Silikon mu yoksa fotoğrafın açısıyla ilgili bir durum mu? Not: Kadınları cinƨel obje gibi gören, saçma sapan güzellik dayatmalarıyla onları estetiğe ve makyaja yönelten bu iğrenç anlayıştan nefret ediyorum. Demi Lovato'nun ve onun gibi yüzlerce genç kızın bulimiya nervoza veya anoreksiya hastalığına yakalanmasına sebep olan bu sistemin...
Sizce Demi Lovato göğüslerine silikon mu yaptırdı?
iyi de sistemin ne suçu var ki bu konuda :D insanlar büyük göğüs sever bu da onların tercihi ve zevkleridir. Çoğu insan da dikkat çekip bu yolla para kazanabilmek için insanların hoşlandığı şekle girmeye çalışıyor işte.
İnsanlar alay ediyor. Neden boyun kısa, neden göğüslerin ufak, neden dudakların ince... Özellikle ünlüler çok fazla baskı altında. Mesela bir dergi çekimi yapıyor göğüslerini photoshop'la büyütüyorlar ve Lovato ben shop istemediğim halde yapıyorlar demişti. Şimdi ben bu camiaya sövmeyeyim mi :p
yahu onlar da biraz kişinin kendine bulduğu bahaneler bence. göğüslerini yaptırınca bu kadının hayranları çoğalmıyor mu? müzikleri, filmleri, dizileri daha çok izlenmiyor mu? fotoğrafları daha çok beğeni almıyor mu? yani çoğu bunun için yaptırıyor. dergilerde daha çok satsın diye oynuyor foto ile bunu o da biliyor.
Haklısın ama bunlar bana hiç doğru gelmiyor. Bunun yaşıtı Miley Cyrus var o en azından doğal. Göğsü küçük, kalçası küçük ama estetik, phoshop yaptırmıyor.
kişinin kendi tercihi o da yalnızca sesi ile gündeme gelen pek çok isim var onları örnek alsınlar. modeller zaten beğenilmek zorunda aksi halde işini yapamaz.
En İyi Cevaplar