+1 yılBir araştırmaya göre çok zeki insanlar araba kullanmayı sevmiyor ya da kullanamıyor. Nedeni ise otomatik davranışları sevmemesi, otomatik davranışların zekayı geriletmesi. Araba kullanamayan pilotlar var mesela. Bilip bilmeden konu açmamak lazım. Benim ehliyetim var mesela ama kullanmak istemiyorum benim gerekçem ise istanbul'da yaşıyorum ve İstanbul denen zavallı kalabalık ve herkesin kuralları çiğnedi, hatalı sollama, makaslama yaptığı bunu marifet saydığı, sabırsızlık gösterdiği, taciz eder gibi arabanın en dibinden seni takip ettiği takip mesafesine uymadığı dolayısıyla kimsenin kuralları tanımadığı bu arıza şehirde araba kullanmak istemiyorum. Trafiği ve çilesi de cabası. Araba muhabbeti de zaten bir erkek olarak tiksindiğim basit bulduğum ve bana gına getiren bir mesele. Birilerinin şoförlüğüne de hiç meraklı değilim. Herkesin altında araba olduğu bir dünya da bana çok gereksiz ve anlamsız geliyor. Bu milletin donunu satıp araba almaya çalışması, her gün makarna yiyip 3 maaşına bedel yatıp marka telefon alması bu milletin neden bu halde olduğunun tek cevabı değildir ama cevaplarındandır.
133 Yorumla- +1 yıl
Cevap mükemmeldi.
- +1 yıl
@PR0METHEUS Tşkler
Soran+1 yılEig yi ben seçmedim off 😃
En İyi Cevaplar
Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Buna bir isim vermen saçma olur, her erkeğin araba kullanmasını gerektirecek bir zorunluluğu yoktur, bazılarımız motorsiklet sevdalısıdır bazılarımız araba'dan yanadır veya ne araba ne de motorsiklet illa bir araç sahibi olmak da gerekmiyor bazılarımız için de olmasada olur yani ki ben de onlardanım araba yok dert yok kafa rahat yani benim düşüncem böyledir.
Şimdi diğer yorumlara bakıyorum da onlar hakkında da bir kaç lafım olacak.
"Araba sür" denmez isteyen sürer, isteyen sürmez.
"Beceriksiz" de denmez, kullanmayı denemiştir, olmamıştır, herkesin yapabileceği bir şey olarak görülmemeli, olmuyorsa olmuyordur, "beceriksiz" damgası vurmaya ne gerek var?
"Korkak" değildir tercih etmiyorlardır ki yapmak zorunda da değiller yani
"daha araba süremiyorsa neyse bizene" aynen sizene her erkeğin sürebileceğine dair bir kural yok isteyen sürer isteyen sürmez karışmayın.
"Erkekse bilecek araba kullanmayı" bu lafı diyen de dahil ne kadar da dar kafalı insanlar var arabayı sadece erkeklere mi zimmetlediler? Bırakın bu işleri saçma sapan konuşuyorsunuz. Yemek yapamayan kadın da olabilir bu sonradan öğrenilir, her erkek anasının karnından söför olarak doğmuyor, araba ile erkekleri bu kadar çok bir arada tutmayın.30 Yorumla
+1 yılBen yıllardır çeşitleri ile kullandım başım göğemi erdi heleki bu İstanbul'da kapımda var yok mu ama gel gelelim trafikten öyle illet ettim ki trafiği ve bazı muhitlerin park sorunu ha içinde heves olan a diyeceğim tek bişiy var her yıl en az 1000 tl sokağa atacağın paran varsa ve trafikten bunalmıcak sabrın varsa hatta ve hatta sıkıntıkı bir muhitte ogurdun halde en az 4 saat park yerini arıcak maçan varsa buyır hodri meydan bende 10 yıldır var neticede mal canın yongası biyere bırakırken 40 kere düşünüyosun sebep sonuç gelişme kısmını hadi aştın onu ansızın çektiğin yerde bir acil durum var seni bulan buldu çıkardın ya da bulamadılar millet stresini sana kusar yani araba öyle görüldüğü gibi bir icat değil merakı olan a ücreti mukabilinde gerekirse dersinide veririm ama o dersi verdiğim de ise yarı yolda inip kaçarsa ozaman o şahısa konuşacağım nişiy kalmaz sabır ve para işi araba dediğim gibi maçası yiyen varsa buyursun 😇
10 Yorumla
+1 yılEhliyetim var ama araç kullanmıyorum... Çünkü hız merakım var ve bunu kontrol edememe ihtimaline , hem kendi hayatımı hem de trafikte ki diğer insanların hayatını riske atmamak için trafiğe çıkmıyorum...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Arabalar konusunda 4b cevap paylaştı. araba kullanamayan erkek denir
ilgisi yoktur arabalara normaldir3620 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Geç olsun güç olmasın😄
- +1 yıl
İnşallah ulaşırsın en kısa zamanda
- +1 yıl
Millet kafayı araba ile bozmuş mk. Evinde yiyecek ekmek yok ama altında 40bin ₺ lik borç harç ile araba alır. Trilyonluk olsam yine almam araba. Hele ki İstanbul gibi bir yerde.
