arkadaşlar öğrenciyim ve bu pandemi döneminde bir sonraki yıl için harçlık biriktirmeye başlayacağım. Ama kronik hasta olduğum için pek çıkmıyorum ve çıkmadığım için de çalışamam. Bir web site kurmayı düşünüyorum. Bedava Web site kurmayı sağlayan yerler var. Diyordum da o bedava olanları kullanarak kursam para kazanabilir miyim?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Youtube'da kanal aç, bir kaç oyuncak al prensesler prensler vs. kafandan 2-5 yaş arası cocukların anlayabileceği senaryolar kur veya hazır masalları kullanarak onları oynat. diğer örnek videolara göz atabilirsin.
Kanalına reklam al
Göreceksin 3-5 sene sonra bir memurun on kattı para geçicek eline.01 Yorumla
Soran+1 yılİtibar denen bir şey de var abicim 😂😂
+1 yılTwitchde yayin yap yayinlardada kur yap izliyicilere, zaten sana para atan troller cikar ne ugrasiyon siteyle miteyle
01 Yorumla
Soran+1 yılvay mk doğru wckskcls
Web sitesi kurarak para kazanmayı düşünüyosan 1-2 ay sonra bırakırsın. Ama web sitesi kurmak istiyosan blog la başlayabilirsin
014 Yorumla
Soran+1 yılya ben zaten aylık şöyle 3 4 bin hedefleniyor. Yani gelirse aylık en fazla 500 o da fena değil koyarım bir kenara
Soran+1 yılPeki ne önerirsiniz. Adım adım anlatabilir misiniz rica etsem
Soran+1 yılben eğitim, bilim, sanat ve belirli kitaplar hakkında yapmak istiyorum
- +1 yıl
1- seçeceğin alanadı, içeriğinle uyumlu, mümkün olduğunca kısa ve. com uzantılı olmalı
2- seçeceğin web yazılımı sade şık ve kullanıcıya hitap etmeli. Karmaşık yazılımlar kullanıcının siteden çıkmasına sebep olur.
3- içerikler arama motorlarının seveceği şekilde girilmeli. Resim/yazı oranı ve içerik/kod oranı yine arama motorlarının seveceği şekilde olmalı
Basit anlamda site kurmayı bu şekilde özetleyebilirim.
Soran+1 yılArama motorlarının seveceği şekil derken pek anlamadım üzgünüm
- +1 yıl
İşte asıl para kazanmanı sağlayacak kısım orası zaten. Yaptığın içerikleri aramalarda 1. sıraya sokmak en azından ilk 3 e. Çünkü google aramalarında herkes ilk 3 siteye girer. Bunun adı SEO (search engine optimization) dur. Bu başlı başına bir meslek ve tecrübe olduğu için sana direk şöyle yap diyemem. Ama internetten araştırabilirsin.
Soran+1 yılEvet anladım sizi. Acaba bunun görüntülenme sayısı ile bir ilgisi var mı
Soran+1 yılacaba üstlere girmesi için neler yapmalıyım
- +1 yıl
İşte o kısmı okuyarak deneyerek izleyerek öğrenmek gerekiyor. Google sıralama algoritmasını sürekli değiştirir ve bunu açıklamaz ama temel strateji kullanıcıya istediğini en kolay yoldan vermek ve kullanıcıyı sitede tutmak. Onun dışında reklam vs de önemli tabiki. Seo ile ilgili eğitimler kitaplar kurslar vs var inceleyerek bilgi sahibi olabilirsin
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılrekabet çok ışınlanmayı falan bulmadıysan yüzbinlerce blog binlerce youtube içeriği google vs. arasından senin yazılarının öne çıkması zor. Bırak bedava web sitesini para verip kaybedenler var fazlasıyla.
Hiç bulaşma zamanına yazık00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWeb sitesinden ayda 800 tl kazanan tanıdık var ama nasıl kazanıyor bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİyi iş yapıyorsan kazanırsın
09 Yorumla
Soran+1 yılİyi iş yapabileceğimi düşünüyorum. Ama şunu soruyorum kurdum ya siteyi nasıl para gelecek bana.
- +1 yıl
Site ne ile ilgili olacak? Reklam alman gerek para kazanmak için bunu yapabilecek misin?
Soran+1 yılkonusu genel olarak eğitim olacak. ama hafta sonları bilim sanat ve kitap önerisi ile ilgili olacak
- +1 yıl
Sosyal medya da sürekli olarak yazılarını paylaşman lazım etiketlerle bir kesime ulaşabilirsen google reklamlarına başvurup reklam alabilirsin
Soran+1 yılevet evet bunları düşündüm. Sizce gerçekten kazanabilir miyim
- +1 yıl
Biraz sabırlı olmak lazım çünkü kısa sürede kazanc elde etmek zor. Google reklamlarında da hemen para alamıyorsun belli bir yere kadar kazanıyorsun sana kod gönderiyorlar mektupla o kodu girdiğinde hesaba yatirilabilir oluyor para.
