Anlayana...
Sıla’nın silikonları Harbiye’yi salladı! Sosyal medya “Sıla kabarmış” diye yorumladı. Siz ne diyorsunuz?
Anlayana...

Öncelikle şu konuyu biraz açmak istiyorum. Her yerde müzisyenlere özellikle sanatçı kavramı kullanılıyor. Bu şahıslar kesinlikle sanatçı değil zanaatkardır. Zira sanat yapılan bir eserin karşılık beklenmeden, insanlık veya estetik duygular adına ortaya eser çıkarmaktır. Ancak bu kişiler yaptıkları bu işi para için yapıyorlar ve eğer para için yapılıyorsa bu iş sanat değil zanaat bu kişilerde sanatçı veya sanatkar değil zanaatçıdır bence bunun artık farkına varalım ki sanat kavramını ucuzlaştırmayalım. Sılaya gelirsek de hiç olmamış, böyle her yerlerini estetik yaparak güzel oluyoruz zannediyor galina ama hiçbir doğallığı kalmamış ve hiç yakışmamış.
Kadının kendi bedeni, kendi tercihi. Söz söyleme hakkını kendimde bulmuyorum.
Sıla yı seviyorum. Neyse o.. olduğu gibi bir insan. Farklı olduğu için bu kadar güzel şarkılar yapıyor ve söz yazabiliyor. Çok sıradan birisi. gibi yaşamasını beklemek saçma..🙄🙄
Silikona gelirsek, gayet güzel ve hoş duruyor..
Zaten hiç sevmem herkes çok büyütüyor şu gereksiz karıyı çırpı bacaklı badana suratlı
Cevap
73Cevap
Severim Sıla'yı ve şarkılarını. Abartmaya gerek yok bence, zaten güzel bir bayan. Dikkat çekmesini gerektirecek bir durum da yok. Güzel besteleri ile kendisini gösteriyor zaten. İnsan yaptığı işi ile anılırsa mükemmel olur. Sonuçta güzellik geçici. Kıskananlar varsa çatlasın. 😄
ulan ahmet ! ulan ahmeeett! guzel kadının azına mıçtın ! tuuuuu sana totooşşşş!
kesin ahmet buna memelerin küçük felan dedi. bu da sen misin meme diyen? diyerek basıyor silikonları. yazık ediyor kendi güzelligine.
saç kesimi iğrenç, küpeler leş! sıla kendine gel ne olur lan?
Sıla ne yaparsa yapsın kendisini çok erkeksi buluyorum şahsen.
Ayrıca göze hoş gelen bir görüntü elde etmiş ama günün sonunda normal veya küçük göğüslü hatunlar candır, favorimdir.
Kardeş payında Ahmet kuralın "Kate Upton'un cicikleri" repliğini görmüşse belki Ahmet beni de böyle görünce beğenir diye şaaapmıştır diye düşünüyorum ama çok saçma düşünüyorum. Yalnız iyi saçmaladım Haa.
sılanın sesinden ötesi boş Çok çirkef bir kadın gözlerimle şahit oldum adamı rezil eden kadınlar grubunda
Gögüslerine gelicek olursak silikon veya değil harika gözküyor Eminim yatakta Çok iyidir.
sıla zaten dolgundu sade biraz dekolte giymiş. . Bence haksizlik yapıldı kıskansın diye böyle yapıyor yoksa içinde hala efendi sıla duruyor. . intikam duygusu
Pffff o kadar çirkin kadın var ama yaptığı işten yazdigi romandan söylediği şarkıdan sesinden ondan bundan zaten çok seviliyor silikon ne ya olduğun gibi ol 😒😒
Yav bu millete ne sanki siz yatacaksınız o göğüslerde sizin karınız olacak bırak kadın kendi düşünsün 2. Olarakta sevgilisi düşünsün. Salak salal yorumlar atmayın a*mk abazaları Türkiye işte
Yaptığı çok yanlış çünkü allahın yarattığını bozuyor allah isteseydi zaten onu o şekilde yaratırdı ve silikona da gerek kalmazdı
Sünneti bize öğreten de din değil mi zaten ama dinimizde gidipde silikon basmak var mı
Dinimiz sünneti emrediyor, git goguslere silikon basi emretmiyor.
Aynen öyle sana katılıyorum
gerek yoktu böyle bir şeye.. mahvetmiş kendini.. zaten fiziği güzeldi bu kadının.. şimdi ise , ikinci sınıf p*rno artislerine dönmüş..
Kadın güzel bir kadın. Ve diğer kadınlar gibi bir sürü estetik yapmamış. Silikon yapmışsa yapmış güzelliğine gölge düşürmez.
Sesine aşık olduğum bir kadın, ne yaparsa yapsın bu bakış açım değişmez.
