İnternet & Teknoloji 2024 Yılın da 2. El Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Alınır mı sizce? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor S21 Ultra Muhteşem bi Amiral gemisi Akıllı telefon da Aklımda ki Tek soru Batarya da sorun olur mu burada takıldım Alınır Alınmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2024 Yılın da 2. El Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Alınır mı sizce? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alınır tabi ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alırsan alınır 0 15 Yorumla Cod2009 +1 yıl O anlamda sormuyorum ki 😅 Yani sorun olur mu Cihaz ikinci el Batarya da Vesaire Sıfıra güveniyorum da ikinci el şans işi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şans evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun süre kullanabiliceğini düşünmüyorum ama Yorumla Cod2009 +1 yıl Ne yönden Batarya Mi yazılım mı? Yazılım da S21 ultra Güncel Android 14 aldı tahminim Android 15 de alır desteği kesilir ondan sonra Yorumla Cod2009 +1 yıl Ben Galaxy S10 Modelini Android 12 benimki Batarya Performans dışında bi sorunum Yok Maşallah Bu cihaz da ikinci el 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Batarya Yorumla Cod2009 +1 yıl Aklıma Gelen Şey 😅😉 Ama S10 kadar Olacağını da Sanmıyorum bence yani Sıfır Hali kadar Batarya performansı iyi olmaz Yorumla Cod2009 +1 yıl Üzerinde 5000 mah batarya var S21 ultra nin Benim S10 da 3400 mah batarya mevcut Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napcaksın Yorumla Cod2009 +1 yıl Bi düşüneyim bakalım Hayırlısı Sen Hangi marka model Telefon kullanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Huawei Yorumla Cod2009 +1 yıl Hangi modeli sıfır mı ikinci el mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl P40 ikinci el Yorumla Cod2009 +1 yıl Nasıl memnun musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yetiyor bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alınır tabi ki
Alırsan alınır
O anlamda sormuyorum ki 😅 Yani sorun olur mu Cihaz ikinci el Batarya da Vesaire Sıfıra güveniyorum da ikinci el şans işi
Şans evet
Uzun süre kullanabiliceğini düşünmüyorum ama
Ne yönden Batarya Mi yazılım mı? Yazılım da S21 ultra Güncel Android 14 aldı tahminim Android 15 de alır desteği kesilir ondan sonra
Ben Galaxy S10 Modelini Android 12 benimki Batarya Performans dışında bi sorunum Yok Maşallah Bu cihaz da ikinci el 😅
Batarya
Aklıma Gelen Şey 😅😉 Ama S10 kadar Olacağını da Sanmıyorum bence yani Sıfır Hali kadar Batarya performansı iyi olmaz
Üzerinde 5000 mah batarya var S21 ultra nin Benim S10 da 3400 mah batarya mevcut
Napcaksın
Bi düşüneyim bakalım Hayırlısı Sen Hangi marka model Telefon kullanıyorsun
Huawei
Hangi modeli sıfır mı ikinci el mi
P40 ikinci el
Nasıl memnun musun
Yetiyor bana