Soran+1 yılaynen doğru söylüyorsunuz. Sabırlıyımdır. Umarım halledebilirim
- +1 yıl
Umarım hedeflerine ulasabilirsin 🙂
Soran+1 yılteşekkürler 🌺
+1 yılMesela nasıl kazanmayı düşünüyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi ben bilim ve sanatla ilgilenen biriyim. Genel olarak konusu eğitim olmasını düşündüm. Hafta sonları da bilim sanat ve kitap önerisi yapmayı düşündüm. Yani bu şekilde iştw görüntülenme sayısıyla kazanılabilir mi
- +1 yıl
O şekilde para kazanma işi biraz uzun soluklu bir iş. Tıklanma sayın arttığında reklam alabilmen lazım ki para kazanasın.
Soran+1 yılevet zaten reklam konusunu halledecek kişiler var. Ondan yana bir sıkıntı yok. Şunu söylüyorum yani açtım bedava bir yerden. Nasıl bana para gelecek
Ben kazananj görmedim
00 Yorumlatabiki tıklanma olursa
00 Yorumla
+1 yılBana ulasabilirsin
018 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Nasıl bir web sitesi kuracaksın
- +1 yıl
Bundan nasıl para kazanacaksin
Soran+1 yılgenel olarak eğitim temalı bir aite olacak. Ama hafta sonları bilim sanat ve kitap önerileri yapmayı düşünüyorum. İşte şunu soruyorum bedava bir yerden kurdum e sonra nasıl para gelecek bana
- +1 yıl
Öyle para kazanamazsin
Soran+1 yılneden? Sonuçta eğitim en önemli şeylerden biri. Peki teması ne olursa kazanabilirim
- +1 yıl
Tema ile ilgili değil bak oraya onu yapacağına YouTube kanalı aç
Soran+1 yılyoutube'da büyümek daha zor değil mi
- +1 yıl
Daha basit güzel bir eğitimin olursa
Soran+1 yılne? Üzgünüm ama ülkedeki bir gerçeği söyliyim. Nerede bir şaklaban soytarı varsa ünlendi ve hala da ünlerine ün katıyorlar. En iyi üniversiteden mezun olan insanlar bile onlar kadar para kazanamıyor. Ki ben eğitim, kültür ve sanat temalı bir kanaldan bahsediyorum. Tabi ki bu konuda ünlenmiş insanlar vardır. Ama işim zor youtube'da
- +1 yıl
Web sitesinde daha zor emin ol
Soran+1 yılben youtube daha zor diye düşünmüştüm. İyi de büyümek çok uzun zaman alır
- +1 yıl
Peki web sitesi sana kazandıracak mi
- +1 yıl
Instagram kullaniyor musun
Soran+1 yılWeb site bilmiyorum kazandıracak mı. Ve instagram kullanmıyorum
- +1 yıl
Web site kazandirmax
Soran+1 yılneyse ya. Sağolun
- +1 yıl
Öyle yani
+1 yılHem de çok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum.
Sorunuza gelince;
Web sitesi kurarak para kazanılır mı?
Web siteyi kurduğunuzda, buradan paylaşım yaptığınızda web sitenizde gösterilecek olan Google reklamlardan ya da sitede satış yaparak para kazanabilirsiniz. Google reklamların gösterilmesi için zamana ihtiyacınız olacaktır yani siteyi kurdunuz, yarın para kazanmaya hemen başlayacağınız anlamına gelmiyor, satış yapmak içinde fatura kesecek bir işletme olması gerekiyor.
https://www.youtube.com/embed/ZXb3i_KJ-kMWeb sitesi kurup bunların satışını düşünüyorsanız, ücretsiz web site, kurucu sitelerden bir çok kişi kendi web sitelerini kurmak için yararlanıyordur.
Kendinizi internet üzerinde geliştirmek istiyorsanız Sosyal Medya, Dijital Pazarlama, Web Site kurmak için Wordpress gibi eğitimleri dijital ortamlarda yayınlanan online kurslara katılabilirsiziniz, bazı kurslar ücretsiz olarak veriliyor.
Web siteyi kuracak ücretsiz web site kurucuları var, benim tavsiyem Google Blog site hem ücretsiz hem de google bir servisi olduğundan para kazanmada yani reklamlardan para kazanmada diğer ücretsiz site kurucularından bir adım önde olabilirsiniz.
Başlangıç olarak Google Blogspot deneyebilirsinbiz. Google mail hesabınızdan Blog servisine giriş yaparak blog ismini ilk başta belirleyip belirleyip, blog temanızı kolaylıkla seçebileceğiniz yayınlarınız kolaylıkla paylşacağınız paneli bulunmakta.
Siz blogunuzun ne olacağı ve neler paylaşacağınızen başta düşünüp başlayabilirsiniz. Blogda güncel, özgün paylaşımlar yapmaya çalışın ve devamlığınız olsun.
Google blog ile ilgili nasıl para kazanırsınız videosunu izleyebilir detaylı yazıyı da buradan okuyabilirsiniz.
Sağlıcakla Kalın.
Yıllardır bu işi yapıyorum. ama size hiç bir şekilde katılmıyorum, bu yöntemle ayda en fazla 3-5 dolar kazanır.
viral blog veya haber tarzı için ( örnek onedio ) hatrı sayılır editörel yapmak gerekir. tek başına ise sadece kumda çabalar.
Size soru sorabilir miyim