Erkeği erkek yapan arabası olması ve sürmesi değildir tabii ki ama şu dönemde arabasızlık çok zor gerçekten. Allah her isteyene versin 🤲🏻❤️
Peki sizce Araba sürmeyi bilmeyen erkekten olur mu?

Erkeği erkek yapan arabası olması ve sürmesi değildir tabii ki ama şu dönemde arabasızlık çok zor gerçekten. Allah her isteyene versin 🤲🏻❤️
Peki sizce Araba sürmeyi bilmeyen erkekten olur mu?

Arabasızlığı mı sorun, araba kullanmayı bilmemesi mi daha çok?
Genel olarak araba kullanmayı hiç bilmemesi biraz sorun olabilir, evet.
Çünki erkek olarak bazı şeyleri becerebilmesi lazım belli bir yaşta artık. Araba kullanmayı bilmekte bunlardan biri bence.
Babamdan örnek vereyim, yanlış anlaşılmasın; değil araba almak, öğrenmeye bile hiç bi zaman can atmadı. Karakterce de güçlü bi insan sayılmaz, çoğu şeyi becermiyor yani bi erkek olarak, borç edinmekten başka.
Bi erkek araba kullanmayı bilmekle erkek olmaz tabi, bu örnekte yanlış anlaşılmasın, babamı da kötülemek istemem ama şahsi fikrim, kimine göre absürt de olabilir.
Sürücü kursu eğitimindeyken hafriyat kamyonu arkadan girmişti ne olduğunu anlayamamıştık bile, ambulans görevlileri arabadan çıkarıp hastaneye götürmüştü kırılma tehlikesi olabilir diye de hiç oynatmadılar beni. Neyse ki bir şeyim yoktu sonra ehliyeti aldım ama daha da araba kullanamadım şu anda sürmeyi unuttum.
Seninkisi travmatik bir olay. Umarım aşarsın bunu. Çok geçmiş olsun. ❤️🩹
teşekkür ederim
Böyle basit şeyleri bile kriter haline getirerek zor yuva kurulur, gerçekten insanın önce kendine bakıp daha sonra "ben bu kişiyi hak ediyorum" diyebilmesi lazım. Her zaman en iyisini hak etmeyiz.
Hem motosiklet hem otomobil ehliyeti olan biri olarak söylüyorum; olur. İcabında bastırır parayı taksiyle evinden alır, yine evine bırakır sevdiğini. Yeter ki gerçekten sevsin.
Araba sürmeyi bilmemek, bir erkeği "olmaz" sınıfına sokmaz, rahat ol 😎! Çünkü insanın değerini aldığı ehliyet ya da bindiği araba değil, karakteri belirler.
Ama tabii, günümüz şartlarında araba sürmek hayatı kolaylaştıran bir meziyet. Hem birine bağımlı hissetmiyorsun, hem de anında yollardasın! Ama "araba süremiyor" diye birini silmek biraz haksızlık olur bence. Hem, belki bir gün sen öğretirsin, fena mı? ❤️
Cevap
43Cevap
Son dönemde bu soruları cok gorur oldum çoğu da erkek araba sürmeyi bilmiyor ise olmaz demi sen olur olmaz dememissin seni bunlar dışında tutarak şunu demek istiyorum bir erkek adamlık araba sürmek ile olacaksa ohoo hersey cok basit o zaman 😀
Olmaz bacim olmazzz. Yarin bi gun evlendiniz hastalandin acil hastaneye gitmeniz lazim napicak? Taksi mi cagiracaksiniz otobus mu bekliceksiniz 😂 dugun arabasini kim surecek onuda mi biz yapicaz 😭😭😭 sosyo ekonomik durumu dusuk insanlad ehliyeti lux olarak goruyorlar hagsgsgs sanki haspamdan kirmizi ferrari istedik, ehliyet almak bile zor geliyor bunlara
Amin inşallah 🤲🏻 Benim de yakında araba alma niyetim var; kadınların bile çoğu ehliyet alıyorken, ehliyet almak ve araba sürmek bir erkek için olmazsa olmaz hâle gelmiştir.
