Bu büyük ihtimalle yuvarlak silikon. Damla silikon daha doğala yakın duruyor.
Sizce ilerde eşim sorun eder mi?

2 milyon takipçi neden takip eder hiç anlamiyorum. Şu dönemde bir ressam, sanatçının bile bu kadar takipçisi yoktur. Erkekler takip ediyordur coğunlukla ki buda saçma 2 milyon takipci icinde bu kızın seninle konuşabilmesi icin seninde hem fiziken hemde kariyer olarak ondan üstün olup dikkatini çekmen lazım, zaten öyle biri olsan bu kıza bakmazsın. Ikinci seçenek nasıl spor yaptiğına, vucüdunu bu hale nasıl getirdigini merak edip takip ediyosundur buda saçma, onlarca adam akıllı bu sporu yapıp bilgi veren insanlar zaten varlar. Geriye tek bir seçenek kalıyo kızlar kadına bakıp öyle vucütları olmadığı için ozeniyolardır, ve bu görüntülerle tatmin oluyolardır. Erkekler ise cinsel obje olarak görüyolardır.
yaptırma tabiki kesinlikle yaptırma güzel veya çirkin durması değil mesele bilmiyorum 1) his kaybı yaşayabilirsin
2) güzel görünmeyebilir ki eminim güzel görünmeyeceğine
3) nwısndmdmwşdö yazamadım ama çok sebebi var
Yaz özelden
👍👍
Bence çok itici göğüslerin küçükse silikon yaptırabilirsin illa böyle olcak diye birşey yok doğal damla modeli yapıyorlar
Bende zaten damla dusunuyorum
Görünüş olarak hoş belki ama dokunulduğunda sahte olduğu anlaşılıyormuş
Cevap
44Cevap
yapay olan şeyin neresi güzel kandırmaca kendını ve dıgerlerını. Ha öyle mutluysa bılemem ama kandırmaca oldugunu değiştirmez.
Nesi kandırmaca? Sadce göğüs büyütme ameliyatı olmuş. Gece yattığında neyse sabah da o. Her gün her ay her yıl aynı göğüsler. Ben bu tarz estetik operasyon larının kandırmaca olduğunu düşünmüyorum. He evet içindeki silikon protez yapay ama ondada alışıyosun. Doku normal bildiğimiz silikon gibi değil. O kadarda olsun.
dedıklerınle çelişiyorsun zaten biz içine konulanı konusuyoruz oda yapay oluyor. gece gündüz ne olur sa olsun fark eden birşey mi kandırmaca işte normalde olmayan birşeyi sen ameliyatla büyütüyorsun kendını tatmın etmek ıcın yapıyorsan yap mutlu oluyorsan yap dedım zaten ama kandırmaca oldugnu değiştirmiyor işte
Olsun kocam olcak adam silikon olduğunu bilir ve kandırılmış olmaz.
Tabi ben haklı olcam 😚
Ablanın instagram adresi
https://www.instagram.com/niaisazaoficial/?hl=tr
güzel değil.. ama dümdüz tahta gibi olacağına silikonlu olsun daha iyi.. erkek milleti orada bir şeyler olmasını arıyor..
kız başka derdin mi yok? Bak sektör profesyoneli olarak sevmem ayrıca sağlıklı bulmam. kendini kabul edip sever misin?
Bu kadının çok itici vücudu var beğenmedim. Bu kadının silikonlu hali buysa diğer türlü düşünemiyorum. Aşırı kaslı ve itici
O değil de göğüslerinin silikon olduğunu nasıl gördün :)
Ameliyata girerken fotosu vardi
evet çok seksi
insanın bu kadını yarağa doyurası geliyor
Popo daha önemli memeyi dogal akisina birak yavrunu emzirirsin olmasi gereken orana 70 e 100 diyorlar 70 bel 100 popo ama 65-90 bilr hos duruyor benim gozumde
Hayır çirkin duruyor doğal olsa daha güzel olur. Silikon elinde kalabilir
Bu şekilde fitness yapan kadınların memesi küçük oluyor. O yüzden slikon yaptırıyorlar ama doğal durmuyor. Kötü bence.
Kızlar
Bakın da örnek alın
Gerçi siz baksanız ne yazar ki
En fazla nazar değer :/
Çok güzel bir kadın gerçekten
Taş abicim taş!
Sen yaptırma
Silikon değil ağır idman yapıyor ve aminoasit kullanıyor galiba
Ben bu halde eşimle başa çıkamıyorum silikon takılsa üzerimden kalkmaz
Off illa azdirmasaniz olmuyo illa azdiracaksiniz yani illa
Cok kötüyse göğüslerin yaptır. Degilse görsellik icin yapma
Silikonu bilmemde ilk fotoğraftaki sutyen çok güzel
Silikonun neyini elliyim ben tövbe ya...
Evet. Süt bezlerinin olduğu yerden çok alakasız bir yere koyuyolar protezi.
Bu kadar dolgun durması zor
bence göğüsten çok poposu etkileyici.
İtici. Balon gibi o ne öyle?
Meme memedir güzel bence
Vucudunu resmen ucubeye çevirmiş çok itici
Sadece göğüs odaklı bak
Ee duruyor tabi dimdik silah gibi
Güzel bişey mi bu?
Yani sıkıntısı yoksa neden olmasın? Ama sürekli değişmek gerekiyormuş.
Hayırrr yapaya karşıyız :)
ben bilmem efendim tatmadım tadanlar bilir efendim
Sadece memesi silikon değil popoda da var bir şeyler. Bu kadar abartılı vücutları beğenmiyorum.
Hayir poposunda yok sporcu kadın
Aynen @funun
Silikon olsa ne yapcan şikayet mi edecen
Beyninde kucuk oraya silikon sart be teyzecim
Pek bir şey anlaşılmıyor demek güzel. :D
Güzel durmuyor
#emre00
Meme her durumda güzel durur
Bu abla bana sexy gelmedi Şu an
Abartılmadığı sürece iş görür
Çok kötü duruyor.
Aynen