- +1 yıl
@sertvesadist oda doğru hatta benzin koyamayıp evinin önünde ara sıra tozunu alıp cici cici canım arabam diye seven bile gördüm ben sırf arabam var diye hava atmak için araba alan var😄
- +1 yıl
@neslitukenmiserkek_- Allah akıl fikir versin bu insanlara. Bende çok yakın bir akrabadan biliyorum. Açlıktan nefesi kokuyor. Borç ile depoyu doldurup araba ile hava atmaktan kendini alamıyor. Bedeviligin bu kadarı ancak bizde olur.
- +1 yıl
@MistirSe çok gereksiz bir konu. Bir şey kaçırmış değilsin
- +1 yıl
@sertvesadist amin
Soran+1 yılPeehhh ne diyonuz yaw
Soran+1 yılOna vereceğin parayı bana versen gratise giderdim sevap kazanirdiniz😃
Bu sitede gördüğün en saçma 5 soruyu seç deseler kesinlikle biri bu soru olur. O kadar saçma sapan soruki, soruyu soranın IQ seviyesi yerin dibinde sanki o derece. Muhtemelen bir araba anahtarı görünce tav olabilme özelliği olsa gerek. Başka açıklaması olamaz.
33 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim Passat im var o bahsettiğiniz kişi ehliyet alabilecek zekaya sahip olmayanlar😂 ok mi 😘
Soran+1 yıl😂😂😂😂
+1 yılTam beni anlatmışsın. İmkanım olmadığı için değil sadece ilgim yok. Niyeyse bana hiç ilgi çekici gelmiyor. Araba muhabbeti yapan arkadaşlarıma fransız gibi bakıyorum. Yok onun torku yüksek , yok onun yol tutuşu çok iyi falan. Kullanmadığım için bilmediğim bir muhabbet. Ama kullananlarla bir derdim yok , sizin de kullanmayanlarla bir derdiniz olmasın :D
30 Yorumla
+1 yılaraba süremeyen erkeğe araba süremeyen erkek denir.
araba sürmek istemeyen erkeğe araba sürmek istemeyen erkek denir.
fakat ehliyeti olduğu halde arabası olmayan erkeğe ise asgari ücretli işçi denir.
hayır diyelim ki araba sürdü. ne değişecek sizin hayatınızda. her insanın araba sürmesi şart mı?30 Yorumla
+1 yılHer erkek araba kullanmak zorunda değil. Bizim toplumumuzda bazı cinsiyetçi dayatmalar var. Örneğin erkekler araba sürer kızlara da elinin hamuruyla karışma vs. Gibi.. Kişi, ister erkek olsun ister kadın olsun, isterse her şeyi yapar istemezse yapmaz. Bu gayet doğal bir şey ve bunun için kimseye ad takılamaz.