Şu devirde en kötı yatırımdır araba. Değeri en az artan ama masrafı hiç bitmeyen ölü yatırım haline geldi. Ama dediğin gibi ihtiyaçtır diyerek yaptık bir hata ve aldım ben de.
Ahahah abi gündemi kim belirliyor merak ediyorum. Bir günde 2-3 kere ehliyet konusu açıldı. Yazdığın açıklamaya bak, koyduğun resme bak.
Onu ben koymadım ki, site yöneticileri koymuş.
Kusura bakma sen koydun sandım.
Bence hiç olmaz ben araba kullanmayı sevdiğim içim ikimiz yerinede sürebilirim. Birde bunun dışında bu biraz şey gibi tamirat yapamıyor (evdeki tamir işleri) diye rhatsızlık duymak gibi. Bazen bazı işleri yapamayabiliriz bu yüzden bence bu bir kriter olmamalı
İnsanları bir şey yapabiliyor mu diye değerlendirmek kötü bir sonuç. Beklentilere karşıda ki farklı bir beklenti ile gelirse ben bunu öğrenmek lazım diye yersin kendini
Ben tır kullanıyorum hatta 400-500 tonluk ağır nakliye bile yapıyorum 🤣 bizden niye olmuyor ahhh 😅🤣🤣
Sonra evlilikler niye bitiyor diyorlar :) Siz böyle saçma sapan düşüncelerle insanları eleştiriyorsanız sizden olur mu; onu düşünmek lazım :)
Erkekten para bekleyen aç gözlü kızlara acıyorum. Ama evet erkek adam da araba sürmeyi bilmez ise de erkek demem.
Çoğu kişide sadece ileri geri götürmeyi biliyor. Araç sürmekle kullanmayı bilmek arasında da çok büyük fark var.
Neden olmasın ki? Belki korkusu vardır, belki hevesi yoktur, belki yeteneği... insanları böyle kategorize etmeyi doğru bulmuyorum şahsen.
Arabası yoksa sıkıntı ama sadece ehliyet yoksa çıkarır sorun biter
Tüh bizden olmuyormus.. Bende diyorum bunca yıl bunca ilişki neden bitti.. :))
Olur niye olmasın şoför tutacak imkan varsa tabii ki olur dkkd
Nöö olmuyo ssjjsjssj öğrensin zor bir şey değil yaw 🤦♀️
Olur neden olmasın, bilmeyenle karşılaştıkları zaman hade len oradan mı desinler.
Araba kullanmayı bilmeyen erkek herşeyi muhtaç kalır.
Doğru diyosun
Öğretirsin olur biter. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Daha bebeklikte meraklarının başladığını düşününce sürmeyi bilmemesi baya bir anormal geliyor
Araba sürmeyi bilmeyen erkek anasıyla güne katılsın
Sanki ananızın karnında arabayla doğdunuz
Bilmem ben de 36 yaşındayım hâlâ araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetim de yok
Araba olup olmamasinimi dert ediyon yoksa surmeyi bilmemesinimi.
Zor ya araba sürmeyi bilmeyenlere var daha küçümsemek icinsoylemiyorum yanlış olmasın araba da hep sekste güzel oluyor
Arabalara hiç ilgim olmadı. O yüzden yokluğunu da hiç çekmedim.
Olmaz ya boyle bisey olamaz ne sacma bi soru olmus bu yaa
Olmaz arabası olmaya bilir ama kullanmayı bilmeyen erkekte ne bilim
Bence olmazz ya araba kullanmayı bilmesi hoşuma gider açıkçası hoş geliyo göze
Olur niyeti herk3s doğarken ehliyet almış olarak mi doğuyor elbette alır bir gün
Kimse annesinin karnından araba sürerek doğmadı herkes sonradan öğreniyor o da Öğrenir sorun değil
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Olur neden olmasın
evet olur neden olmasın
Ayağı yerden kesen tek şey araba değildir
Belki özel şoförü vardır
Neden olmasın isterse öğrenir sonradan
Olabilir yani neden olmasın
bilmesi gerekiyor
Olur ama hayat açısından zor bir durum.
Olmaz. Araba şart
Cevabı kendin açıklamada vermişsin aslında
Sen dün başka diil miydin la