Slikon falan anlamam ben ama Sıla, Deniz Çakırdan sonra ki favorim.
Cok erkeksi bir kadındı, silikon muhabbeti biraz egreti durmus. Hem seksiyim hem sert kadınım durumu olmuyor yani.
Nerde o eski sıla 😒 Bu da gösteriş meraklısı oldu, sesi 2. plana düştü
Ona ait durmuyor gördüğüm en iğrenç slikonlar ayrıca en önemli mesele bir insan kaliteli şarkı söyleyebilir ama giyimiyle vs de o kaliteyi yakalamalıdır onun giyimi baştan sona vasat kız ayool
Profil resminle ironik olmuş 😄
Kimin ne dediqi pek önemli deqil sıla için yani kısaca sizene 😆😆😆
Gereksiz estetik diye düşünüyorum hiç yoktan daha az yaptırabilirdi sarkma sorunu oluyorsa
Ben kadının sesine kendimi kaptırdığım için bunları gözüm görmüyor
Sanatçılar seksapeliteyi nedense hep ön planda tutuyor, oysa biz onları sanatlarıyla tanımak istiyoruz
Çok komik durmuş. Ve yapmacık. Göğüs kafesi acayip zayıf ama göğüsler acayip büyük. Orantısız olmuş.
Bir insan kendine nasıl bu kadar ceza verebilir hayret
fazla yuvarlak ve büyük olmuş göğüsleri, o vücuda hiç yakışmamış.
Cinsellik anlamında çekici bulmadığım kadın. Göğüsler eski haliyle daha iyiydi. Uymamış. Vücut zayıf memeler kocaman.
Arkadaşlar rica ediyorum boş işlerle uğraşmayın. Kendi bedeni, kendi kararı. Ayrıca Sıla muhteşem bir kadın. Konser harikaydı...
Medya artık kadının göğüslerini gündem yapacak kadar düşmüş. Kime ne kadının göğüslerinden
Göğüslerini göstererek prim yapmak istiyor zaten bu ülkede kimseye sanatı nedeniyle önem verilmiyor.
Size ne istedigi gibi yapar isterse kel yapar kafasini beden ona ait beyincigini kullanda boyle sorulara yorma kendini
Ya erkek olarak bizim ilgi alanımıza girmeyip zerre kadar ilgilendirmezken bayan olarak niye sana dert oldu elalemin silikonu
Sıla güzel kız. Silikonlu ya da silikonsuz farketmez 😉😎
Özgüvene ihtiyacı vardı sanırım. olabilir kendi tercihi.
Sonradan kadın mı olmuş 😂😂. İyice bozdu kendini saç baş
Hoş olmuş niye direkt kötülemeye odaklı yorumlar atıyosunuz ki yapmak istemiş yapmış ne var
Dolunay gibi parlamış 😄
ahmet yazık etti bu kadına..
ilk önce saçlarını bozdu..
şimdi de memelerini..
Kendi tercihi laf söylemek düşmez ama ben olsam yaptırmazdım gibime geliyor.
sallıcaklar tabi yoksa başka türlü nasıl ünlü olucaklar prim yapıcaklar bu ülkede
İyi değil doğallığı bozulmuş zaten bacak dekoltesi yeter Sıla için boşa yaptırmış
Sıla sesi ile ön planda olan birisiydi. Ne yazık ki artık değil.
Sıla gençoğlunun yüzü çok güzel şalvar giyse yakışır ama dekolte yakışmaz sana Sılacım <3
Bende diyordum sıla silikon yapsada biraz memelerden bahsetsek
sevmiyorum sılayı ne yaparsa yasın alsın benimkileri taksın😆😆
@UnChecKed bir gün unlu olursam görursun
@UnChecKed sila yi izlemeye devam et ondakiler bende allah vergisi
@UnChecKed ya bende engellesem seni
@UnChecKed bekle ve gör
Yakismamis sanki 😕
memeleri apse yapmış 20lik diş eti gibi olmuş
onun slikonu mu varmış
Bu kadını hiç beğenmiyorum itici geliyor
Kendi vücüdüna yaptırmış bize ne ya?
Sila sexy bir hatun. Artik ahmet kural dusunsun
Bence yakismis silaya
Ahmet kural off çekmistir :))
Şahsi tercih.. ne diyelim. :)
Bu ne be hic olmamis...
Eski hali daha iyidir bence
Güzel olmuş yakışmış :)
Bizim değil Ahmet Kural’ın görüşü önemli...
Silikonu lüzumsuz buldum fakat dekolte iyi
Hic sevmiyorum silayida slikonunuda
Hep böyleydi bu hatun ne silikonu
Yakistiramadim bu kiza
Kötü görünüyor fazla yapmacık
Onun bunun slikonlarıyla niye uğraşıyonuz siz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar