Dyson kablosuz elektrik süpürgesi almaya niyetim var ama hangi modeli alsam bilemedim. Dyson V11 Absolute çok güzel geliyor, en son modeli de o bildiğim kadarıyla. Sizce Dyson almalı mıyım, hangi özellikleri temizliğimi kolaylaştırır?Dyson V11 Absolute
Biz de v8 var bir batarya sorunu yaşadık onun dışında çok memnun kaldığımız bir ürün bu üst modeli olduğuna göre belki şarj sorunları da daha iyileştirilmiştir... 😊
Eğer aklında Dyson V11 Absolute almak varsa ve bütçen de buna uygunsa hiç düşünmeden almanı tavsiye ederim. Çünkü Dyson V11 Absolute:
Dyson V11 Absolute Pro
- Doğru temizlik için 3 adet modu içerir: Eco, Auto ve Boost. Bu modlar sayesinde her yüzeye göre ayrı çekiş gücü sağlayabilirsin. Halıyı süpürürken Boost, laminant parke gibi yüzeylerde Eco veya Auto modları kullanabilir, pil ömrünü bu şekilde dengeli kullanabilirsin.
- Modların kullanımına göre değişmekle birlikte, Eco modunda 60 dakikalık kullanım süresine sahiptir. Böylece tüm evi temizleyecek performansı sağlar.
- 14 siklon gücüyle polen ve bakteri gibi mikroskobik partiküllerin hazneye hapsedilmesi için 79.000 g'den daha fazla güç üretir. Böylece hijyenik temizlik sağlanır.
- Tamamen kapalı filtre sistemi ile 0,3 mikron kadar küçük partikülleri %99,97 oranında hapseder ve temiz hava yayar. Toz alerjisi olanlar veya süpürgenin dışarıya verdiği havadan rahatsız olanların çok seveceği güzel bir özelliktir.
Bana göre dünya da en iyi süpürge makinası.. Şayet evlenince ya da karşı tarafa süpürge makinası alacaksa bunu önericem yok pahalı felan derse de alma evlenince o vakit beraber alırız dicem.. hep aklıma da o var.. çünkü makina pahalı olmasını geçtim çok kaliteli sağlam.. 🙌🙂😊 Alan bir kaç kişiden olumlu cevaplar aldım.. Almanı tavsiye edeceğim gibi iyi araştırma yaparak al bir site örnek veriyorum 3500₺ satıyor başka sitelere bakıyorsun 2900₺ satıyor.. boş yere 200-400₺ gibi paranı boşa harcama gerekirse 30dk / 1 saat araştır.. 30 dk ya da 1 saat de 200₺ kazanmıyorsun dimi.. birde böyle düşün.