Dyson V11süpürgeyi inceliyordum da kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Bu süpürge ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabiir mi? Sizce Dyson V11 süpürge nasıl, performansı hakkında bir şeyler söyler misiniz?Dyson V11
Özellikle benim gibi çocuğu alerjik olan ve evinde evcil hayvanı bulunan aileler için süpürgenin temizleme özelliğinin yanında anti alerjik olması da çok önem taşıyor. Torbalı Dyson süpürgem bugüne kadar beni asla yalnız bırakmadıysa da artık Dyson V11 Abosulte'u gördükten sonra kalbim farklı çarpmaya başladı açıkçası.
dyson v11 absolute pro gold
Bugüne kadar genel olarak bu dikey süpürgelerle ilgili çekiş gücüne dair bir kaygım olduğunu yadsıyamam. Sanki bunlar daha günlük temizlik de , kablolu süpürgeler detaylı temizlik süpürgesi diye düşünüyordum. Ama işte kardeşim Dyson da yaptığı yapıyor, ne diyim...
Dyson V11 Absolute
14 siklonla 185AW emiş gücü, 60 dakikaya kadar çalışma süresi ve üstelik sadece 4,5 saatte şarj olması özelliklerini görünce bu fikrim de değişti. Şimdi diyorum eşimden bu yıl doğum günü hediyesi olarak bir Dyson V11 Absolute istesem, hem de Pro-Gold, çok mu şey olur acaba? Ama şu güzelliğe bir göz atın ne olur, kim istemez ki? https://www.dyson.com.tr/dyson-v11-absolute-pro-gold
Bu kara bir gün vardı indirimler felan oldu o zaman fiyatı düştü almıştım ben gayet memnunum şahsen evde kullanıyoruz hem yer kalamıyorum hemde toz bile bırakmıyor memnun ediyor
ya wp gizlilik ayarlarını düzeltiyodum önce gizlilik ayarları düzeltilemiyor dedi bende sildim whatsapp ı şimdi de geçiçi olarak kullanılamıyor 5 dk sonra yeniden deneyin yazıyor 5 dakikadan fazla oldu başka böyle olan var mı ya da çözümünü bilen biri yardımcı olsuun :(
Benim bildigim kadariyla dyson motor üreten meşhur bir şirkettir hatta uçak motorları üretir. Kullanmakta fayda var kullanan dostlarim cok memnun sikayet duymadim hic