40 YorumlaAga o değil de. Nasıl oluyorda böylesine sacma sorular on plana çıkıyor onu anlamıyorum. Araba kullanamayanlar diye sınıflandırma mi olur yahu. Sevmeyen dolu bu araba mevzusunu. Ne demek araba kullanamayan erkeğe ne denir ! Bu bir sınıflandırma sebebi mi ya. Gocundugumdan değil ha sorunun saçma olduğuna isyanım. ( Uluslararası tır şoförüyum bu arada)
20 Yorumla
+1 yılAslinda sadece erkege denmemeli kadinlarda surmeli kesinlikle de cesaret ve makinesel zeka gerektiren bir sey 3 boyutlu zeka da gerekli ama bunlari yeni model arabalarla asabilirsiniz ama herkesin butcesi olmayabilir ama insanlarin bunu öğrenmesi gerek zorunlu bir ihtiyaç cunku
10 Yorumla- Arabalar konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yıl
Spora devam Ne denirmiş? O değilde aklıma hem araba hemde motor kullanan erkeklere ne diyeceğin geldi :) hem B hemde A sınıfı ehliyeti olan erkek süper erkek değildir. XXX süper dişidir ama XY normal erkek olur süper erkek olma ihtimali yoktur. Bilim bile kadına pozitif ayrımcılık yapıyor olmaz olsun böyle hayat :)
00 Yorumla Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Artik ehliyet almanin zamani geldi mudur.. olmaz boyle denir.
15 Yorumla
Soran+1 yılBirileri demesi lazım 😀
Soran+1 yılBencede moruq 😀
Soran+1 yılAhahahah ağzına sağlık moruq 😀
Arabalar konusunda 414 cevap paylaştı. Öncelikle ehliyeti olmayan zaten araç kullanmasın :) Herkesde araba sürmesin yoksa trafikde insan sinirleniyor bazılarına :D Şaka bir yana bu işte koordinasyon, dikkat gibi konular da devreye girdiği için bazılarının kullanmaması daha uygun bile olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBizde araba varda ne oluyor? İçinde piliç olamadıktan sonra. 🤭
12 Yorumla
Soran+1 yılBen varım 🤭
- +1 yıl
Mesaj kutusu boş. Renklendir derim. 🤭
Soru sorcak baska bise gelmedimi aklina gülüm ya, kullanamazsa kullanmasin bise demek gerekmez bir lakap bir ünvan bulmamiza gerek de yok, ben suruyorum bana ne diyecekler
21 Yorumla- +1 yıl
Sürenin başı göğe eriyo sanıyolar mesele orda ah bir trafiğe girseler millet ile park kavgasına tutuşsalar yok ters yön düz yön telaşına girseler cezaları belaları saymıyorum bile bu soruyu soran herhalde sadece tekerin döndüğünü düşünüyo ama bilmiyorki o teker her yıl en az 1 teklik yiyo yakıt hariç ah kardeşcezim ah 10 yıldır o teker üstünde benim nelerim gitti hala gidiyo ekmeğim ordan çıkıyo ama bizdeki sabtın bazı arkadaşlarda % kaçı var acaba
Normal insan işte, her birey ehliyetli araç kullanıcısı olmak zorunda değil. Belki araba değil motorsiklet seviyordur bilemeyiz.
20 Yorumlacanımdan çok sevdiğim arkadaşımdır. ben ehliyet alalı uzun yıllar olmasına rağmen o başvuru bile yapmamıştır. bazen evine bırakan kızları görünce benim de ehliyeti kırıp atasım gelmiyor değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sey denmez. Her insan her seyi yapacak ya da her konuda mukemmel olacak diye bir kaide yok. Erkek araba da suremeyebilir, futbola ilgisi de olmayabilir. Kadında yemek yapmaya ilgisi ve yetenegi olmayip yemek yapamayabilir. Toplumun cinsiyete yukledigi görevleri insanlar illa yapacak diye bir durum yok.
00 Yorumla
+1 yılBenim var da noluyor, otomatik vites 😂 manuel de sürdüm de tam sürebilmiş değilim, alıştırma yapsam sürebilirim belki ama ilgim yok eskisi kadar ve bunun erkeklik ile alakası yok, araba süremiyor diye kötü birisi olacağı anlamına gelmez.🙂
20 Yorumla
+1 yılAraba kullanmayı bilmeyen arabası olmayan kadına ne denir? Nekadar saçma bir soru Ya.. herkesin ehliyeti arabası olmak zorunda mı? Maddi şeylere nekadar değer yüklüyorsunuz...
