AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Allah sana yaşatmasın bu durumu denir ehliyet her insan alamıyor malesef cahil soru olmuş.
Beğenmeyen insanda empati yoktur umarım empati nedemek anlar ama ben biraz bahseteceğim empati bir insanın kendini karşı tarafın yerine koyup olaya öyle bakmasıdır.
Belki fobisi vardır, belki psikolojik bir sıkıntısından dolayı kullanmıyordur. Olamaz mı? Erkek denir yani.
Ehliyeti olup veya olmayıp araba kullanmayı bir türlü beceremeyen kadınlara ne deniyorsa, aynısı..
Herkes araba kullanacak diye bir şey yok, olabilir yani
Herhangi bişey denilemez.
Bilmek zorunda mı?
Kafanızdaki cinsiyet rollerini yıkın artık yaa
Helalll olsun apla
bu tamamen istekle alaklı birşey. istekli ve yetenekli olmalı bir erkek. bir erkek bence her konuda bilgili ve tecrübeli olmalı. ev işlerindende anlamalıdır.
Erkekse bilecek araba kullanmayı. Yemek yapamayan kadın, araba süremeyen erkek olmaz:) nokta
Araba suremeyen erkek denir ehliyeti bulunmayan erkek denir sjdjfjjdn neden sordun ki?😂😀
Hiçbir şey araba kullanmıyor diye illa bir sıfata sokmamıza gerek yok
araba kullanamayan veya kullanmayı tercih etmeyen erkek denir. zeka problemin mi var?
arabalara ve futbola ilgim ve sevgim yok. benim ilgim İT ve bilgisayar dünyasina daha yeni teknolojilere.
... Bos bir soru erkek denir hatta şeyi de sor yemek yapamayan kadına ne denir diye tam olsun
ehliyeti olmayan erkek denir. Bildiğim başka bir anlama gelmiyor
Kullanmak zorunda mı? Neden bir sıfat arayışı içindesiniz? Belki korkuyor belki fakir belki ilgisi yok. Ne kdr saçma insanları bir kalıba sığdırmak
araba süremeyen erkeğe araba süremeyen erkek denir 😂
Yemek Yapamayan Kadına ne denir Peki?
Işte cevap
😏
Ne denmesini bekliysın? Bu zamana kadar boşa yaşamış, boş yapay mı diyelim.. araba süremeyen erkek denir
Kimisinin soforlugu var arabasi yok kimisinim arabasi var daha kontak cevirmeyi bile bilmiyor
Erkek denir. Tabi ki
Bunun araba sürmekle alakası yok ama ehliyeti olsa güzel olur
Bir şeyleri adlandırmayı nekadar çok seviyorsunuz :D e. g. relationship.
Özel bir sıfatı olduğunu düşünmüyorum.. her erkek araba sevecek diye kaide yok sonuçta..
Arkek denir bazı yörelerde arkeğim, arkekim diyenlerde var
Ben mesela sevmiyorum araba kullanmayı motor kullanmayı seviyorum
Nice araba sürmesini bilip bisiklet sürmesini bilmeyenler de var. Sor araba sürmesini bilenlere; Bisiklet sürmek daha zordur derler.
ne denir :) acabaa ? bisikletim bile yok benım , arabayı nasıl alıyoruzz? araba sürmeyi de bilmiyorum
patlıcan yemeyen erkeğe ne denir kadar saçma bir soru.
Sensin saçma zillli
ahahahah kız sevdim tavrını bak
Arabaya İlgisi Yoktur. Büyütülecek ya da sorun edilecek bir durum değil
Birşey denmez ne diceğiz arkadaşa; Maddi bir sorunu var belki bilemeyiz.
bir sey denmez. Acil bir durum olursa bilmek iyidir ama herkes bilmek zorunda degil.
