?
😍😍 Mimiklerini çok tatlı buluyorum öncelikle. Kendisini Tiktok'un en iyi akım mucidi olarak keşfettim. Sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim.

Aslında tam takım araştırayım dedim fakat beni her alan İnstagram hesabına götürdü. Bu da yeni fenomen olmasından kaynaklıdır herhalde.
Hemen hemen her mizah sayfasında, artık montaj videolarında görer oldu gözümüz😂
#bellapoarch #tiktok #milliebobbybrown #tiktokdance@ stranger__damelio'in paylaştığı bir gönderi (30 Ağu, 2020, 2:49öö PDT)
#bellapoarch #tiktok #tiktokdance #followforfollowback@ stranger__damelio'in paylaştığı bir gönderi (30 Ağu, 2020, 8:36öö PDT)

Benim için sayılı akımlardan birisi oldu. Zaten aktif kullanıcısı sayesinde sosyal medyanın gündemine hızla yayabiliyor tiktok. Bir diğer beğendiğim akım ise #flashwarning adlı benzediğin karakteri yansılama akımıydı. Bunu da eklemek istedim😁😁 En ama en iyisine hazır olun;
Ahahahahhaa xD @sypersedit #flashwarning #flashwarningedit #flashwarning⚠️ #keko #kekolar #bagcilar #tiktok #tiktoktikok @cucuppe #cucuppe #lyrics #lyricsvideo #kahkaha#komikvideo Sypers (@sypersedit)'in paylaştığı bir gönderi (3 Eyl, 2020, 10:07öö PDT)

🎈 . . . . . . . . . . #twinklelyricss #tiktok #tiktokvideos #camilamendes #camila #nendes #rivirdale #flash #flashwarning #like #yorum #twinklelyricss #video Twinkle Lyrics (@twinklelyricss)'in paylaştığı bir gönderi (4 Eyl, 2020, 4:31öö PDT)

Çok iyi ya #akım #flashwarning #fun Mizah.apk (@mizah. apk)'in paylaştığı bir gönderi (5 Eyl, 2020, 9:32öö PDT)

Sizler Bella Poarch hakkında ne düşünüyorsunuz? Sosyal medyanın gündemine oturmayı hak eden bir akım mı?
#kendallakım #tiktok #akımlar