30 YorumlaHelikopter kullanıyorum arabaya ihtiyaç duymuyorum 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yıl18 yaşımda yazıldım ehliyet e hem a2 hem b ye göz muayenesi olamadim 4-5 doktor bana sıra gelecekken hep bir sorun oldu birinin eşi doğum yaptı birinin annesi vefat etti vs bu durimdan şüphelendim ve ehliyet almadım o zaman motorsiklet im vardı garip bir şekilde sanki ehliyet almam zorlaştı bende gittim kurstan paramı geri aldım o günden beri 10 yıl geçti yeni yeni almayi fusunuyorum arabada kullanmayi biliyorum ama pratigim yok motorsikletide unuttum ama yinede sürerim. Şimdi buna ne dersin?
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende öyle yorumladım bakalım bu sene yazilacagim tekrar aynı şeyler devam ederse ömür boyu almam bende birde sürat tutkusu var
- +1 yıl
Eninde sonunda gidicegimiz3yer belli kara toprak hayırlısı diyelim
- +1 yıl
Amin
+1 yılBen şöyle sorayım illa ki ehliyet kullanamayan erkeğe bir şey mi demek mi gerekir? Ben 9 yıldır ehliyetliyim ve faal olarak araç kulkanjiyorum. Kullanamaz olsam ne olacak?
03 Yorumla
Soran+1 yılSana diplomo vericem 😂
- +1 yıl
Olur...
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılSimdi vaktinde ehliyet aldim bir orada surdum araba. ee sonrada araba olmayinca kendini gekistiremiyorsun ne yapayim yani? ayrica bizim oturdugmuz semtin yollari park edile araclardan cok dar burada kullanmakta cok zor. hem yurumeyi seviyorum ben
14 Yorumla
Soran+1 yılHe canım seviyosun ilerde karın hasta olunca yürüyerek götürürsun doktora
- +1 yıl
Taksi tutarim ambulans cagririm
Soran+1 yılPikniğe nasıl gitcen
- +1 yıl
Ben evli degilim. arabam yok birsuru masraf araba piknik falanda sevmem araba sart degil bence
Araba kullanmak marıfet degılkı.3 tane arabam var otoparkta yatıyor ayda yılda bır akü bitmesın dıye bazen hafta sonları tarfık yoksa cıkıyorum. İstanbul'da araba kullanmak enayılıkten başka bır sey degıldır
00 Yorumla
+1 yılİmkanı olmayabilir herkes eşit şartlarda büyümüyor sonuçta. İmkanı olsa da olmasa da arabalara ilgisi de olmayabilir.
30 Yorumla
+1 yılHastalıkdan dolayı süremiyorsa ne yapsın yani ölsün mü
12 Yorumla
Soran+1 yılEngeli varsa sözümüz yok da olmayanlara ne demeli
- +1 yıl
Bisey denmez kendi tercihidir
İlgisi olmaya bilir, nakit durumu olmaya bilir bu baya bir soru ile karşılaşılan bir konu :)
ama benim düşüncem bize göre erkekler daha iyi araç kullanıyor. Zaten bize de izin vermiyorlar dışarda düzgün kullanıma00 YorumlaAraba kullanmayı iyi biliyorum çokta seviyorum ama yine de şunu söylemeden geçemicem ;
Peki kadın olup iki yumurta bile kıramayan, makarnayı suya döküp makarna yapamayan kızlara ne denir?10 Yorumla
+1 yılErkek araba sürebilmeli, kadın yemek yapabilmeli? Evet başka? Bu soruyu "süper soru" seçen site yönetiminin zihniyetini de senin zihniyetinin üzerine koyup silip atmak istiyorum. 21. yüzyıldayız artık aşın bunları!
10 YorumlaKadın denilecek değil ya erkek denir herkes araba kullanmak zorunda veya kullanmayı bilmek zorunda değil ki ne boş sorular bunlar böyle
10 Yorumla
+1 yılHer erkeğin arabası olmak zorunda değil ya da her erkek araba kullanmak zorunda da değil. Öyle erkeklere insan denir, senin gibilerine de çomar :))
41 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yıl29 yaşındayım ehliyetim yok arabada kullanamıyorum ve bu herkese de olacak diye bir kural yok bu hikmetse insan içinde bu yok kaç yaşına gelmiş hala bilmiyorsun mevzusu oluyor saçma
10 Yorumla
+1 yılEhliyeti olmayan erkek denir..
Ne denecek başka?
