'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Melis Sezen son dönemde özel hayatı, dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu bu defa yeni imajıyla dikkat çekti. Sezen'in peş peşe paylaştığı pozlar kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Melis Sezen son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekranda yer aldı.
aşarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Sezen, dizisinin sona ermesinin ardından sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettirdi.

Son dönemde ilginç dansları ile dikkat çeken Melis Sezen son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Beyaz pencere detaylı bir elbise giyen Sezen yatağa uzanıp poz verdi.
PEŞ PEŞE PAYLAŞTI
Birbirinden iddialı karelerini peş peşe paylaşan Melis Sezen yeni imajıyla da dikkat çekti. Sezen karelerine; 'Hayalimdeki saçla' notunu düştü.

Güzel oyuncunun beline kadar uzattığı saçları ise takipçilerinden tam not aldı. Sezen'e; 'harika görünüyorsun', 'çok güzelsin', 'saçlar olay' gibi yorumlar yapıldı.

Sence nasıl olmuş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Çirkin bir kadın değil aksine seksi de ama tam ifade edemediğim bir psikolojisi de var Merve Boluğur ile arkadaş olmalılar kesinlikle asdgd
Her zaman beğeniyordum halen beğeniyorum duru bir güzelliği var ve her imaj bence çok yakışıyor
Boş magazinsel abartılı gören de Angelina Jolie sanacak
Bence normal. çok abartılan bir yanı yok. hatta tanımıyorum kendisini.
Gündemde kalmak istiyor bence biraz abartı kıyafetler ile
2 meme 1 got ile sosyal medya sallanır zaten. Abaza erkekler sayesinde
Gündem olmak isteyen soyunuyor.. biz yapsak sapık oluruz.. ben Sevmiyorum böyle kadınları
Melis Sezen güzel çekici bir kadın bence bakışları yeter güzel olmuş
Bence çok iyi olmuş beğeniyorum bu kadını <3
Çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık
Komik ya, açıkçası niye birinin fanı ya da takipçisi olalım, hatun fena değil, hatta uzun saç yakışmış
Kadın cazibe çekicilik ustası bakışları fena. Bu tür kıyafetlerde yakışıyor
Keşke karım olsa kendisi ayak baş parmağını yalarken uyuya kalsam
bu kadın çok güzel çok severek takipteyiz :)
Bu kadının yüzü bana mı itici geliyor anlamadım
İğrenç biri hiç sevmiyorum 🤢🤮
Bu kızın fiziği güzel de yüzü değil.
Saç bakım rutinini paylaşabilir mi?
Güzel kadın, beğendim
Saçları yakışmış
Tanımıyorum. 😕
Nolmuş, saç rengi mi sallamış her yeri :D
buraya yazasam linçlenirim
bunu tutuyorum şu anda elimde
Yavaş sallasın lütfen 😂
duz kadin iste bisi goremedim