Bişey denmez.. Fakat zor öyle bir adamla yolculuk yapmak uzun yolda hep senin kullanman gerekir.
ehliyeti yoktur kullanmamıştır olabilir neden sürmesi gereksin ki
Arabalı erkek arayan kıza ne denir peki?
Ben söylemiyim hesabım kapatılır sonra :)
Ehliyeti olmagip araba kullanamayan erkek denir. Ne denecek baska
O erkeğe bir şey denmez ancak bu mantıkla yaşayan kadına asalak denir.
Bu gayet doğal. Her erkek arabayı sevecek ehliyet alacak diye bir gaye yok.
Trafiğe çıkmaya izni olmayan erkek denir
başka ne denecek.
Ben hiç hoşlanmıyorum araba kullanmayı bilmeyenden 😂😂
Kelekbelerdiyarii Anladım sen F-16 kullananı sevıonmu :)
@rızıo ☺️
Kelekbelerdiyarii hnm efendı cvp yazmdı:)
@rızıo iyiymiş nediyim
Kelekbelerdiyarii hnm efen sen bılıonmu araba kullanmayı araban var mı :)
Araba sürebilmek bir marifet değil ki uzay mekiğimi sanki. 2 haftadan öğrenir. Ehliyete başvurup almasında en fazla 2 ay. Kimse anasının karnında öğrenmiyor
Kendini geliştirmesi vev ehliyet alması gerektiği soylenir
Ne denirmiş? Bilmediğimiz bir adı varsa söyleyin bilelim ckjxjcjx
Belki durumu yoktur belki bir kaza geçirmiştir korkuyordur
Bir parçası eksiktir ya da özel şoförü olan çok zengin bir adamdır 😅
Umarım en kısa zamanda ehliyet ve araba sahibi olursun denir...
İçine kapanık asosyal biri diye düşünürdüm. Araba kullanmak kadar kolay bir şey var mı ya
arabam var her an her saniye kullanmıyorum ihtiyacım oldukça yani a sosyallikle alakası yok arabası olan sokakları ağlatmıyor
Ehliyeti şoförlüğü yok denir
Ne var bunda..
Baktı gelince alır da ogrenir de
Hiç birşey ne denilecek herkesin bilmesi şart mı ben de bayanım ama bilmiyorum üstüne düşsem öğrenirim ama ben bilmiyorum diye biri de gelip bana laf aramaz
Araba kullanmayan tercih etmeyen erkek denir siz ne diyorsunuz ki
Araba kullanmayı sevmiyorum, hatta hiç bilmiyorum, en son 10 sene önce bindim sanırsam. Ama motor felaket kullanırım.
Boş soru sormuşsun denir. Herkesin araba alacak parası mı var? Araba olmadan nasıl öğrenicek?
👋👋👋👋
Ehliyeti olmayıp araba kullanamayan erkekler denir 🤷🏻♀️ bence tuhaf bir durum değil
30 yaşındayım ehliyetim yok araba kullanmayı da bilmiyorum hayatımda hiç araba kullanmadım
Ehliyetsiz erkek denir 🙄 daha ne diyelim küfür mü edelim yahu 🙄
Hiç bişey denmez.
Araba dediğin ne sanki? Uçak mı
Ne alâka şartmı bir insanin araç kullanmayı bilmesi ya da bunun için çaba harcaması
araba süremeyen erkek denir. araba süremeyen kadına da araba süremeyen kadın, bu kadar.
Gayet normal bir durum bu, ötekileştirmeye gerek yok bence 🙋🏻♀️
Sevmiyorum arabayi
normal. ben de öyleyim heyecanlanıyorum direksiyon başına geçince. ayrıca benim ehliyetim de var :D
Erkek dediğinin elinden her iş gelecek o ne öyle içi pişmemiş poğaça gibi.
Araba kullanamayan erkek denir. İllâ insanları kategorize etmeye çalışmak çok kötü bir özellik.
Bşr şey denmez, kullanamıyordur ya da kullanmak ıstemıyordur ılgısı yoktur.