Her erkek ehliyet almak zorunda değil ya..
#Vesselam20 Yorumla
+1 yılYani bana da öyle geliyor erkek araba sürmeyi bilmek zorundaymış gibi. 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Çoğu erkeğin hayali son model arabayken, araba sürmeyi bilmeyen bir erkek olarak hayalim, eşim araba sürerken torpidoya (adı yanlış biliyor olabilirim) doğru ayaklarını uzatarak kollarımı başımın altına koyarak yolu izlemek. Benim anlamadığım insanlar niye bu arabaya bu kadar meraklı skjsjdkd
- +1 yıl
@KocaBirSaçmalık Ya tabii ki merak meselesi tabii ki herkes sürmeyi bilmek zorunda da değil ama işte göre göre böyle bir algı oluştu ne bileyim 😂😂
- +1 yıl
Bir de bunu makine mühendisliği öğrencisi olarak söyleyince baya yargılıyorlar dkkdkdk arabalara o kadar uzağım ki markaları bile bilmiyorum. Arkadaşlarımsa sesinden modeli çıkarıyordu. 😂😂 Düşünsene muhabbetlerinin 3 te 1 i de arabadan ibaret. Her muhabbette dalıp gidiyorum. Erkeksen arabalara İlgin yoksa yaşam daha da zor. Türkiye de olduğun için 10x zor
- +1 yıl
@KocaBirSaçmalık üzüldüm adına cidden 😂
Araba kullanmayan erkek denir, yemek yapamayan kızla evlenir, mazot parasını güzel güzel dışarda yemekte harcarlar. Bence mantıklı
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymiş o
+1 yılBence merakı olmayanlar da dahil her erkek araba kullanmayı bilmeli. Bekarlikta sıkıntı yaratmasa bile evlendikten sonra mutlaka tartışma sebebi oluyor.
10 Yorumlaehliyeti 2014 de aldım 6 yıldır 10 kere araba kullanmışımdır ya da kullanmamışımdır ama 2 yıl aralıksız motor kullandım daha doğrusu scooter. Uzun yol yapılmayacaksa araba sahibi olmak bu trafik belasında eziyet
00 Yorumla
+1 yılHerkes araba sevip kullanacak diye bir sebep yok istemiyordur kullanmak ya da saglik sorunu vardır ehliyet almamıştır normal şeyler bunlar saygı duyarim
00 Yorumla
+1 yılBenim düşüncem şu:
-Ehliyet almıcam, evlenince eşime alırım. Kaza yaparsa o girer hapise. Bende hapisteyken onu boşar ikinciyi alırım :D :D10 YorumlaBenim babam 56 yaşında ne ehliyeti var ne arabası var. İlgi duymadığını söylüyor. Hoş duysa da zaten alamazdı ya...
10 YorumlaHer erkek araba sürmeyi öğrenmek zorunda mı ya da ehliyet gizli üye olarak soran kadınlara ne denir
10 YorumlaIlgisi yoktur korkuyordur ya da kendine guveni yoktur
10 Yorumla
+1 yılDÜNYA AHİRET BACIMDIR :D :D EZİK KORKAKTIR.. hastalık sağlık var bilmek zorunda sürmesini.. almasın araba kullanmasın ama bilmek zorundaa
20 YorumlaAraba süremeyen erkek denir :) Herkes araba sürmek zorunda mı ?
20 Yorumla
+1 yılşoförü vardır belki :D trafik boşa stres diye düşünüyordur.
20 Yorumla
+1 yılHiçbir şey. Insan yani bu da bilmiyor olabilir ya da ilgisini çekmiyor da olabilir. Sırf cinsiyeti erkek diye araba kullanmayı bilmesi gerekmez.
00 YorumlaArabayı kullanmayı çok sevmiyorum ondan kullanmıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBöögh sen kullansan nolur kullanmasan nolur 😀
Soran+1 yılCanım sen işine baksana canimi sıkma bak
+1 yılGeçmişte çok kötü bir kaza geçirmiş ve bu yüzden kullanmak, öğrenmek istemiyor olabilir, Kendine güveni yoktur falan filan.
00 Yorumla
+1 yılÇok umursuyorum gerçekten hakkımdaki fikirlerini 😊
08 Yorumla
Soran+1 yılEe napim
- +1 yıl
Sen de otur, beni umursa.
