şu an general mobil gm9 pro kullanıyorum ama uzun zamandır içimde bir note kullanma fanlığı var. acaba böyle bir telefon alınır mı? ikinci el ya da ithalatçı almayı düşünüyorum 2000 liraya kadar ne dersiniz verilir mi bu para ona... bu arada 8 ya da 9 almak istiyodum ama çok yüksek fiyatları var ve yok hiç bir yerde.. olanlarda faiş fiyat veriyo ona alınmaz
2020 yılında Samsung Galaxy Note5 model telefon satın alınır mı?
Note 5 super telefon ben kullandim , ekrani kirildi Şu an beklemede ekrani 800-900 tl al kullanirsin Şu an cogu telefondan cok daha iyi ve kalitelidir.
Bir süre daha bekle yeni model çıkınca diğerlerinin bir miktar fiyatı düşer bunu şimdi alırsan bir süre sonra keşke biraz daha ekleyip daha iyisini alsaydım diceksin bir süre daha bekle
Kardeşim emin ol 2000 liraya değmeyecek kalem için o para Note 5 e verilmez asla bak 20 gündür bırakmışım Note5 i Xiaomi e geçtim. En çok Note5 kullananlardan biriyim ilk çıktı gittim aldım 2015 agusto Aralık 2019 a kadar kullandım ama günümüz şartlarının altında kalıyor
tamam diyosunda şimdi bak ben mühendisim ve bazen aklıma geldiği zaman geçip not almam gerekiyodu bu konuda note5 avantajları çok fazla diğerleri dersen onlarda vakit kaybı yaşarsın kamera düzeni desen gerek yok çünk benim fotoğraf makinam var şuanki telefonum bile deli gibi fotoğraf çekerken ben yine makina :D o yüzden bu şartlarda hakeden yine o oyun dersen ben oyunu konsolda oynuyorum telefonun amacı sadece armaalar not ve sosyal medya o kadar
Ayrıca bir çok amiral gemiden yine iyidir Note5 hiç ekranı açmadan da kalemi çıkardığın an kara ekran üzerine not alabiliyorsun. Ama 2000 bandı için iyi değil dedim yoksa efsane telefon.
Bende çamlıcadayım muhtemelen yarın Kadıköy e inerim de Kadıköy'de 150 tane telefon mağazası var. Çoğu yere sormak lazım. Temizini bulup almak lazım. Osmanağa yazıcı oğlunun yanındaki telefoncular hanı vs metrobüsden boğaya çıkarken birsürü telefoncu var yol üstü.
En İyi Cevaplar