Etsy ile ilgili bilgi sahibi, tecrübelerini benimle paylaşacak birine ihtiyacım var.
Yurtdışına satış yapıyorum. Etsy ile daha kolay olur ve daha çok insana ulaşırım diye düşündüm.
Yurtdışına satış yapıyorum. Etsy ile daha kolay olur ve daha çok insana ulaşırım diye düşündüm.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Shopi ile bir ara dropshippingle ugrasmıstım da sonrasında devletin kapatın çağrısı falan olunca riske girmedim ets ilk defa duydum
Etsy hakkında pek bilgim yok ancak eğer Amazon hakkında bilgi istersen verebilirim. Profesyonel olarak FBA yapıyorum.
O ne oluyor bilmiyorum ama ben kendi ürünlerimi satıyorum. Başka birinden alıp satmıyorum
Evet Etsy’de genelde el yapımı ürünler satılıyor. Amazon’da da handmade olarak bunu yapmak mümkün. Benim yöntemim ise Çin’den trend ürünleri bulup Amerika’da Amazon depolarına toplu olarak gönderim sağlıyorum. Ürünün gerekli lansman çalışmalarını yapıyorum ve satış geldiği zaman da Amazon bunu benim yerime kargolayıp müşteriye teslim ediliyor. Tüm süreçle Amazon ilgileniyor. Bu Amazon’daki satış yöntemlerinden sadece birisi ve benim yaptığım yöntem bu. Sermaye gerektiriyor yani. Ayrıca ürünlerini görmek isterim. Pazara uyum sağlayacak türden bir ürünse belki toplu alım yapabilirim sizden.
Seninki uğraştırıcı duruyor ya da bana karışık geldi😂
Biz de toplu satıyoruz. Açıkçası yurtdışına satmak çok daha karlı oluyor. Tr de satmak yerine yurtdışına daha çok satmaya çalışıyorum artık
Karışık değil aslında ama uğraşmak gerekiyor tabii. Aylık 50.000 doların üzerinde ciro elde etmek oturduğun yerden olmuyor maalesef😄 Evet yurtdışına satmak daha avantajlı tabii ki. Ben de Amerika’da satıyorum
Etsy buradan bulamazsın Facebook grupları var oradaki insanlara ulaşman daha mantıklı ama merak ettim ödeme sistemini nasıl hallettin? Ben de shopifyla yapıyorum striple ama sorun çıkıyor
kendi bilgisini paylaşmayacak birinin başkalarının bilgisinden yararlanma isteği de bir tuhaf
Etsy ilk defa duyuyorum. O ne ki? Uygulama mı
Gerek duymuyorum
#Hükümdar
Yok valla