Soran+1 yılSen kimsin oğlum 😃
- +1 yıl
Oğlunmusum işte, tanımıyor musun oğlunu?
Soran+1 yılYoo tanımıyorum
- +1 yıl
Ah yılın annesi ödülünü sana vermeliler o zaman 🙄
Soran+1 yılEvet 😀
- +1 yıl
👏👏👏 sana
- Arabalar konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılNe denirmiş, tuhaf valla bu millet, belki ilgisi yoktur belki arabası, belki başka bir araç türü seviyordur. Bişi denmez.
00 Yorumla
+1 yılAraba süremeyen erkek de ne biliyim? Öyleleri kadın da beceremezler kesin🤣🤣🤣
27 Yorumla- +1 yıl
@uncas71 Ya bir erkeğin arabası olmasa anlarım. Durumu yoktur ya da kiralamayı tercih ediyor olabilir de binek kullanmak erkeğin doğasında var bir kere. At avrat silah demişler 🤣
- +1 yıl
Yani orası öyle tabi ama işte durumlar el vermeyince olmuyor öğrenmeye çalıştım olmadı 2012 yılında ehliyeti aldım hala öğrenemedim durumlar el vermediği için olmayınca olmuyor dediğin araba olmasa da olur ama öğrenmek gerekiyor yine de bilmelisin işte öğrenmeye bile durum olmayabiliyor yapacak bir şey yok buna da
- +1 yıl
@uncas71 Valla ben evlenince arabayı sürebilirim. Eşim bilmese de sorun değil o kadar. Ama arabayı benim üstüme yapacak😛
- +1 yıl
Peki sence zahmetli yemekleri yapamayan kadına ne denir?
- +1 yıl
@uncas71 Bilemiyorum burada önemseyenler çok. Onemsesinler tabi ama erkeklerden beklenen şeyleri erkekler yapamasa bile hosgoruyorlar burada. Kadınlara acımıyorlar ama. Buradaki kızlar ya çok yalancılar ya da hoşgörü meleği hepsi.
Arabalar konusunda 607 cevap paylaştı. dimi? araba kullanamayan, arabası olmayan erkekler ne işe yarar? onlar olmasa sırf arabalı diye onla takılan kaş. rlar napar sonra
00 Yorumla
+1 yılErkek denmez sanırım. Şahsen ben bilmiyorum. Arabalardan nefret ederim. O yüzden bana hanımefendi diyebilirsin
00 YorumlaAraba suremeyen adam denir. Sanki sürenlerin hepsi adam gibi!!!
20 Yorumla
+1 yılSana ne denir, bence sana embesil derecesindeki budalalık denir
21 Yorumla- +1 yıl
Sakin olur musun kelebeğim 😉
20 yıla yakın aktif araç kullanıyorum, şoförlüğüm mükemmel fakat hiç araba kullanamayan erkek; ehliyeti olupta öküz gibi araba kullanan erkeklerden daha iyidir diye düşünüyorum. En azından trafikte yoklar.
00 Yorumla
+1 yılİnsan denir ya neden insanları kategorize ediyorsunuz anlamıyorum
20 YorumlaHer kez araba kullanmayı bilecek diye bir kanun yok memlekette.
10 YorumlaAraba süremeyen erkek dedir ne denilebilir ki başka.
15 Yorumla- +1 yıl
yemek proğramındaki kadın gibi😂
beyin hücreleri ölmüş bir kişiye ne denir ki😂😂 - +1 yıl
hahha
birşeylerkapmışsın ama gerçekten - +1 yıl
getirdim işte😂😂
Arabalar konusunda 2,4b cevap paylaştı. "Öğren artık sen de şu mereti, baağzı gizli karılarin kısmının diline düşme" denir.
10 YorumlaBasit* Denir de... Ben Ilaç Tedavisi Görüyorum, Ehliyetim Var... ama Araba Diyince Bile Korkuyorum... Bu Saylanır mı? Hani ağır makine iş, felan?
10 Yorumla
+1 yılaraba süremeyen erkek denilir.. herkesin hayat sartlari ehliyet almaya müsait degil insanlari kücük göremezsiniz terbiyesizler
10 Yorumla- Devamını Gör (334)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat